Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Azorit – Huhtikuussa usealta paikkakunnalta suorat lomalennot Azoreille Ponta Delgadaan. Varaa kevään Azorien matkasi nyt

Ponta Delgada, Azorit
Kevään matkat

Azorien saariryhmän monimuotoisuus tulee esille parhaiten palveluissa ja aktiviteeteissa joita se tarjoaa ja Azorien suurin ja väkirikkain saari São Miguel, jossa myös saaren ja koko Azorien saariryhmän pääkaupunki Ponta Delgada sijaitsee, on todellinen portti loma-aktiviteetteihin ja saari joka pitää kokea.

Azorit
Azorit

Huhtikuussa on tarjolla suoria lentoja Azoreille Helsingin lisäksi Joensuusta, Jyväskylästä, Vaasasta ja Oulusta.

São Miguelilla, Green Islandiksi eli Vihreäksi saareksi paikallisten kutsumalla saarella voi harrastaa moninaisia aktiviteetteja kuten golfia kahdella saaren kentistä, vaellusta, syvänmeren kalastusta, ratsastusta, valaiden ja lintujen tarkkailua ja monia monia muita asioita jotka saavat vieraat palaamaan saarelle yhä uudelleen ja uudelleen, vuosi toisensa perään.

São Miguel, Ponta Delgada
Ponta-Delgada_Sao-Miguel_Azorit

Niille jotka haluavat enemmän toimintaa, on tarjolla neliveto-mönkijöitä, vuoristopyöräilyä, melontaa sammuneiden tulivuorten kraatereissa tai nousta taivaalle varjoliitimellä saamaan suurempaa perspektiiviä saaren kauneudesta ja monimuotoisuudesta.

Sao-Miguel_vaellusta

Maan- ja vedenalaista maailmaa voi seurata mm. vierailemalla Gruta do Carvão luolastossa, josta löytyy pienimuotoiseen vuorikiipeilyyn oivia kohteita.

Azoreilla tarjolla olevat hotellit:

– Hotelli Marina Atlantico
– Hotelli Royal Garden
– Huoneistohotelli Antillia
– Hotelli Talisman
– Hotelli São Miguel Park
– Hotelli Ponta Delgada
– Hotelli Vila Nova

Lue lisää Azorien matkoista »

Lomamatkat