Edullinen Angeles City apartment-hotelli. Halpaa hotellimajoitusta Angeles Cityssä Filippiineillä - Donald Paul Apartelle

    Etusivu

Donald Paul Apartelle

    Hotellin julkisivu-kuva
    (kosketa kuvaa suurentaaksesi)


    Hotellin sisäänkäynti


    Hotelli katutasosta

UUSI Hotelli Angeles Cityssä


» 52 huonetta, 4kpl LUX, 2kpl 2 makuuhuoneen sviittiä.
» Jacuzzi tyylinen 12x6m uima-allas, hissi.
» Generaattori, jääkaappi kaikissa huoneissa.
» Graniittilaatoitus koko hotellissa.
» Huokea ja vaivaton kuljetus Clarkin lentokentältä ja takaisin.
» Ravintolassa kansainvälinen ja paikallinen ruokalista.
» Amerikkalainen-suomalainen johto.
» Avustamme Sinua kaikissa viisumeihin liittyvissä asioissa.
» Puhumme: Englantia, kaikkia Scandinavian kieliä, suomea ja Filippiinien Tagalog -kieltä.
» Huonehinnat alkaen 1590 pesoa/yö
  Hinta siis halvimmillaan noin 24 euroa per yö!

(Googlen haulla 'angeles city' ensimmäisenä hakutuloksissa on agoda.fi, joka kertoo näin "Angeles City hotellit - alennetut hinnat kaikkiin Angeles Cityn hotelleihin, Filippiinit Angeles City hotellit alennetuilla hinnoilla" -

heidän halvimmat hintansa alkavat USD 298, eli 224 euroa ... yli 10 kertainen hinta Donald Pauliin verrattuna!)

» Valuuttalaskuri » Lisää hotellikuvia täällä..

Huipputason hotelli Angeles Cityn keskustassa!

Hotelli sijaitsee vain kävelymatkan päässä Fields Avenuelta,
kiireisimmältä ja kaikkein kiihkeimmän 24/7 rytmin turistialueelta koko Filippiineillä.

NYT AVATTU MYÖS Donald Paul II !

Suomenkielisiin kyselyihin vastataan numerossa, +63(0) 947 228 7458, tai lähetä email

ALENNUS HUONEHINNOISTA kaikille ylläolevien yhteystietojen kautta varanneille!

Tutustu myös - Scandinaavinen Niagara Lodge-Hotelli
(Niagarassa pärjäät myös samoilla kielillä kuin Donald Paul hotellissa)

SUORAT LENNOT BANGKOK - CLARK, ANGELES CITY!

Kaksi lentoa viikossa. Kesto noin 3,5 tuntia. Edestakaisen lipun hinta noin 100 Euroa! (Tarjoushinta saattaa olla jopa vain muutaman kymmenen euroa!)

Etukäteen vain ilmoitus riittää. Ei varausmaksuja. Tarjoamme ensimmäisen juoman ja kerromme parhaista majoitusvaihtoehdoista omalla kielelläsi.
Näytä suurempi kartta

Angeles City, Pampanga, Filippiinit


Angeles City (Wikipedia - eng.) on tänään vilkas ja nopeasti kasvava turismi- ja teollisuuskaupunki Central Luzonin alueella, vain noin 90 kilometriä Filippiinien pääkaupungista Manilasta pohjoiseen.

Angeles City ja sen Clark'in teollisuus- ja vapaakauppa-alue (kutsutaan nimellä Clark Base) ovat hyvin tunnettuja entisenä amerikkalaisten ilmavoimien sotilastukikohtana aina vuoteen 1991, jolloin amerikkalaiset poistuivat tukikohdasta.

Paikan aiemmasta historiasta johtuen, suurin osa turisteista on ollut pitkään Yhdysvaltojen alueelta tulevia entisiä armeijan toimiin liittyneitä henkilöitä, joista useat ovat jääneet Angelesiin ja sen lähialueille vakituisesti asumaan.

Angelesin keskustasta vain muutaman kilometrin päässä sijaitsevalla Clark'in alueella on kaksi maailman neljästä pisimmästä kiitoradasta, joille mikä tahansa lentokone, jopa avaruussukkula, pystyy laskeutumaan. Tuosta syystä Filippiinien hallitus on investoinut ja tulee investoimaan valtavia summia tehdäkseen siitä Filippiinien ulkomaisen lentoliikenteen ykkös-lentoaseman vuoteen 2010 mennessä.

Angeles City/Clark airport (Wikipedia - eng.)

Uuden lentoterminaalin rakennustyöt ovat vauhdissa ja kun se on valmis, Manilan kenttä tulee hoitamaan vain kotimaan sisäistä lentoliikennettä.

Angeles Citystä on valmistunut uusi moottoritie Subic Bayn myös turistien suosimaan rantakaupunkiin (2 muuta moottoritietä on rakenteilla) ja rataa pikajunalle, joka kuljettaa Clarkin lentoasemalta Manilan kentälle 18 minuutissa, rakennetaan parhaillaan.

Useat emerikkalaiset, korealaiset ja taivanilaiset yritykset ovat investoimassa miljardeja dollareita Clark'in alueelle, rakentaen lisää tuotantolaitoksia, ulkomaisia yhtiöitä palvelevia puhelinkeskuksia, ns. "Call Centtereitä", sekä lukuisia muun tyyppisiä liiketoimintatiloja.

Jo pitkään on alueella liikkunut huhuja siitä, että Angeles Cityn lähistölle suunnitellaan ja rakennetaan Formula-1 tasoinen kilpa-autorata. Nuo huhut eivät ole enää vain huhuja. Rata tullee näkemään päivänvalon seuraavien kahden vuoden kuluessa.

Angeles Cityn ympäristössä on lukuisia tasokkaita golfkenttiä. Clark'in alueella on myös huipputason golfkenttä vaativillekin lajin ammattilaisille ja lajista kiinnostuneille.

YÖELÄMÄ ... Kaakkois-Aasian alueella on useita kaupunkeja, jotka mielellään esittävät olevansa alueen turismi-yöelämän ykköspaikkoja. Singapore, Pattaya monien muiden Thaimaalaisten kohteiden kanssa, Kuala Lumpuri Malesiassa, sekä muutama kaupunki Laosissa, Vietnamissa ja Cambodiassa.

Todellisuus kuitenkin tänä päivänä on se, että kaikki edellä mainitut ovat olleet "mukana liiketoiminnassa" jo pitkään, ehkä liiankin pitkään jotkut niistä ja ovat siksi nykyään vain turistipyydyksiä odottaen kovalla työllä hankkimiasi rahoja, kuitenkaan antamatta vastineeksi niiden todellista arvoa.

Kaikilla yllämainituilla kohteilla, ylivoimaisesti kalleinta Singaporea lukuun ottamatta, on myös eräs suuri ongelma useimmille ulkomaisille turisteille, kieli. Angeles City'ssä ja koko Filippiineillä lähes kaikki puhuvat englantia, sen ollessa maan toinen virallinen kieli. Ihmiset ovat kohteliaampia ja ystävällisempiä kuin missään muussa kohteessa ympäri Kaakkois-Aasian aluetta, ilman epäselvyyttä asiasta. Sinä olet "Sire" tai "Lady" jokaiselle paikallisista liikemiehistä moottoripyörä-taksin kuljettajiin.

Turvallinen Angeles City on auki 24/7 läpi koko vuoden ja Filippiineillä rahasi riittävät pitkälle.

Valuuttalaskuri Hintavertailua, Thaimaa-Filippiinit


Hotellivaraukset Angeles City, Filippiinit. Halpoja hotelleja Angeles Cityssä Filippiineill&aum;. Hotellit edullisimmilla hinnoilla Angeles City, Pampanga, Filippiinit