STS Alppimatkat matkatoimisto - Alppimatkoja edullisesti. Laskettelemaan Alpeille. Varaa kesämatka tai hae oppaaksi Alpeille.


Alpit
Alppivideot
Katso videoita
ja Webkameroita, lue faktat ja katso säätila STS-Alppimatkojen kaikista kohteista Alppimaissa!
STS Alppimatkat matkatoimisto

STS Alppimatkat järjestää matkoja useisiin eri kohteisiin Itävallassa, Ranskassa, Sveitsissä ja Italiassa.

STS Alppimatkat - Varaa matkasi internetistä Alppimatkat.fiEdullisimmat Alppimatkat, useita kohteita ja monipuolisimmat matkakokonaisuudet. Varaa heti loma Etelä-Eurooppaan Itävallan, Italian, Ranskan tai Sveitsin Alpeille Alppimatkoilta!STS Alppimatkat - Vaeltaminen AlpeillaVaellusmatkoja Itävallassa, Bad Gasteinin upeassa luonnossa korkealla Gasteiner –laakson eri osissa.

Gasteiner –laakson vaellusreiteillä voi kerätä pisteitä tehtyjen vaelluksien mukaan. Pisteet oikeuttavat hienoihin vaellusmerkkeihin, "Gasteiner Wandernadeleihin".

Mountainbike GasteinerlaaksossaSTS Alppimatkojen mountainbike -matkat. Yhdessä paikallisen oppaan kanssa tutustutaan tunnettuun Gasteinerlaaksoon kaksipyöräisellä viiden päivän ajan.


Pelaa golfia GC Gasteinissa


Bad Gasteinissa on Keith Prestonin suunnittelema täysmittainen golfkenttä (www.golfclub-gastein.com) joka sijaitsee ainoastaan 5 minuutin ajomatkan päässä Alppimatkojen hotelleista.

Golfaaminen Alppien alueella on erilaisen upeaa lyödessäsi palloa kohti vuoria. Sanotaan jopa, että lyöntisi saa ylimääräisiä metrejä johtuen ohuesta ilmasta.Alppimatkat järjestää joka perjantai pistebogey –kilpailun, "Salzburger Hof Trophyn", joka päättyy lounaasen golfklubilla. Palkintojen jako illalla Salzburger Hofin Ritz-baarissa. Puolenpäivän retki.STS Alppimatkat on osa ruotsalaista STS Alpresor Ab:ta, joka on jo usean vuoden ajan ollut Pohjoismaiden suurin Alppimatkanjärjestäjä.

STS omistaa Bad Gasteinissa viisi hotellia, joista hotel Salzburger Hof on yksi Alppien arvostetuimmista hotelleista.

Alppimatkojen hotellit


Hotel Salzburger Hof


Kuuluisan Hotel Salzburger Hofin rakentamisen toteutti kuuluisa italialainen rakennusmestari Angelo Comini vuosina 1889–1907. Hotellissa on viime syksynä tehty suuri remontti ja rakenteellisia muutoksia. Hotelli on valtavan hieno näiden muutosten ja remontoinnin jälkeen.


Villa Orania


Villa Orania on todellinen helmi, sillä kahdeksasta luksustason huoneistosta aukevat upeat näköalat.


Hotel Post


Designhotel Post on erittäin suosittu. Hotellin 21 huonetta on hiljattain remontoitu, ja materiaaleina on käytetty paljon tiikkiä, nahkaa, liuskekiveä ja australialaista vuohenvillaa.


Hotel Gisela


Hotel Gisela on erittäin suosittu sporttihotelli kylän parhaalla paikalla. Kaikki huoneet on ­remontoitu ja kaikissa huoneissa on DUX-sängyt.


Ski Lodge Reineke


Syksyllä 2011 täysin uusittu Ski Lodge Reineke on hyvätasoinen hotelli, jolla on hyvä sijainti ns. Bad Gasteinin keskikylässä.

Oppaaksi Alpeille

Unelmatyö oppaana Alpeilla

Oppaana Alpeilla - Unelmatyö Sinulla, jolla on halua etsiä elämääsi haasteita on nyt mahdollisuus hakea oppaaksi STS Alppimatkoille.

Pääset työskentelemään iloisten ihmisten parissa kauneimmassa ja innostavimmassa ympäristössä mitä voit kuvitella – Alppien paratiisikohteissa.


STS Alppimatkojen opaskurssit pidetään marras-/joulukuussa Bad Gasteinissa Itävallassa.STS Alppimatkojen menestymisfilosofia on yksinkertainen; Alppimatkat tarjoaa aina jotain extraa ja antaa asiakkailleen enemmän.

Noin 80 % STS Alppimatkojen asiakkaista varaa matkapaketin, johon kuuluu majoitus, aamiainen, kolmen ruokalajin illallinen ja hissikortti. Hotellien hyvä sijainti on osa STS Alppimatkatkojen liiketoimintaideaa.

H a e   C o m w e s t   s i v u i l t a

Hae sivuilta kaikkea matkailuun ja matkustamiseen liittyvää, matkatoimistoja, äkkilähtöjä tai vaikkapa soittoääniä, nettikaupan tuotteita, kilpailuja, pelejä ja ilmaisia tuotteita ym.
Kirjoita hakusana alla olevaan täsmähakutilaan ja näpäytä Hae -painiketta.

-täsmähaku

(Mikäli kirjoitustila ei toimi, näpäytä sitä ensin oikealla hiiren painikkeella)


Vuosikalenteri

+ Kansalliset juhlapyhät ja arkivapaat.

STS Alppimatkat


Hiihtomatkat
Uutuudet
Perhealennukset
Pikkujoulumatka

Matkakohteet

Itävalta

Bad Gastein
Flachau
Uutuus!Ischgl
Obertauern
Obergurgl
Saalbach
Schladming
St Anton
Sölden

Ranska

Chamonix

Italia

Cervinia
Madonna di Campiglio
Monterosa/Champoluc
Courmayeur

Sveitsi

Verbier
ZermattSTS Alppimatkat, Pohjoismaiden suurin Alppimatkojen järjestäjä. Varaa edullinen loma Alpeilla. Hiihto-/laskettelu matkoja, kesämatkoja Alpeille.