Finnmatkojen Golflomat Golf Thaimaa, Golfmatkat Kanarialle. Finnmatkojen Golflomat, varaa golfmatka netistä


Matkavekka


Matkailu
Finnmatkojen Golf-matkat

Finnmatkat logo

Finnmatkojen Golflomat Golf Thaimaa, Golfmatkat Kanarialle.
Finnmatkojen Golflomat, varaa golfmatka netistä.

Finnmatkojen golflomamaailmasta löydät vaihtoehdon kaikenlaiseen pelinälkään. väritön Arabiemiraatit, Dubai väritönKullanhohtoisia talviswingejä.
Aaltoilevat hiekkadyynit, auringossa kimmeltävät pilvenpiirtäjät, suuret ostoskeskukset, viihtyisät souk-alueet ja paljon muuta tarjoaa Dubai. väritön Arabiemiraatit, Jebel Ali väritönNiin helppoa ja ainutlaatuista.
Arabiemiraatit on hurmaava sekoitus eri kansallisuuksia, uutta ja vanhaa sekä arabialaista kulttuuria että modernia länsimaisuutta. väritön Egypti, El Gouna väritönUnohda winter rules ja nauti.
El Gounan täysimittainen kenttä asettaa ihastuttavia haasteita jokaiselle golfarille.
Ja miellyttävä pelikeli on lähes takuuvarma ympäri vuoden. väritön Egypti, Sharm el Sheikh väritönNäe ja tee historiaa samalla lomalla.
The European Challenge Tour teki historiaa v.2004: eurooppalainen ammattilaisturnaus pelattiin ensimmäistä kertaa Egyptissä. väritön Espanja, Costa del Sol väritönElämäniloinen Aurinkorannikko ei jätä ketään kylmäksi.
Viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana Costa del Sol ja sen kentät ovat lunastaneet paikkansa yhtenä parhaista golfkohteista.
Mainiot uimarannat, sykkivä huvielämä ja tunnelma täynnä aitoa andalusialaista temperamenttia sekä tietenkin upeat retkikohteet ja yhä paremmin hoidetut kentät houkuttavat golffareita palaamaan rannikon kentille vuosi vuoden jälkeen aina uudelleen. väritön Espanja, Costa del Sol, Atalaya Park väritönGolffarin paratiisi. Ympäri vuoden.
Hotelli Atalaya Park elämäniloisella “Costa del Golfilla”, Espanjan Aurinkorannikolla, tarjoaa herkulliset puitteet golflomaan. väritön Espanja, Gran Canaria väritönHulppeaa golflomaa kanarialla.
Hemmottele itseäsi tasokkaalla golflomalla klassisella lomasaarella.
Tutustu ensiluokkaisiin golfhotelleihimme. väritön Espanja, La Gomera väritönTee uusi väylänvaltaus.
Koe erilainen Kanaria huikeissa luontonäkymissä vehreällä ja ystävällisellä La Gomeran pikkusaarella. väritön Espanja, Lanzarote väritönValloita Isla de Volcanos.
Tuliperäisen Lanzaroten jylhän kauniit maisemat, puhtaat hiekkarannat ja valkoiseksi kalkitut rakennukset jättävät mieliinpainuvan lomamuiston. väritön Espanja, Teneriffa väritönNautinnollista golfia ikuisen kevään saarella.
Auringonpalvojien talvehtimispaikasta on kehittynyt myös golfkohteiden eliittiä. väritön Florida, Fort Lauderdale & Orlando väritönGolfkohteiden hole in one. Maista amerikkalaista unelmaa.
Täällä paistaa melkein aina aurinko, rannat ovat satumaisia ja alueella on yli 800 golfkenttää! väritön Marokko, Agadir väritönSadunhohtoinen golfloma.
Loma täynnä golfia, aurinkoa sekä tuhannen ja yhden yön tarinoita.
Agadir on jännittävä tunnelmien, värien, tuoksujen ja makujen mosaiikki. väritön Marokko, Marrakech väritönVaaleanpunaista satua?
Vaaleanpunaisten talojen ja muurien myyttinen Marrakech tunnetaan yhtenä maailman tarunhohteisimmista kaupungeista. väritön Mauritius, Mauritius väritön Paratiisi.
Näetkö hohtavan hiekan ja turkoosin meren?
Aistitko luonnon ja tunnelman kuin suoraan paratiisista?
Siellä se on – Mauritius – ihan ulottuvillasi. väritön Meksiko,
Cancun väritön Cancúnissa sinua odottavat turkoosi meri, valkeat hiekkarannat, upeat korallit ja huikaiseva golfkenttä, jolla edetessäsi voit lähes tuntea mayojen läsnäolon. väritön Meksiko, Playa del Carmen väritön Värikäs lomaunelma. Mausteena chili ja golf.
Loma Meksikossa on lämpöisiä värejä ja hymyjä sekä tulista ruokaa ja antoisia pelejä. väritön Portugali, Madeira väritön Golfia "jumalan puutarhassa".
Madeiran vehreä kukkaissaari lumoaa kävijän vaikuttavilla ja henkeäsalpaavilla maisemillaan. väritön Thaimaa, Hua Hin Klai Kangwon väritön Kaukana kaikista huolista.
Pelaa kierros jollakin lähiympäristön kauniista kentistä ja kruunaa päiväsi Siaminlahden hyväilevän lämpimässä vedessä. väritön Thaimaa, Phuket väritön Paratiisisaari kätkee syliinsä koko joukon laadukkaita golfkenttiä, jotka täyttävät vaativimmankin golfarin toiveet.
Monet saapuvatkin Phuketiin vain pelaamaan. väritön Trinidad & Tobago, Tobago väritön Tänä talvena pääset kokemaan Finnmatkoilla aitoa karibialaista tunnelmaa Tobagon paratiisisaarella, jossa on kaksi arvossa pidettyä golfkenttää.
väritön Finnmatkojen lyömättömät golftarjoukset.

väritön

Finnmatkat Lahjakortti
Tutustu Finnmatkojen matkalahjakorttiin ja tilaa/anna sellainen ystävälle lahjaksi.

Finnmatkojen äkkilähdöt
Lomalennot kotikentiltä, Helsinki, Oulu, Kuopio, Vaasa, Tampere, Jyväskylä, Kokkola
Finnmatkojen rantalomakohteet
Finnmatkojen Golf-maailma
Finnmatkojen sukelluslomat
Matkatavarat Finnmatkojen lennoilla


Hae   matkailutietoa

Hae sivuilta myös kaikkea matkailuun liittyvää.
Kirjoita hakusana alla olevaan täsmähakutilaan ja näpäytä Hae -painiketta.

-täsmähaku

(Mikäli kirjoitustila ei toimi, näpäytä sitä ensin oikealla hiiren painikkeella)
Apollomatkat
väritön
Kaikki renkaat erittäin edullisesti!

Rengaskoko:

/

Nopeusluokka:

Rengastyyppi:

talvirenkaat
ympärivuotiset renkaat
kesärenkaat
kaikki


Matkavekan suosituksia lomailijoilleGolflomat - Golfmatkat - Äkkilähdöt - Finnmatkat Golf - Aktiivilomat