Finnmatkojen Sukelluslomat Thaimaahan, Egyptiin, Kyprokselle, Kanarialle           Finnmatkojen Sukelluslomat Thaimaahan, Egyptiin, Kyprokselle, Kanarialle

Suosituimmat
Matkatoimistot

Matkatoimistosta äkkilähtöjä

Finnmatkojen sukelluslomat

www.finnmatkat.fi


Helpoimmin varaat Finnmatkojen sukellusloman suoraan internetistä.

Matkatoimisto Finnmatkat lennättää sukelluslomille useisiin kohteisiin. Suosituimpia sukelluslomien kohteita ovat Thaimaan upeat rantalomapaikat Phuketissa ja sen lähistöllä sijaisevilla saarilla ja muissa etelä-Thaimaan lomakohteissa.


Thaimaa

Thaimaa Koh Lanta sukelluslomat
Koh Lantan hiekkarannat ovat todella kauniita ja hiljaisia. Saavuttuasi saarelle tunnet olevasi todellisessa trooppisessa paratiisissa.

Thaimaa Phuket sukelluslomat
Phuketissa järjestetään opetusta sekä aloittelijoille että lajin harrastajille. Sukellusretkiä tehdään kuuluisille Raya-saarille sekä maailman kuuluille Similan saarille.

Thaimaa Koh Tao sukelluslomat
Koh Tao vastaa mielikuvaa trooppisesta paratiisisaaresta. Saaren rantoja ympäröi kristallinkirkas, turkoosi meri, ja sukellusja snorklausmahdollisuudet ovat huippuluokkaa.

Thaimaa Krabi sukelluslomat
Ao Nangin lähellä sijaitsevat lukuisat kalliosaaret ja kuuluisat Phi Phi –saaret soveltuvat erinomaisesti sukeltamiseen ja snorklaukseen.

Thaimaa Khao Lak sukelluslomat
Khao Lak on oivalinen valinta sukelluslomakohteeksi, sillä pääset sukeltamaan muun muassa Similan saarille, jotka tunnetaan yhtenä maailman parhaista sukelluskohteista.


Egypti on myös sukelluslomailijoiden suuressa suosiossa. Punaisen Meren eksoottiset sukellusvedet koralliriuttoineen, ovat kokeneellekin sukeltajalle aina ihastuttava sukelluskohde.

Egypti

Egypti El Gouna sukelluslomat
El Gouna tarjoaa oivat sukellusmahdollisuudet. Lähde veneretkelle ihailemaan koralliriuttojen upeaa vedenalaista maailmaa sukeltaen tai snorklaten.

Egypti Hurghada sukelluslomat
Punaisenmeren rannalla oleva Hurghada houkuttelee sukeltajia ympäri maailmaa tutustumaan koralliriuttojen vedenalaiseen elämään.

Egypti Sharm el Sheikh sukelluslomat
Täydennä lomasi värikkäillä ja kristallinkirkkailla elämyksillä. Aloittelijoille on tarjolla peruskursseja ja kokeneemmille jatkokursseja sekä sukelluspaketteja.Talven muita sukelluskohteita:
Dominikaaninen tasavalta
Trinidad ja Tobago
Venezuela
Malediivit
Kap Verde
Mauritius
Meksiko

Kesän muita sukelluskohteita:
Mallorca
Kreeta
Korfu
Kypros
Kroatia
Sardinia
Sisilia
Turkki


Finnmatkat tarjoaa sukelluskokemukseltaan kaikentasoisille sukelluslomailijoille paljon kohteita useissa eri maissa. Myös opastetut sukellusretket, sukelluskoulut ja muu sukeltamiseen liittyvään aktiivitoimintaan on mahdollista osallistua Finnmatkojen sukelluslomakohteissa.

Finnmatkat Lahjakortti
Tutustu Finnmatkojen matkalahjakorttiin ja tilaa/anna sellainen ystävälle lahjaksi.

Finnmatkojen äkkilähdöt
Lomalennot kotikentiltä, Helsinki, Oulu, Kuopio, Vaasa, Tampere, Jyväskylä, Kokkola
Finnmatkojen rantalomakohteet
Finnmatkojen Golf-maailma
Finnmatkojen sukelluslomat
Matkatavarat Finnmatkojen lennoilla
Vuosikalenteri

+ Kansalliset juhlapyhät ja arkivapaat.
Finnmatkojen sukelluslomat - Sukelluskoulut - Sukeltaminen - Ohjattua sukeltamista - Sukeltaminen Thaimaassa - Egypti sukellus