Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Erikoistarjous Azoreille! Äkkilähtö Azorit, Sao Miguel ja Ponta Delgada äkkilähtö-lomatarjoukset

Azorien lomalle erikoistarjoushintaan

Varaa loma Azoreilla Matkatoimisto Hispaniasta!
HUIPPUSUOSITTU AZORIT AINOASTAAN HISPANIALTA! Azoreilla yhdistyvät upeat maisemat ja ihmisten ystävällisyys.

Lähtö 14.03.2011

Sao Miguel2 HENKILÖÄ YHDEN HINNALLA – 1vko alk. 799 €
(pääkaupungin ulkopuolinen alue) Lennot + majoitus

Hotelli Vale do Navio

Neljän tähden hotelli Vale Do Navio sijaitsee Capelasissa, aivan lähellä rantaa São Miguelissa. Hotelli Vale Do Navio tarjoaa useita palveluja ilmaisen langattoman internetyhteyden ja ilmaisen pysäköinnin alueellaan lisäksi.

Hotelli Vale Do Navion vierailijat voivat valita asuttavakseen joko moderneja huoneita, tai kokonaisia yksinkertaisesti mutta samalla miellyttävän viihtyisästi sisustettuja ja kalustettuja huoneistoja.

Vale Do Navio hotellista löytyy hyvin varustettu kylpylän alueella sijaitseva kuntokeskus, jonka lisäksi hotellivieraat voivat nauttia suuresta ulkouima-altaasta, pelihuoneesta ja kylpylässä tarjottavasta rentouttavasta hieronnasta.

Huoneistohotelli Açorsonho

Açorsonho huoneistohotelli (Azorien Unelma) on sijoittunut São Miguelin saaren pohjoisrannikolle Capelasin kaupunkiin ja vain noin 15 minuutin ajomatkan päähän Ponta Delgadan kaupungista.

Açorsonho huoneistohotellissa on tarjolla täysin ilmastoituja/lämmitettyjä ja hyvin varusteltuja yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja, joiden varustukseen kuuluu muun muassa liedellä, mikroaaltouunilla, jääkaapilla, kahvinkeittimellä sekä leivänpaahtimella ja kaikilla tykötarpeilla varustettu minikeittiö. Huoneistoissa on myös täysinvarustellut kylpyhuoneet.

Hotelli Terra Nostra

Kuuluisa Terra Nostra Garden Hotelli sijaitsee keskellä Furnasin kaupunkia, kuumien lähteiden ja pulppuavien muta-altaiden lähellä. Aivan hotellin läheisyydessä sijaitsee myös kansainvälisesti arvostettu Terra Nostra Botanical Gardens (kasvitieteellinen puutarha) yli 12 hehtaarin alueineen.

Monista Terra Nostra Garden hotellin huoneista on mahtava näkymä suoraan puutarhan tuhansien kasvilajien ja puiden täyttämään rehevään laaksoon ja sen ympäristöön. Kaikilla Terra Nostra Garden hotellin asiakkailla on vapaa pääsy kasvitieteelliseen puutarhaan, joka on aina päivisin avoinna yleisölle, sekä myös ulkoiseen rautapitoisen veden täyttämään lämmitettyyn altaaseen.

Ponta Delgada2 HENKILÖÄ YHDEN HINNALLA – 1vko alk. 899 €
(pääkaupunkiseudun alue) Lennot + majoitus

Hotellit:

AntilliaBarracudaPonta DelgadaMarina AtlanticoRoyal GardenSão Miguel ParkVip Executive Azores

Ajatus “Erikoistarjous Azoreille! Äkkilähtö Azorit, Sao Miguel ja Ponta Delgada äkkilähtö-lomatarjoukset”:sta

 1. Simo Salin

  Asun Ponta Delgadassa ja edistän Azorien matkailua päivittäin ilman palkkiota omasta halustani. Niinpä olen iloinen, että saariryhmään on edullisia matkatarjouksia Suomesta. Niille, jotka eivät tunne Azoreita, on mielestäni kuitenkin pakko tarkentaa, että saariryhmä ei ole rantalomakohde, niinkuin tämä sivun antama ensivaikutelma kenties antaisi ymmärtää. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö Azoreilla pääsisi uimaan, sillä saariryhmässä on rantoja ja uimapaikkoja kymmenittäin, joista vuonna 2010 sininen lippu myönnettiin 25:lle. Meriveden lämpötila liikkuu vuositasolla lukemissa 16 C – 24 C.

  Azorit ovat luontokohde, jonka erottaa monesta muusta sellaisesta tuliperäisyys. São Miguelin saarella, johon suomalaisten ryhmämatkat Azoreilla suuntautuvat, on tilaisuus on hämmästellä maanpinnalla kiehuvaa mineraalivettä ja pulikoida ja uida näissä terveysvaikutteisissa vesissä, mm. tekstissä mainitussa Terran Nostran puistossa. Puisto sai nykyisen alkunsa 1800-luvun puolivälissä ja on kuin kurkistus menneeseen maailmaan, jota ei kiire vaivannut samassa määrin kuin omaamme tänä päivänä.

  São Miguelin maisemat ovat valtaosiltaan pieniä vehmaita kukkuloita ja tasankoja joilla ruohoa syö noin satatuhatta nautaa. Varsinaisia luonnonnähtävyyksiä on kolme kraatterialuetta: Sete Cidades, Furnas ja Lagoa do Fogo sekä jylhä Povoaçãon ja Nordesten vuoristo- ja metsäalue upeine näköalapaikkoineen meren äärellä.

  São Miguel tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet harjoittaa mm. seuraavia aktiviteetteja: patikointi (São Miguelilla on 27 virallista reittiä), sukellus, snorklaus, purjehdus, uinti, surffaus (pidetään kansaivälisiä kilpailuja), bodyboarding, rannikko- ja syvänmeren kalastus (yksi maailman 10. parhaimmasta kohteesa), varjoliito, canyoning, golf (kaksi hyväkuntoista kenttää), ratsastus, geokätköily, lintujen havainnointi, tuliperäisyyteen tutustuminen. Monet tulevat Azoreille pelkästään siksi, että voisivat osallistua valas- ja delfiinisafareille. Muita mielenkiintoisia tutustumisen aiheita ovat kansankulttuuri, kansanmusiikki ja -tanssi, uskonnolliset menot, ruoka ja juoma, käsityöt, puutarhanhoito, maidon- ja maitotuotteiden tuotanto.

  Azorit ovat mielenkiintoinen matkakohde, jotka hakevat rauhallista, erilaista lomaa ja jotka haluavat välttää massaturismokohteita, nähdä vielä aitoa elämänmenoa ja kohdata aitoja ihmisiä, joita ahneus ei ole vielä turmellut.

  Kerron Azoreista ja etenkin São Miguelin saaresta kotisivuillani (www.ofinlandes.com) ja vastaan mielelläni mahdollisiin kysmyksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *