Matkatoimisto Tjäreborg, varaa edulliset lomalennot ja -matkat


ILMAINEN VIIKON LOMA!

Etusivu Matkatoimistot Äkkilähdöt Lentoyhtiöt Halvat lennot Kotimaa Majoitus Vuokra-autot Sää Kartat Keskustelut Info
   Matkatoimisto Tjäreborg, varaa edulliset lomalennot ja -matkat
Etusivu
Matkatoimistot
Äkkilähdöt
Lentoyhtiöt
Halvat lennot
Kotimaa
Majoitus
Vuokra-autot
Sää
Kartat
Keskustelut
Info

Suosituimmat
Matkatoimistot

Matkatoimistosta äkkilähtöjä
Matkatoimistoja Suomessa
Matkatoimisto

» Area
» Aurinkomatkat
» Blue1
» Ebookers
» E-Ticket
» Finnmatkat
» KLM Finland
» Seat24
» Supersaver
» TEMA-matkat
» Terminal A
» Tjäreborg
» Travellink
» Travelpartner
» Travelstart
» Töölön Matkatoimisto

Kaikki yllä luetellut perinteiset ja uudet Suomesta lomalentoja ulkomaille järjestävät matkatoimistot myyvät tuotteitaan, myös halpoja äkkilähtö-lentoja internetin välityksellä.

TJÄREBORG

Kuumat lähdöt lämpöön. Katso Tjäreborgin halvimmat hinnat!

Tjareborg matkatoimiston logo

Tjäreborgin edulliset lomalennot ja -matkat, varaa matka Thaimaahan, Kanariansaarille, Karibialle..

Osoite (pääkonttori): Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki
Puhelin (vaihde): 09 - 12371

Tjäreborgin myyntitoimistot sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Oy Tjäreborg Ab on Suomen kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä.
Suomen Tjäreborgin vuosittainen matkustajamäärä on n. 185.000 matkustajaa.{www.tjareborg.fi}

Tjäreborgin emoyhtiö

Tjäreborg on osa MyTravel Northern Europe -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin matkanjärjestäkonserni. Sillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa.

MyTravel Northern Europe on osa kansainvälistä Thomas Cook Group plc konsernia, joka on syntynyt MyTravel plc:n ja Thomas Cookin fuusion tuloksena. Thomas Cook Group plc:n vuosittainen matkustajamäärä on 19 miljoonaa matkustajaa.
Suomessa Tjäreborg on kuulunut konserniin vuodesta 1996 lähtien.

MyTravel Northern Europe omistaa Sunwing Resort hotelliketjun, johon kuuluu 13 korkeatasoista hotellia Euroopassa ja Aasiassa. Vuosittain Sunwing Resort -hotelleissa lomailee n. 250.000 konsernin omien matkanjärjestäjien vieraita.

Konserniin kuuluva MyTravel Airways AS on Skandinavian suurin tilauslentoyhtiö.

Tjäreborgin Kuumat lähdöt
Tjäreborgin rantalomat
Matkatavarat Tjäreborgin lennoilla

Omat Sivut -osiossa näet helposti kaikki varukseesi liittyvät tiedot. Sivulta voit myös tilata äkkilähtöpäivystyksen sähköpostiisi, tilata Tjäreborgin uutiskirjeen sekä tallentaa kohde- sekä hotellisivuja jotta sinulla olisi kaikki sinua kiinnostavimmat asiat kerättynä samaan paikkaan.

Tjäreborgin matkat voi maksaa yleisillä luottokorteilla (Visa, MasterCard, Eurocard) sekä Visa Electronilla tai verkkopankin (Nordea, Osuuspankki, Sampo, Aktia) kautta.Tjäreborg matkatoimiston matkoja voi varata netistä, puhelinmyynnistä tai omista myyntitoimistoista, joita on neljässä kaupungissa Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Tjäreborg työllistää Suomessa 57 henkilöä.

Matkatoimisto Tjäreborg järjestää matkoja Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan. Tjäreborgin perhehotellikonseptit ovat SunGarden ja Sunwing Resort sekä uutuutena keväällä 2007 lanseerattu aikuisille suunnattu hotellikonsepti Sunprime Resort.

Yksilöllisiä, räätälöityjä reittilennoilla tehtäviä matkapaketteja, pelkkiä lentoja ja hotelleja myy TjäreborgFlex. Tjäreborgilla on Disneyland Resort Paris -huvipuiston myyntioikeudet Suomessa.

Historia

Tjaereborg Rejser AS perustettiin Tanskassa vuonna 1950. Suomeen Tjäreborg perustettiin vuonna 1967. Tjaereborgin perustaja pastori Eilif Krogager jäi eläkkeelle vuonna 1989 ja tuolloin Tjaereborg-konserni myytiin Spies-konsernille.

Vuonna 1996 englantilainen pörssiyhtiö Airtours osti Spies-Konsernin ja näin Tjäreborgista tuli osa Scandinavian Leisure Group nimistä matkanjärjestäjäkonsernia.

Scandinavian Leisure Group oli Airtoursin Pohjoismaiden toimintojen yhtiö. Vuonna 2001 Airtours ja Scandinavian Leisure Group saivat uuden nimen; MyTravel.

Spies-Matkat yhdistettiin Tjäreborgiin vuonna 2002. MyTravelin ja Thomas Cookin fuusion myötä Tjäreborgin omistajakonsernin nimi on ollut 19.6.2007 lähtien Thomas Cook Group plc.

Ympäristötyö

Konsernin omistamille/johtamille Sunwing Resort hotelleille Teneriffalla, Gran Canarialla, Rhodoksella, Kreetalla, Mallorcalla ja Kyproksella on myönnetty EU-kukka, joka on Joutsenmerkin eurooppalainen vastine.
Ympäristöohjelma käynnistettiin Sunwing Resorteissa vuonna 1995. "50 askeleen" ympäristöohjelma otettiin käyttöön muiden hotellien kanssa vuonna 2000.

Konsernin tilauslentoyhtiö MyTravel Airways on vuodesta 1999 lähtien panostanut polttoainekulutuksen ja siten hiilidioksidipäästöjen alentamiseen.
Lentoyhtiö käytti vuonna 2006 0,0265 litraa polttoainetta per matkustajakilometri ja päästöt matkustajaa kohti olivat 0,00072 kiloa per kilometri.

MyTravel Airways on Skandinavian suurin tilauslentoyhtiö ja talvikaudella lentoyhtiö lentää Helsingistä Kanariansaarille ja Gambiaan. Tjäreborgin kotisivun kautta voi korvata oman lentomatkan päästöt GreenSeat-järjestön kautta.

Tuettavia avustusorganisaatioita ovat mm. Ecpat, Reilu Kauppa, Pelastakaa Lapset Ry, SOS-Lapsikylä Ry sekä muita paikallisia projekteja eri lomakohteissa.

(Haettu osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/Tj%C3%A4reborg)

Majoitus:


Hotellit

Hostellit


Kulkuvälineet:


Vuokra-autot

Bussit

Junat

Laivat

Risteilyt

Interrail

Liftaus /
kimppakyydit

Matkailu-info:


» Lomaliitto
» Lähetystöt ulkomailla
» Matkailu-Blogi Tähti matkatoimistot
» Matkailulinkkejä
» MEK
» Tullimääräykset

Muuta tarjontaa

» Kauppapaikka
» Mobile
» Soittoäänet
» Onlinepelit
» Nettikamerat
» Veikkaus & rahapelit

Ilmaisia web-työkaluja
Tjäreborg matkatoimisto - Tjäreborgin edulliset lomalennot ja -matkat, varaa matka Thaimaahan, Kanariansaarille, Karibialle