Lomamatkat on nyt MatkaVekka, suomalainen matkanjärjestäjä. Lomatarjouksia, rantalomia ja suoria lomalentoja maakuntakentiltä.

MatkaVekka matkatoimiston tarjontaa

Lomamatkojen suorat lennot kotikentiltä lomakohteisiin!

 

Matkailublogi | Netin kauppakeskus | Crocs


 Hae kaikilta Comwest sivuilta 

MatkaVekka matkatoimisto


MatkaVekka matkatoimisto

MatkaVekka/Lomamatkat on suomalainen matkanjärjestäjä ja kuuluu Primera Holidays Oy:öön. Primera Holidays syntyi vuoden 2016 alussa kun Lomamatkat Oy ja Matkatoimisto Oy Matkavekka yhdistyivät. Primera Holidays on yksi Suomen suurimpia matkanjärjestäjiä.

"Loma on odotettu toiveiden täyttymys, irtiotto arjen kiireistä ja haasteista. MatkaVekka haluaa olla mukana tekemässä sinulle ja perheellesi ainutkertaisia lomaelämyksiä, ja tavoitteenamme on tehdä lomastasi mahdollisimman mukava ja vaivaton. Tiedämme, mistä suomalainen tykkää, ja suomalaisen asiakkaan tarpeet ja odotukset ovat punainen lanka kaikessa toiminnassamme."

MatkaVekka lomalentoja


MatkaVekka lennättää matkailijoita ympäri vuoden ranta- ja kaupunkilomille, kiertomatkoille, pelaamaan golffia ja harrastamaan tai kuntoilemaan ulkomaisiin suomalaisten suosikki -lomakohteisiin.

Kesäkaudella lennetään enimmäkseen Välimeren- ja Mustan Meren maisemiin, sekä aina tietenkin ikisuosituille Kanariansaarille. Kohteet vaihtelevat kysynnästä riippuen, silti suosikit pysyvät jatkuvasti kuvioissa mukana.