Kotisivu Pelisivu

F.3.A.R. 3 (FEAR) /PC

F.3.A.R. 3 (FEAR) /PC

14,94 OSTA NYT!

PC - Ilmainen kotiinkuljetus
F.3.A.R. 3 (FEAR) /PC

Kauhutoiminta F.E.A.R. jatkaa kolmannessa osassaan edeltävien osien lailla hyytävissä tunnelmissa. Sarjan tunnusomainen hahmo Alma palaa kuvioihin, mutta tällä kertaa Point Man ja Paxton Fettel tarjoavat poikkeavaa yhteistyötoimintaa, antaen hahmoille toisistaan poikkeavat kyvyt, jotka vaikuttavat paitsi hahmon omiin toimintoihin, myös partnerin pelikokemukseen.

Pelaajat omaksuvat Point Manin - geneettisesti muunnellun supersotilaan alkuperäisestä F.E.A.R.-pelistä - roolin joko yksinpelissä tai yhteistyöpelimuodossa. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi pelata yhteistyömuodossa Paxton Fetteliä, jonka uskomattomat telekineettiset voimat ovat tehneet hänestä tavallista kuolevaista voimakkaamman yksilön.

* F.E.A.R. 3 jatkaa sarjan ominaisella tyylillä: jännittävää yliluonnollista kauhua, kiihkeää taistelua ja dramaattinen tarinankaari.
* Ainutlaatuinen peliteknologia osaa luoda satunnaisia tapahtumia, jotka lisäävät pelin arvaamattomuutta ja jännitystä, ja näin tuovat lisäarvoa uusille pelikerroille.
* Huipputason ase- ja varusteteknologia sekä paranormaalit kyvyt erottavat F.E.A.R. 3:n edukseen alan muista tavanomaisista räiskintäpeleistä.