Fuengirola, Espanja - varaa edulliset lennot Fuengirolaan Hispania matkatoimistosta           Edullisia lentoja Aurinkorannikolle Fuengirolaan.
Fuengirola

Hispania - Fuengirolan matkat

Fuengirola, Espanja - varaa edulliset lennot Fuengirolaan Hispania matkatoimistosta.

Fuengirola sijaitsee Espanjan Andalusian alueella Costa del Solin "Aurinkorannikolla".

Malagan kansainväliseltä lentokentältä matka Fuengirolaan kestää vain noin 20 minuuttia ja Fuengirolasta on erittäin hyvät bussi- ja junayhteydet rannikon muihin suosikkikohteisiin pitkin Aurinkorannikkoa.


Matkatoimisto Hispanian hotellit Fuengirolassa

Fuengirolasta, sen kauppa- ja kalastuskaupungin historiasta johtuen, voit löytää valtavasti ykkösluokan kalaravintoloita paikallisine samana päivän saaliista valmistettuine ruokalajeineen.

Paikallisiin erikoisuuksiin kuuluu mm. sardiinikebabit, suolassa keitetyt meriahvenet ja riisin kanssa tarjoillut monenlaiset simpukat. Fuengirolan perinteiset espanjalaiset Tapas-baarit tarjoavat herkullista paikkakunnan pikkunaposteltavaa, kuten vahvasti maustettuja katkarapuja valkosipulissa, simpukoita, espanjalaista "Chorito" makkaraa ja alueellisia juustoja.

Ja valtavalle vuosittaiselle turistimäärälle löytyy kaikkea muuta, hampurilaisravintoloita, pizzapaikkoja, englantilaista "fish and chips" Guinness oluen kyydittämänä.
Fuengirolan ajanvietetarjontaa, sekä aikuisille että myös lapsille, on 24 tuntia jokaisena viikonpäivänä.


Hispanian retket Fuengirolassa

» Maanantaisin Ronda
» Tiistaisin Granada
» Keskiviikkoisin Marokko
» Torstaisin Gibraltar

Matkatoimisto Hispanian matkakohteet Espanjassa ovat Fuengirola, Torremolinos, Torrevieja ja viimeisimpänä uutuutena Välimeren MallorcaFuengirolassa on Costa del Sol Aurinkorannikon ainoa eläintarha ja tivoli Arroyo de la Mielin lähistöllä.

Fuengirolan suuri vesipuisto Mijas Costan liepeillä on mainio koko perheen päiväretkikohde. Samalla kannattaa käydä tutustumassa myös läheisen merenrannan vesiurheilumahdollisuuksiin.

Elävää musiikkia tarjoavat lukemattomat Fuengirolan baarit, pubit ja klubit ja kesäkuukausina yöelämä kestää aamunkoitosta sueraavan päivän aamuyön tunneille asti.


Fuengirolan kartta
Hae   matkailutietoa

Hae sivuilta myös kaikkea matkailuun liittyvää.
Kirjoita hakusana alla olevaan täsmähakutilaan ja näpäytä Hae -painiketta.

-täsmähaku

(Mikäli kirjoitustila ei toimi, näpäytä sitä ensin oikealla hiiren painikkeella)


» Vuosikalenteri

+ Kansalliset juhlapyhät ja arkivapaat.
Fuengirolan halvat lennot. Fuengirola sijaitsee Espanjan Andalusian alueella Costa del Solin Aurinkorannikolla.