Apollomatkat matkatoimiston lomalennot Kanarialle, Thaimaahan ja Karibialle Kuubaan. Paljon suosikkikohteita, varaa heti!Katso tästä kaikki suorat lennot kotikentiltä lomakohteisiin!


           Apollomatkat Matkatoimisto järjestää matkoja suosituimpiin matkakohteisiin mm. Thaimaa, Kanariansaaret
            ja Kreikan saaret. Apollomatkat - edullisimmat lomat! Paljon upeita kohteita. Tutustu ja varaa!

Suosituimmat
Matkatoimistot

Hispanian äkkilähdöt
Matkatoimistoja Suomessa
Matkatoimisto Apollomatkat

» Apollomatkat
» Aurinkomatkat
» Blue1
» Ebookers
» E-Ticket
» Finnmatkat
» Hispania
» KLM Finland
» Lomamatkat
» Seat24
» Supersaver
» Terminal A
» Tjäreborg
» Travellink
» Travelpartner
» Travelstart

Kaikki yllä luetellut perinteiset ja uudet Suomesta lomalentoja ulkomaille järjestävät matkatoimistot myyvät tuotteitaan, myös halpoja äkkilähtö-lentoja internetin väauml;lityksellä.

Matkatoimisto Apollomatkat

Apollomatkat on yksi Pohjoismaiden suurimmista valmismatkatoimijoista ja kuljettaa lomalaisia eri matkakohteisiin Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Apollomatkojen matkatarjoukset


Apollolla on myös Pohjoismaiden kattavin lomavalikoima yli 1600 hotellilla, 150 matkakohteella 28 eri maassa.Tällä hetkellä Matkatoimisto Apollomatkojen matkakohteita ovat Kroatia, Espanjalle kuuluvat Mallorca ja Kanariansaaret, Kreikka lukuisine upeine ja suomalaisten suosikki-lomasaarineen, talvikohteista mm. Jordania, Kuuba, Israel ja suursuosikki Thaimaa

Apollomatkojen kesäkohteet
Apollomatkojen talvikohteet

Apollomatkat myy pääasiassa valmismatkoja lämpimiin matkakohteisiin. Kesäisin matkavalikoima koostuu enimmäkseen eurooppalaisista kohteista, kun taas talvikohteina on myös kaukaisempia maita.

Apollomatkat on matkanjärjestäjä, joka pyrkii olemaan modernimpi ja joustavampi toimija kuin muut alalla ovat.

Apollomatkoille on tärkeää saada tutustua toisiin maihin, saada uusia kokemuksia ja kokea matkakohteen kulttuuria. Apollomatkat haluaa antaa lomallesi raamit, jotta voit itse luoda matkasta näköisesi elämyksen.

Apollomatkat tarjoaa matkoja kaikille, niin omatoimisille, seuramatkalaisille, lapsiperheille, pariskunnille kuin yksin matkustavillekin. Apollomatkoilla saat valita, haluatko ottaa matkanjärjestäjän kuljetuksen lentokentältä hotellille vai mennä itsekseen ja omaan tahtiin omalla kuljetuksella. Itse matkakohteessa on koosta riippuen laaja valikoima erilaisia majoitusvaihtoehtoja, retkiä ja aktiviteetteja.

Mitä tulee ottaa huomioon ennen matkan varaamista? Miten varaudun hyönteisiin matkakohteessa? Mitä avoimella kaupalla tarkoitetaan? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastaukset täältä.

Ennen varaamista

Alle 18-vuotiaat
Mikäli olet alle 18-vuotias, Apollomatkat tarvitsee vanhempiesi/huoltajasi kirjallisen suostumuksen varatessasi matkaa. Suostumus tulee toimittaa Apollomatkoille viikon sisällä matkan varaamisesta. Suostumus annetaan oheisella valtakirjalla.

» Valtakirja alle 18-vuotiaan matkustukseen (pdf)

Avoin kauppa
Kaikilla matkoilla, jotka on varattu vähintään 49 päivää ennen matkalle lähtöä, on kolmen viikon avoinkauppa mahdollisuus laskettuna matkan varauspäivästä. Voit kaikessa rauhassa miettiä matkaasi, muuttaa sitä tai peruuttaa varauksen ilman kuluja. Matkavaraukset jotka on tehty alle 49 päivää ennen matkan alkua, lue lisää matkaehdoista.

Hintatakuu
Heti kun varausmaksusi on saapunut Apollomatkoille, saat automaattisesti hintatakuun. Hintatakuu on molemminpuolinen: matkasi hintaan eivät vaikuta valuuttakurssien vaihtelut tai öljyn hinnannousu, mutta hinta ei myöskään muutu, jos matkan hinta laskee matkan varauksesi jälkeen.

Matkan maksaminen
Jos varaat matkasi yli 28 vrk ennen matkalle lähtöä, varausmaksu 150-200 €/henkilö tulee maksaa 7 vuorokauden sisällä varauspäivästä.

Maksun voit suorittaa luottokortilla Apollomatkojen lomamyymälässä tai luottokortilla Apollomatkojen internetsivuilla. Apollomatkat hyväksyy pohjoismaiset luottokortit Visa, Mastercard ja Eurocard.
Matkan voi myös maksaa pankkisiirrolla Apollomatkojen pankkitilille.

Lapsialennukset
2 - 17-vuotiaiden lasten/nuorten matkojen hinnat määräytyvät kohteen, lähtöpäivän, matkan pituuden sekä hotellin mukaan. Apollon varausjärjestelmä laskee automaattisesti varausvaiheessa lapsialennukset, jotka ovat parhaimmillaan jopa -80 % aikuisen hinnasta.

Lentomatka

Comfort-lentoluokka Finnairin lomalennoilla.
Halutessasi voit hemmotella itseäsi jo Finnairin lomalennon aikana ja ostaa matkallesi lisäpalveluna Comfort-luokan palvelut, jolloin pääset myös kokeilemaan business-luokan matkustusmukavuutta.

Erikoismatkatavarat
Muistathan ilmoittaa suoraan lentoyhtiölle erikoisista matkatavaroista, kuten lainelaudoista tai golfbägeistä, etukäteen, jotta saisit ottaa ne mukaan. Erikoismatkatavarasta peritään lisämaksu.

Uudet upeat koneet
Apollomatkat vie asiakkaansa Karibialle ja Thaimaahan Finnairin lomalennoilla. Lentokalustona ovat Finnairin uudet Airbus 330 -sarjan lentokoneet. Matkan hintaan lennolla kuuluu henkilökohtainen viihdejärjestelmä (viihdesisältö myydään erikseen, alkaen 8 € suunta), lämpimät ateriat, tilavat ja mukavat istuimet suuremmalla jalkatilalla.

Pelkkä lento
Jos olet ostanut pelkät lennot, tulee sinun ilmoittaa Apollomatkoille tarkat yhteystietosi matkan aikana. Myös mahdolliset yhteystietojen muutokset tulee ilmoittaa välittömästi Apollomatkoille. Olet velvollinen olemaan yhteydessä Apollomatkojen edustajaan vähintään vuorokautta (24 h) ennen lentoa ja tarkistamaan mahdolliset aikataulumuutokset paluulentoa varten.

Pysäköinti lentoasemalla
Lentoasemat: Helsinki/Vantaa - Kuopio - Oulu
Kaikilla Apollon käyttämillä lentoasemilla on runsaasti pysäköintitilaa. Voit pysäköidä autosi lyhyt- tai pitkäaikaiseen pysäköintiin, vaikka koko matkasi ajaksi.

Lentoyhtiöt
Apollomatkoilla lennät lomalle kotimaisella Finnair lentoyhtiöllä (Airbus 319, Airbus 330 ja Boeing 757) ja espanjalaisomisteisella Orbest-lentoyhtiöllä (Airbus A320).

Matkakohteessa

Ateriat
Tietoa hintaan sisältyvistä aterioista on jokaisen hotellin sivulla osoitteessa apollomatkat.fi. Sisältö saattaa olla seuraavaa:

Aamiainen:
Voita, leipää, marmelaadia, kahvia/teetä ja joskus appelsiinimehua.

Aamiaispöytä:
Runsas aamiainen, johon voi sisältyä esim. juustoa, kinkkua, salamia, kananmunia, jogurttia ja hedelmiä, erilaisia marmeladeja, makeita leivonnaisia ynnä muuta. Valikoima vaihtelee.

Täysihoito:
Aamiainen, päivällinen ja illallinen. Yleensä ottaen ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Puolihoito:
Aamiainen ja päivällinen. Joissakin hotelleissa päivällinen voidaan korvata lounaalla. Yleensä ottaen ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

All Inclusive:
Majoitus, johon sisältyy kaikki ruokailut, osa juomista sekä erilaisia paikallisia välipaloja hotellilla. Usein myös aktiviteetteja. Useimmissa hotelleissa on valittavissa useita eri ravintoloita ja baareja. Juomien ja paikallisten välipalojen määrä ja laatu vaihtelevat hotellien välillä. Useimmiten paikalliset juomat sisältyvät hintaan. Tutustu All Inclusive -hotelleihimme

Semi Inclusive:
Muutoin kuin All Inclusive, mutta kun All Inclusiveen kuuluu kaikki ruoat ja juomat, Semi Inclusive puolestaan sisältää ruokailut ja juomat tietyin valikoima- ja aikarajoituksin.

Lue lisää Apollomatkojen sivulta

Majoitus:


Hotellit

Hostellit


Kulkuvälineet:


Vuokra-autot

Bussit

Junat

Laivat

Risteilyt

Interrail

Liftaus /
kimppakyydit


Matkailu-info:


» Lomaliitto
» Lähetystöt ulkomailla
» Matkailu-Blogi Tähti matkatoimistot
» Matkailulinkkejä
» MEK
» Tullimääräykset

Muuta tarjontaa

» Kauppapaikka
» Mobile
» Soittoäänet
» Onlinepelit
» Nettikamerat
» Veikkaus & rahapelit

Ilmaisia web-työkaluja
Hispanian kohdetarjonnassa on Espanjan, Maltan, Azorien ja Egyptin lomamatkoja.