Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Useilta paikkakunnilta suorilla lennoilla Azoreille! Suora lomalento Azoreille Joensuun, Jyväskylän, Oulun ja Vaasan lentoasemilta.

Suorat lomalennot Azoreille

Azorit, tuo lumoava lomakohde itäisellä Atlantilla on mahdollisuus saavuttaa nyt myös suorilla lennoilla neljältä paikkakunnalta ympäri Suomen.

Azoreille lennetään nyt suorilla lomalennoilla Joensuusta, Jyväskylästä, Oulusta ja Vaasasta.

Kuvia-Azoreilta

Azorit on Portugalille kuuluva autonominen saariryhmä, joka sijaitsee Atlantin valtamerellä noin 1 500 kilometrin päässä Lissabonista. Saariryhmä koostuu yhdeksästä tuliperäisestä saaresta. Suurimmat saaret ovat matkailijoiden pääsaari São Miguel sekä Santa Maria. Muut saariryhmän saaret ovat nimeltään Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico, Faia, Corvo ja Flores.

Ponta-Delgada_Sao-Miguel-Azorit

Saarista suurin São Miguel toivottaa lomamatkalaiset lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uskomattoman upeaan luontoonsa sekä viehättävään kaupunkiinsa Ponta Delgadaan, joka on koko saariryhmän hallinnon ja kulttuurin keskus.

Hotelli_Marina_Atlantico-Ponta-Delgada Hotelli-Royal_Garden-Ponta-Delgada

Lomamatkojen hotellit sijaitsevat São Miguelin saarella Ponta Delgadan kaupungissa, jossa on hienoja puistoja, historiallisia katuja, kirkkoja, museoita, ravintoloita, kahviloita ja pieniä liikkeitä. Yli 500 – vuotta vanha kaupunki kätkee sisälleen historiaa mutta myös kaikki nykyaikaiset mukavuudet. Azoreiden löytämisen jälkeen siitä tuli suosittu kauppasatama Atlantilla matkaaville. Nykyään kaupungin venesatamaan pysähtyvät Atlantin ylittävät pitkänmatkan purjehtijat. Paikallisesta tunnelmasta ja ruuasta pääsee nauttimaan monissa katukahviloissa ja ravintoloissa. Erilaiset kalat, pihvit, juustot ja viinit hellivät matkaajan makuhermoja.

Varaa suora lomalento Azoreille Joensuusta, Jyväskylästä, Oulusta tai Vaasasta

Vesiputous-Azoreilla OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiesitkö muuten että loppuvuodesta 2013 Azoreilta löytyi vedenalainen ja hyväkuntoiselta vaikuttava pyramidi, aivan, siis pyramidi aivan kuin ne joita on runsaasti mm. Egyptissä? Pyramidin löysi portugalilainen merimies Diocleciano Silva, joka kertoo ettei ollut ensin uskoa silmiään, kun hänen kaikuluotaimensa näytti kuvastinta valtavasta pyramidin näköisestä muodosta, korkeimman huipun ollessa 40 metriä vedenpinnan alapuolella.

Azoreitten-pyramidi
(kuvituskuva)

Itse pyramidin sanotaan olevan 60 metriä korkea ja sen kerrotaan sijaitsevan Azoreiden saariryhmän Sao Miguel ja Terceira saarten välissä. Pyramidin arvellaan olevan noin 20 tuhatta vuotta vanha, eli samoilta ajoilta kuin viimeisin jääkausi. Noihin aikoihin Azoreiden vedenpäällinen pinta-ala oli suurin piirtein nykyisen Iso-Britannian kokoinen. Mielenkiintoista eikö totta… Sinne voisi lähteä sukeltelemaan.

Varaa suora lomalento Azoreille Joensuusta, Jyväskylästä, Oulusta tai Vaasasta

Joensuusta suorat lennot Turkin Antalyaan, Alanyaan. Lennä lomalle Analyaan suoraan Joensuun lentoasemalta

Joensuusta Alanyaan

Alanya

on ihana lomakohde Turkin Kaakkoisrannikolla, jolla on jotain tarjottavaa jokaiselle. Ympäri vuoden Välimeren ilmasto, upeat rannat, jännittäviä nähtävyyksiä ja ylelliset hotellit, joten ei ole ihme miksi Alanyasta on nopeasti tulossa yksi suosituimmista lomakohteista Euroopassa.

Ja nyt sinne voit lentää lomailemaan suoraan Joensuusta, ilman välilaskuja!

Alanyan-hiekkarantaa

Alanyan rannat ja nähtävyydet

Niille lomailijoille, jotka haluavat nauttia auringosta ja viettää lomansa paljolti rannan tuntumassa, Cleopatra Beach on erittäin suositeltava. Valkoisen hiekkarantansa lisäksi Cleopatra Beach tarjoaa mahdollisuuksia monenlaisiin ranta- ja vesiurheilumuotoihin ja harrastuksiin. Rannalla on tarjolla muun muassa jet-hiihtoa, snorklausta, sukellusta ja purjelautailua.

Cleopatra Beach on myös kokoontumis- ja lähtöpaikka useille retkille, mönkijä-ajeluille ja Jeeppisafareille. Cleopatra Beach tarjoaa lomailijoille täydelliset puitteet fantastiseen lomaan.

Alanyassa on myös monia nähtävyyksiä, joista koko perhe voi nauttia, kuten Water Planet Aquapark. Tässä valtavassa vesipuistossa on 24 eri vesiliukumäkiä, jotka palvelevat kaikenikäisä. Sieltä löytyy myös uskalias ja nopea kamikaze vapaapudotus-liukumäki ja erilaisia ​​lasten liukumäkiä. Aalto-allas, aito turkkilainen sauna ja benjihyppy mahdollisuuksia on myös tarjolla.

Jos pidät vierailusta historiallisilla monumentteilla, Alanya on siihenkin tarkoitukseen ihanteellinen lomakohde. Alanyan linnoitus istuu rinteessä korkealla Cleopatra Beachin yläpuolella kuusikilometrisine muureineen. Se on myös koti Alanyan linnalle, joka juontaa juurensa kolmanneltatoista vuosisadalta ja toimii nyt ulkoilmamuseona täynnä Bysantin, Seljukien ja Ottomaanien monumentteja.

Tuota kaikkea ja vielä paljon muuta löydät valitessasi lomakohteeksesi Alanyan ja kuten sanottu, Joensuusta sinne lomalle pääsee suoraan omalta kotikentältä.

Katso kaikki suorat lomalennot Joensuusta »

Äkkilähdöllä annos Antalyan aurinkoa alk. 329 €. Lähde kesää kohti varaamalla matkasi nyt!

Antalyan ihanaan aurinkoon!

Vaihda vuodenaikaa kohti kesää, ja suuntaa lomalle Antalyan rannikolle. Siellä kevät on kukkeimmillaan ja aurinko lämmittää jo kunnolla. Valitse suosittu Alanya, jonka tenho ei petä: rentoa rantaelämää, hyvää ruokaa ja edullisia ostoksia.

27.3. lähtö Helsingistä alennetuin hinnoin!

Antalya_Turkin-lomakohde

Katso Antalyan lomavaihtoehdot »

Lapsiperheille suosittelemme rauhallisempaa Sideä. Jos haluat todella helpon ja mukavan loman, valitse All inclusive -hotelli.

 

Hotellit – Alanya, Antalya, Turkki

Alanyan-huvisatamaa

Katso Alanyan lomavaihtoehdot »

 

Hotellit – Belek, Antalya, Turkki

Belek_Sirene-Beach_Turkki

Katso Konaklin lomavaihtoehdot »

 

Hotellit – Konakli, Antalya, Turkki

Konakli_Club-Tropicalin_punaista-rantaa_Turkki

Katso Konaklin lomavaihtoehdot »

 

Hotellit – Side, Antalya, Turkki

Siden-rantaa

Katso Siden lomavaihtoehdot »

Kesän unelmamatka Bad Gasteiniin – varaa 31.3.mennessä ja säästä jopa 275 €

Kesän matkat Alpeille

Korkea aika varata kesän unelmamatka Bad Gasteiniin – varaa 31.3.mennessä ja säästä jopa 275 €.

Lennämme odotetun tilauslennon SAS:illa Salzburgiin 6.6.–1.8. lähdöillä, jolloin lentokenttäkuljetuksen kesto Bad Gasteiniin on vain n. 1 h 15 min. Alku- ja loppukesän lähdöt Lufthansan reittilennolla Müncheniin, josta noin 3,5 h matka Bad Gasteiniin.

Kesan-matkat-Alpeille-Itavaltaan

Alppivaellus vaativa
Sinulle, jolla on jo kokemusta vaeltamisesta Alpeilla! Tule kokemaan haastava, mutta erittäin antoisa vaellusviikko korkealla upeissa alppimaisemissa. Teemme suurempia nousuja ja laskuja kuin muissa vaelluspaketeissa, joten hyvä fyysinen kunto on edellytys. Viikon aikana on mahdollista yöpyä vuoristomaja Hagener Hüttellä. Alppivaellus vaativa viikoilla 30.

Varaa kesän Alppimatka tästä »

Kesäloma tekee hyvää. Katso kohteet ja varaa! Lomamatkat – Tietää mistä suomalainen tykkää

Kesän lomakohteita

Lomalle suoraan kotikentältäsi.

Klikkaa itsesi unelmien lomalle!

Lomamatkojen äkkilähdöt

Lomamatkat – Kesän parhaat lomat
Paljon edullisia lomia useisiin kohteisiin. Klikkaa ja varaa!

Kesän takuulämpimät lomat myydään nyt – alkaen 295 €. Tutustu kesän lomavalikoimaan

Kesän lomavalikoima

Onko kesäloma jo mielessä? Nyt on hyvä aika, sillä lomavalikoima on parhaimmillaan. Varaa oma lomasi takuulämpimän Välimeren auringon alle Kreikkaan, Kroatiaan tai vaikkapa Turkkiin. Apollomatkoilla lennät suorilla lennoilla ja majoitut huolella valituissa ensiluokkaisissa hotelleissa. Muistathan, että matkoissa on mahdollisuus kolmen viikon avokauppaan.

Kesan-matkat-edullisesti

Katso kesän lomavalikoima tästä »