Hispania matkatoimiston lennot Azorit, Madeira ja kaikki muut kohteet. Hispania matkatoimiston halvat äkkilähdöt


           Matkatoimisto Hispania järjestää matkoja Costa del Solille ja Costa Blancalle Espanjaan,
           Portugalin Azoreille ja Madeiralle, Maltalle ja Egyptin Hurghadaan.
Hispania


Matkatoimistot
» Blue1
» Ebookers
» E-Ticket
» Hispania
» Seat24
» Supersaver
» Terminal A
» Travellink
» Travelpartner
» Travelstart

Hispania matkatoimisto

Hispania tarjoaa Espanjan, Maltan, Azorien ja Egyptin lomamatkoja, joiden keskihinta on noin 500 euroa / henkilö, joten mikäli haluaa onnistua saamaan jonkin upeista, edullisista ja huikean suosituista Hispanian matkoista, varaukset on syytä tehdä hyvissä ajoin!Hyvä vierailija. Hispania matkatoimisto valitettavasti ajautui taloudellisiin vaikeuksiin jo kauan sitten ja joutui lopettamaan toimintansa, mutta sivun linkit, vaikka ne olisikin merkatut 'Hispania' -nimellä, vievät muiden matkatoimistojen tarjoamiin samoihin kohteisiin.

Hispanian kaikki kohteet


Hispania järjestää matkoja Costa del Solille ja Costa Blancalle Espanjaan, Portugalin Azoreille ja Madeiralle, Maltalle ja Egyptin Hurghadaan.

Hispania matkatoimiston äkkilähdöt


Espanjaan satumaiselle Välimeren saari Mallorcalle, Costa del Solin ja Costa Blancan vauhdikkaan Torremolinosin rannoilla, suomalaisten suosimaan Fuengirolaan tai Torreviejaan, Costa Blancan terveelliseen ilmastoon.

Lennä tarujen aurinkosaari Maltalle tai kokemaan itämaista eksotiikkaa Egyptin pääkaupunkiin Kairoon tai Niilin risteilylle.Egypti
Hurghada


Espanja
Fuengirola
Mallorca
Torremolinos
Torrevieja

Malta
Malta

Portugali
Azorit
Madeira

Golfmatkat
GolfmatkatTällä hetkellä Matkatoimisto Hispanian matkakohteet ovat Espanja, Espanjalle kuuluva Mallorca eli Majorca, Malta, ja Egypti, sekä Portugalille kuuluvat itsehallinnolliset saariryhmät Madeira ja Azorit. Voit varata edullisia lomamatkoja noihin matkakohteisiin Hispaniasta.

Matkanjärjestäjänä Hispanialla on Suomessa vahva brändi ja matkatoimisto on toiminut Suomessa jo toistakymmentä vuotta.

Hyvä tietää ennen matkalle lähtöä; Vielä viime tipassa saat apua, sillä Hispanian edustaja on Helsinki-Vantaan lentokentällä matkanjärjestäjien palvelupisteessä kaksi tuntia ennen koneen lähtöä.

Passiasiat; Passintarkastus poistui Schengen-maiden väliltä keväällä 2001 (Suomi, Espanja, Kreikka, Portugali ja Malta ovat Schengen-maita).

Egyptin matkoille tarvitaan kuitenkin passi, joka on voimassa 6 kk matkan jälkeen.

Matkatoimisto Hispanian kohteissa on suomenkieliset opaspalvelut, ellei erikseen ole mainittu kyseessä olevan omatoimikohde. mm. Espanjan golfkohteet ovat omatoimikohteita.

Lentokenttäbusseissa kaikissa kohteissa on yleensä mukana suomenkielinen opas, mutta jos näin ei ole, tällöin mukana on Hispanian palkkaama paikallisopas huolehtimassa matkustajista.

Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat aikuisen sylissä ilmaiseksi Hispanian lomalle ja lastenrattaat kulkevat ruumassa maksutta.

Matkatavaran sallittu enimmäispaino ruumaan on 20 kg/henkilö. Sen lisäksi koneeseen sallitaan yksi korkeintaan viiden kilon (5 kg) painoinen käsimatkatavara. Poikkeuksena Finnairin lennot, jolloin käsimatkatavaran painoraja on kahdeksan kiloa (8 kg).

Kannattaa myös muistaa, että tilauslennoille ei välttämättä hyväksytä lainkaan matkatavaran ylipainoa ja mikäli ylimääräistä tavaraa otetaan, siitä peritään lisämaksu.

Lue lisää matkatoimisto Hispanian sivulta

Talven matkat nyt myynnissä. Lapsialennus jopa 50%! Varaa heti!Matkatoimisto Hispania äkkilähdöt, halvat lennot Azoreille ja Espanjaan
Hae   matkailutietoa

Hae sivuilta myös kaikkea matkailuun liittyvää.
Kirjoita hakusana alla olevaan täsmähakutilaan ja näpäytä Hae -painiketta.

-täsmähaku

(Mikäli kirjoitustila ei toimi, näpäytä sitä ensin oikealla hiiren painikkeella)
» Vuosikalenteri

+ Kansalliset juhlapyhät ja arkivapaat.
Hispanian kohdetarjonnassa on Espanjan, Maltan, Azorien ja Egyptin lomamatkoja.