Kotisivu Pelisivu
Arean äkkilähdöt   ebookers äkkilähdöt   Finnmatkojen äkkilähdöt   KLM äkkilähdöt   Supersaver äkkilähdöt   Tjäreborgin kuumat

Hapland 1 suomenkielisillä läpipeluu-ohjeilla


(pelataksesi uudelleen, klikkaa pelin oikeassa alareunassa olevia toisiaan kiertäviä nuolia)


Hapland 1 läpipeluuohje

Hapland is Copyright 2005 by Robin Allen of foon.co.uk

Olet siis juuttunut? Et ole yksin.

Hapland eroaa perinteisistä peleistä siten, että jos unohdat tehdä jotain oikeassa järjestyksessä, sinun on aloitettava kaikki uudelleen alusta alkaen.

Se on turhauttavaa, mutta se on se, mikä tekee tästä hyvin mielenkiintoisen pelin.
Joten, pitemmittä puheitta, lähdetään kävelemään Hapland ykkönen läpi.

Tässä on peli heti, kun se ensimmäisen kerran ladataan:

0057.JPG, 46 kB

Ensimmäinen asia joka sinun tulee tehdä on klikata vasemmalla olevan, ylöspäin näyttävän keltaisen nuolen yläpuolella olevaa laattaa avataksesi sen, ja sitten klikkaa keltaista nuolta saadaksesi miehen tulemaan ulos.

0058.JPG, 1 kB

Varmista, että kanuunan piippu osoittaa vaakatasoon ja klikkaa miestä. Ammuttu kivi osuu pystylankkuun kaataen sen ja muodostaa näin sillan kuilun yli.

0059.JPG, 12 kB

Kun silta on alhaalla, klikkaa vasemmalla oleva ikkuna auki, jotta sisällä oleva ihminen voi kuulla kellonsoiton, kun ammut sitä seuraavaksi.

0060.JPG, 4 kB

Klikkaa kanuunaa nostaaksesi sen piippu ylä-asentoon ampuaksesi kelloa kivellä.

0061.JPG, 2 kB

Tässä tarvitset hieman oikea-ajoitusta, sillä sinun täytyy klikata kellon alla olevaa keihästä samalla kun kivi osuu kelloon. Jollet tee niin, keihäs jää jumiin ammutun kiven alle. Alla oleva kuva osoittaa, mitä olisi pitänyt tapahtua, jos ajoitit oikein.

0062.JPG, 4 kB

Klikkaa kanuunaa jälleen, eli piippu vaaka-asentoon. Seuraavat kaksi ammusta ovat pommeja ja sinun täytyy päästä niistä eroon.

0063.JPG, 2 kB

Tässä tarvitset jälleen ajoitusta. Kun klikkaat miestä ampumaan kanuunalla, sinun täytyy klikata siltaa, kun pommi on sitä lähellä. Silta pomppaa ylös ja kun pommi osuu siihen, se ponnahtaa suoraan ylöspäin ja rajahtää harmittomasti ilmassa. Sinun täytyy tehdä sama myös seuraavalle ammukselle.

0064.JPG, 4 kB

Viimeinen ammuksesi on luolassa olevalle miehelle tärkeä avain, jolla hän saa avattua tiensä tukkivan sementtiseinämän. Pidä kanuunan piippu vaakatasossa ja laukaise, mutta tällä kerralla älä klikkaa siltaa.

0065.JPG, 4 kB

Klikkaa miestä kanuunan vieressä uudelleen. Portaat nousevat ja kippaavat miehen sisään kanuunaan.

0066.JPG, 2 kB

Napsauta keltaista ylänuolinäppäintä saadaksesi toisen miehen tulemaan ulos. Klikkaa kanuunaa nostaaksesi sen piipun osoittamaan jälleen ylös kelloon ja ammu.

0067.JPG, 18 kB

0068.JPG, 4 kB

Klikkaa nyt kellon alla seisovaa miestä saadaksesi hänet työntämään kellotornin oikealle.

0069.JPG, 4 kB

Klikkaa keihästä saadaksesi keihään toinen pää kiven alle ja klikkaa sitten kelloa kolme kertaa saadaksesi sen putoamaan keihään päälle. Tämä linkoaa kiven joka räjäyttää miinan.

0070.JPG, 4 kB

Seuraavaksi klikkaa punaista nuolta niin että se osoittaa oikealle.

0071.JPG, 4 kB

Sitten, klikkaa ovea punaisen nuolen alla saadaksesi miehen tulemaan ulos. Hän kiipeää mäen päälle ja menee sisälle, sytyttääkseen ensimmäisen soihdun.

0072.JPG, 2 kB

Tässä tarvitset jälleen hieman ajoitusta. Kun napsautat luolassa olevaa miestä, hän alkaa kävellä oikealle. Oikealla ylhäällä olevan laatikon pohja avautuu ja sieltä putoaa jokin koiraa muistuttava sahan terä mukanaan. Juuri ennen kuin koira osuu maahan, sinun täytyy klikata kanuunan alla olevaa ikkunaa. Se vapauttaa ikkunan alla olevan laatan, joka putoaa koiran päälle ja tappaa sen.

0073.JPG, 13 kB

Onnittelut! Toinen soihtu syttyy kun mies menee sisälle ja olet pelannut Hapland ykkösen alusta loppuun.

0074.JPG, 20 kB

0075.JPG, 48 kB

0076.JPG, 18 kB