Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

☀️ Wellness-matkoja Alpeille! – Varaa ajoissa – säästä jopa 250 €

Kesällä Alpeille

Hemmottele itseäsi ihanalla hyvinvointi-lomamatkalla Alpeille! Varaa ennen 31.3. ja saa illallispaketti kaupan päälle, arvo jopa 250 €

Wellness - matkoja Alpeille

Unohda arki ja hemmottele itseäsi rentouttavalla retriitillä Alppien lumoavaan kylpyläkohteeseen, Bad Gasteiniin. Tänne ovat ihmiset matkustaneet jo tuhansia vuosia kylpemään ainoastaan täältä löytyviin terveyslähteisiin. Varaa matkasi jo tänään!

Hyttysetön ilma Alpeilla

Ainutlaatuinen yhdistelmä Välimeren lämpöä ja raikasta vuoristoilmaa tekee ilmastosta täydellisen vaeltamiseen. Aurinko paistaa korkealla koko kesän ja kristallinkirkas ilma on täysin hyttysetön, joka on ihana lisä täydelliseen lomaan.

Alpentherme – vesipuisto Alpeilla

Alpenthermessä on todellinen thermalvesimaailma uniikissa ilmapiirissä. Täällä on kaikkea mitä voit vain toivoa; rentoutumisalue, monta erilaista allasta, kylpyläosastot ja monia saunoja. Alue on jaettu neljään eri kategoriaan; Relax World, Sauna Worls, Kids World ja Ladies World.

Ainutlaatuiset kuumat lähteet

Bad Gastein on tunnettu kuumista lähteistään, joiden sanotaan hoitavan sekä kehon, että mielen. Päivittäin jopa viisi miljoonaa litraa terveysvettä tulee ylös syvältä maan alta, jota käytetään kylän kylpylöissä. Kylän keskellä sijaitsee Hotel Salzburger Hof, joka on tunnettu kahdesta ylellisestä kylpyläosastostaan.

Felsentherme – tunnettu kylpylä

Bad Gasteinissa sijaitsee Euroopan ympäristöystävällisin kylpylä – Felsentherme. Täällä on tuhansittain neliömetrejä kylpyläosastoja, josta löytyy mm. sauna, höyrysauna, aurinkoterassi ja lämmitetyt altaat –sekä sisällä, että ulkona.

Varaa ennen 31.3. ja saa illallispaketti kaupan päälle, arvo jopa 250 €

Tutustu Alppimatkojen tarjontaan »

STS AlppimatkatAlppimatkat