Varaa vuokra-auto eBookers matkatoimistosta. Edullisia vuokrattavien autojen hintoja kaikissa matkakohteissa.


Klikkaa ja katso edulliset vuokra-autot Ebookersilta

           eBookers, edulliset vuokra-autot kaikkialla.
Ebookers


Tarkista vuokra-auto tarjoukset Ebookersilta!

Kaikkien suurimpien autovuokraamoiden valikoima Ebookersilta!

eBookers   Vuokra-autot

Ebookers logo

Vuokra-autojen hintavertailua eBookersin sivuilla kannattaa käyttää hyväksi ja säästää jopa merkittävän summan muuhun tarkoitukseen loma-. tai muulla matkalla autonvuokrauksen kustannuksista.


Autonvuokraus Espanja 7 vrk alk. 194€Mahtavia maisemia ja paljon nähtävää. Mielenkiintoisia käyntikohteita:
Salvador Dalin kotimuseo (Port Lligat kalastajakylän kupeessa), Picosin luonnonpuisto, Sevillan härkätaisteluareena ja Nerjan tippukiviluolat.Autonvuokraus Ranskassa 7 vrk alk. 166€Kierrellessäsi viintiloilta vuoristoon huomaat, että Ranska on paljon muutakin kuin Pariisin vilinää.
Ranskassa liikenne voi olla melko vauhdikasta ja pieniä naarmuja ja kolhuja vuokra-autoihin voi tulla. Siksi kannattaa ottaa joko ennakkoon Ebookersin auton omavastuun pienennys vakuutus tai vastaava vakuutus paikanpäältä vuokraamosta.Autonvuokraus Italiassa 7 vrk alk. 143€Saapasmaassa riittää nähtävää autoilijalle.
Osa Italian moottoriteistä on maksullisia ja maksu maksetaan paikanpäällä tiemaksupisteisiin. Maksun voi suorittaa yleensä luottokortilla ja aina käteisellä euroilla.Katso Autonvuokraus SaksassaHinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, pakolliset vakuutukset ja palvelumaksut.
Muistathan että vaikka Saksan moottoriteillä ei ole nopeusrajoitusmerkkejä on enimmäisnopeussuositus 130km/h. Bremen on ainoa osavaltio jossa on kiinteä nopeusrajoitus 120km/h.Autonvuokraus Suomessa 3 vrk alk. 198€Kotimaassakin riittää nähtävää.
Huoletonta autoilua kotimaassa, kun tarvitset autoa satunnaisiin tarpeisiin. Hinta sis. vapaat ajokilometrit ja kattavat vakuutukset.Katso myös Lisäturvaa autonvuokraukseen.
Tutustu autonvuokrauksen yhteydessä eBookersin tarjoamiin vakuutuksiin.

Kaikkien suurimpien autovuokraamoiden valikoima Ebookersilta! Tarkista vuokra-auto tarjoukset Ebookersilta!

H a e   C o m w e s t   s i v u i l t a

Hae sivuilta kaikkea matkailuun ja matkustamiseen liittyvää.
Kirjoita hakusana alla olevaan täsmähakutilaan ja näpäytä Hae -painiketta.

-täsmähaku

(Mikäli kirjoitustila ei toimi, näpäytä sitä ensin oikealla hiiren painikkeella)

Matkailu-info:

» Lomaliitto
» Lähetystöt ulkomailla
» Matkailu-Blogi
» Matkailulinkkejä
» MEK
» Tullimääräykset» Vuosikalenteri

+ Kansalliset juhlapyhät ja arkivapaat.Autonvuokraus eBookersilta Helsinki - Autonvuokraus Milano - Autonvuokraus San Francisco - Autonvuokraus Miami