Espanja, varaa matkatoimisto Hispanian lomalennot Espanjan mantereelle ja Mallorcalle, Majorkalle           Espanja - Fuengirola, Torremolinos, Torrevieja ja Mallorcan lomasaari
Hispania

Hispania - Espanjan matkat

Espanjaan suuntautuneet lomat ovat kautta aikojen olleet suomalaisten suuressa suosiossa. Matkatoimisto Hispania vie matkalaisia sekä Espanjan mantereen parhaisiin kohteisiin, kuin myös Välimerelle, ikisuositulle Mallorcan saarelle.

Matkatoimisto Hispanian matkakohteet Espanjassa ovat Fuengirola, Torremolinos, Torrevieja ja viimeisimpänä uutuutena Välimeren Mallorca

Espanja, viralliselta nimeltään "Reino de España" (Espanjan kuningaskunta), sijaitsee Iberian niemimaalla, eteläisessä Lounais-Euroopassa.

Espanjalle kuuluu myös alueita manner-Espanjan ulkopuolella. Kanariansaaret on niistä ehkä kuuluisin. Myös välimerellä sijaitsevat saaret, kuten Baleaarien saariryhmän Mallorca ja Ibiza, ovat merkittäviä espanjalaisia turistikohteita.

Sen lisäksi Espanjaan kuuluu myös Pohjois-Afrikassa sijaitsevat kaupungit Ceuta ja Melilla, sekä joitakin asumattomia saaria Marokon rannikolla.

Kanariansaarille tekee lomalentoja mm. Matkatoimisto Finnmatkat


Espanjan kartta

Manner-Espanjan suosikkikohteet Aurinkorannikolla Espanjan eteläosassa, Costa del Sol ja Costa Blanca, takaavat lomailijalle yli 300 aurinkoista lomapäivää vuodessa.

Välimeren ääreltä löydät kaiken mitä lomaltasi kaipaat. Aurinkorannikon, Costa Del Solin alue Andalucian maakunnassa on eräs maailman suosituimpia lomakohteita, josta jokainen löytää etsimänsä, oli se sitten auringonpaistetta, rannalla rentoutumista, suussa sulavaa ruokaa, kiihkeää yöelämää tai upeita kulttuurielämyksiä.

Suomesta Espanjan Aurinkorannikolle, samoin kuin Välimeren saarillekin, on vain muutaman tunnin lentomatka, jonka lapsetkin hyvin jaksavat odottaa, kun tiedossa on upea loma tasokkaassa hotellissa uima-altaineen ja notkuvine herkkupöytineen. Rannat ovat aina lähellä ja niinpä lapsiperheille noine kaikkineen Espanja on mitä mainioin lomailu- ja rentoutumispaikka.

Nauti lomastasi vauhdikkaan Torremolinosin pitkillä rannoilla ja suomalaisten suosimassa Fuengirolassa, tai vietä todellinen aktiiviloma Costa Blancalla. Jos lomaltasi haet lepoa ja täydellistä rentoutumista, myös siihen mahdollisuuden tarjoavat kaikki matkatoimisto Hispanian Espanjan matkat.

Hae   matkailutietoa

Hae sivuilta myös kaikkea matkailuun liittyvää.
Kirjoita hakusana alla olevaan täsmähakutilaan ja näpäytä Hae -painiketta.

-täsmähaku

(Mikäli kirjoitustila ei toimi, näpäytä sitä ensin oikealla hiiren painikkeella)


» Vuosikalenteri

+ Kansalliset juhlapyhät ja arkivapaat.
Lomalle Espanjan Aurinkorannikolle Torremolinokseen, Torreviejalle ja Fuengirolaan. Varaa lomamatkat Mallorkalle Hispaniasta