Aktiivilomat Thaimaassa – Thanyapura Sport Hotel, Kaakkois-Aasian suurin urheilupainotteinen hotelli

Thaimaan aktiivilomat

Thalang on eräs Thaimaan ja Phuketin uusimmista lomakohteista ja Thalangissa sijaitseva Thanyapura Sport Hotel on Kaakkois-Aasian suurin urheilupainotteinen hotelli.

Thanyapura Sport Hotelli - uima-altaat, Thalang, Phuket

Thanyapura Sport Hotellissa on olympiamittainen allas ja muut maailmanluokan urheilumahdollisuudet. Lisäksi hotellin asiakkaana voit osallistua useille erilaisille tunneille kuten pilates, zumba tai cardiotennis. Hotelli houkuttelee sekä ammattiurheilijoita että harrastajia, jotka haluavat viettää liikunnallisen aktiiviloman.

Thanyapura-Sport-Hotelli_Thalang-Phuket

Thanyapura Sport Hotellin Sport & Leisure Clubilla on 50-metrinen ja 25-metrinen allas. 500-metrinen juoksurata, kuusi tenniskenttää ja beach volley-, jalkapallo-, koripallo-, käsipallo ja rugbykentät. Isolla ja hyvin varustetulla kuntosalilla on nykyaikainen varustetaso. Altaat, kuntosali ja urheilukentät ovat maksuttomia hotellin asiakkaille.

Lue lisää Thanyapura Sport Hotellista tästä »

Tallennettu kategorioihin Aktiivihotellit, Hotellit, Phuket, Thaimaa, Thaimaa, Thanyapura Sport Hotelli | Avainsanoina , , , , , , , , | Jätä kommentti

Eilatin hotellivaihtoehtoja. Reipasta aktiivilomaa All inclusive -mukavuuksin tai Lapsiperheiden ykkösvalinta

Suositut hotellit Eilatissa

Suosikkihotelleja Israelin Eilat lomakohteessa.

Isrotel Royal Garden **** – Eilat, Israel

Lapsiperheiden ykkösvalinta! Mahtavan allasalueen helmi on hiekkapohjainen lastenallas. Mukavasti palveluja, viihtyisät huoneistot ja uimaranta kävelyetäisyydellä.

Huoneistohotelli-Isrotel-Royal-Garden_Eilat

Hotelli Isrotel Royal Garden on trooppinen paratiisi, jossa voit nauttia monista mukavuuksista. Hotellissa on kolme eri siipeä ja sisäpihalla viihtyisä, iso ja puutarhamainen useasta eri altaasta koostuva allasalue. Hotellin erikoisuus on upea hiekkapohjainen lastenallas, jossa perheen pienimmät viettävät monta unohtumatonta lomahetkeä. Royal Garden on Eilatin paras hotelli lapsiperheille!

Isrotel Sport Club ***+ – Eilat, Israel

Reipasta aktiivilomaa All inclusive -mukavuuksin! Hotelli Isrotel Sport Club sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä rantakatua. Paljon liikuntamahdollisuuksia ja tekemistä.

Hotelli-Isrotel-Sport-Club_Eilat

Erinomainen sijainti lähellä rantaa ja rantakadun palveluja. Hotelli Isrotel Sport Clubissa on kaksi siipeä, jotka on uusittu osittain pari vuotta sitten. Täällä on paljon tekemistä aktiivisille lomailijalle, sekä vaivaton All inclusive.

Tutustu ja varaa »

Tallennettu kategorioihin Eilat, Hotellit, Israel | Avainsanoina , , , , , , , , | Jätä kommentti

Hotellivaihtoehtoja Arabiemiraateissa. Ras Al Khaimah ja Dubai

Ras Al Khaimah ja Dubai hotellit

Unelmien rantaloma odottaa! Hienohiekkaisella rannalla sijaitseva miellyttävä hotelli on auringonpalvojan unelma. Kauniit allasalueet ja spa sopivat nautiskeluun.

Hotelli Bin Majid Beach Resort ***+ – Ras Al Khaimah

Hotelli-Bin-Majid-Beach-Resort_Ras-Al-Khaimah_ilmakuva

Hotelli Bin Majid Beach Resort tarjoaa monenlaista ajanvietettä mm. kansainvälistä ohjelmaa ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia niitä haluaville. Jos haluat mielummin vain loikoilla hyvän kirjan parissa niin sekin onnistuu, sillä väljät ulkotilat ja allasalue antavat kaikille tilaa. Al Hamrassa on moderni ostoskeskus, jossa on liikkeitä kahdessa kerroksessa sekä muutamia ravintoloita. Ras Al Khaimahin keskustaan on matkaa noin 27 km. Hotellilta on kuljetus Ras Al Khaimahin ostoskeskukseen kaksi kertaa viikossa. Hotelli sopii kaikille, jotka haluavat nauttia auringosta ja rantalomasta.

Holiday Inn Al Barsha **** – Dubai

Yhdistä aurinko- ja kaupunkiloma! Viihtyisä hotelli sijaitsee lähellä suurta ostoskeskusta. Kattoterassin altaalta on upeat näkymät, ja hotellilta on myös kuljetus Jumeirah-rannalle.

Hotelli-Holiday-Inn-Al-Barsha_Dubai_kattoallas

Hyvätasoinen, moderni Holiday Inn Al Barsha hotelli sijaitsee lähellä suosittua Emirates-ostoskeskusta, jossa on runsaasti kauppoja ja ruokapaikkoja sekä yksi kaupungin erikoisuuksista, sisätiloihin rakennettu lumimaailma Ski Dubai. Lähin metroasema on noin 500 metrin päässä; metrolla pääsee kaikkiin tärkeimpiin kaupunginosiin ja lähelle useita nähtävyyksiä. Hotelli on vilkkaan Sheik Zayed Roadin varrella, ja se soveltuu niin aikuisille matkustajille kuin lapsiperheillekin

Tutustu ja varaa »

Tallennettu kategorioihin Arabiemiraatit, Dubai, Hotellit, Hotellitarjoukset Dubai, Ras Al Khaimah, Talven hotellitarjoukset | Avainsanoina , , , , , , , , , , | Jätä kommentti

Kaupunkiloma Helsingissä ja hotellina jokin keskustan tai aivan keskustan tuntuman hotelleista

Varaa kaupunkiloma Helsingin hotelliin

Kaupunkiloma Helsingissä on mukava tapa tutustua moniin pääkaupungin nähtävyyksiin. Hotellimaailman edustamat hotellit sijaitsevat joko keskustassa tai aivan keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tervetuloa!

Senaatintori, Tuomiokirkko, Helsinki

alk. 76 € / yö yhdelle | alk. 85 € / yö kahdelle

Helsingin hotelli-tarjoukset »

Tallennettu kategorioihin Cumulus Hakaniemi Helsinki, Hotellimaailma, Hotellitarjoukset | Avainsanoina , , , , , , | Jätä kommentti

Kesän hotelli- ja kylpylätarjoukset. Kylpyläloma Tropiclandiassa ja muita ajankohtaisia lomavinkkejä

Hotelli- ja kylpylätarjoukset

Parhaat lomat kaupungeissa, kylpylöissä ja lähellä luontoa löytyvät Restelin hotellien valikoimasta.

Hotelli- ja kylpylätarjoukset

Lomapaketit kaikkiin Hotellimaailman edustamiin hotelleihin ja kylpylöihin Suomessa ja viikoittain vaihtuvat äkkilähtötarjoukset varaat helposti netistä Hotellimaailman websivuilta.

Katso tästä kaikki viimeisimmät tarjoukset »

Tallennettu kategorioihin Halvat hotellit, Hotellimaailma, Hotellitarjoukset, Ikaalisten Kylpylä, Kylpylät, Kylpylätarjoukset, Naantalin Kylpylä, Rantasipi kylpylät, Restel kylpylät | Avainsanoina , , , , , , , , | Jätä kommentti

RIU, maailmanlaajuinen hotelliketju. RIU hotellit ovat koskemattoman luonnon ympäröimiä.

RIU-hotellit

RIU-hotellit tarjoaa yli 100 hotellia, joiden taso vaihtelee 3-5 tähteen eri puolilla maailmaa: Espanjassa, Portugalissa, Karibialla, Afrikassa ja itäisellä Välimerellä.

RIU-hotelleilla on kohteita seuraavissa maissa: Aruba, Bahama-saarilla, Brasiliassa, Bulgariassa, Cap Verdellä, Costa Ricassa, Kroatiassa, Kuubassa, Kyproksella, Dominikaanisessa tasavallassa, Jamaikalla, Maltalla, Mexikossa, Marokossa, Panamassa, Portugalissa, Espanjassa, Tunisiassa, Turkissa ja Yhdysvalloissa.

RIU-hotellien motto on: Sinä olet kaiken keskipisteessä. RIU-hotellit ovat koskemattoman luonnon ympäröimiä, joten vieraat voivat nauttia ikimuistoisesta lomasta. Kaikki RIU-hotellit pyrkivät ennakoimaan vieraiden toiveet ja varmistamaan, että heidän vierailunsa on unohtumaton.

RIU-ketju voitti vuonna 2006 yhden Euroopan suurimmista turismipalkinnoista Iso-Britanniassa: TTG-palkinnon parhaasta vapaa-ajan hotelliketjusta. RIU-hotellit tarjoaa yli 100 hotellia, joiden taso vaihtelee 3-5 tähteen eri puolilla maailmaa: Espanjassa, Portugalissa, Karibialla, Afrikassa ja itäisellä Välimerellä. Maailmanlaajuisesti tämä tarkoittaa 35.000 huonetta yli 71.000 vuoteella ja 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta vuosittain.

Tutustu ja varaa lomasi RIU hotelliin »

Tallennettu kategorioihin RIU hotellit | Avainsanoina , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Jätä kommentti

Hotellimaailman tarjouksilla yövyt kotimaan hotelleissa edullisesti.

Hotellimaailman tarjoukset

Hotellimaailma on luotettava, kotimainen hotellien varauskanava.

Hotellimaailmasta voi varata lähes kaikkien suomalaisten hotellien huoneita. Mukana mm Cumulus-, Rantasipi-, Holiday Inn -hotelliketjut ja lukuisia kylpylähotelleja.

Varaa hotelliyöt kotimaan matkoille »

Hotellimaailma

Varaa kylpylähotelli »

Hotellimaailma tarjoaa säännöllisesti alennuskoodeja hotelleihin ja kylpylöihin!

Hotellimaailman verkkokaupan valikoimissa on myös suosittuja lahjakortteja hotelleihin ja kylpylöihin!

Tutustu Hotellimaailman tarjouksiin tästä »Tallennettu kategorioihin Cumulus hotellit, Halvat hotellit, Hotellimaailma, Hotellitarjoukset, Kylpylät, Kylpylätarjoukset | Avainsanoina , , , , , , , , | Jätä kommentti

Hotelli DoubleTree By Hilton Marjan Island – Arabiemiirikunnat / Ras Al Khaimah. Uusi ja tyylikäs lomaparatiisi Marjan Islandilla

DoubleTree By Hilton Marjan Island *****

Uusi ja tasokas lomaparatiisi hienohiekkaisella rannalla sopii perheille. Upeat, houkuttelevat allasalueet virkistävät auringonpalvojia ja tekemistä riittää taatusti koko loman ajaksi. Toiveiden lomapaikka!

Hotelli DoubleTree By Hilton Marjan Island - Ras Al Khaimah, ilmakuva

Marjan Island on tekosaari, joka kehittyy nopeaa vauhtia. Läheisessä Al Hamrassa on ostoskeskus, jossa on liikkeitä kahdessa kerroksessa sekä muutamia ravintoloita.

Hotelli DoubleTree By Hilton Marjan Island - Ras Al Khaimah, ravintola

Alk. 1239 €/hlö/vk

Tutustu Hotelliin DoubleTree By Hilton Marjan Island ja varaa »Tallennettu kategorioihin Arabiemiraatit, Hotellit, Ras Al Khaimah | Avainsanoina , , , , | Jätä kommentti

Hotelli Bin Majid Beach Resort – Viihtyisä rantahotelli, Ras Al Khaimah, Arabiemiirikunnat

Hotelli Bin Majid Beach Resort ***+

Hotelli Bin Majid Beach Resortin oma upea ranta ja allasalueet kutsuvat aurinkolomalle! Viihtyisä rantahotelli tarjoaa monipuoliset palvelut, paljon aktiviteetteja ja tilavat huoneet. Luvassa on unohtumattomia lomaelämyksiä!

Hotelli Bin Majid Beach Resort - Ras Al Khaimah, ilmakuva

Hotelli Bin Majid Beach Resort tarjoaa monenlaista ajanvietettä mm. kansainvälistä ohjelmaa ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia niitä haluaville. Jos haluat mielummin vain loikoilla hyvän kirjan parissa niin sekin onnistuu, sillä väljät ulkotilat ja allasalue antavat kaikille tilaa. Al Hamrassa on moderni ostoskeskus, jossa on liikkeitä kahdessa kerroksessa sekä muutamia ravintoloita.

Hotelli Bin Majid Beach Resort - Ras Al Khaimah, huone

All inclusive alk. 1189 €/hlö/vk

Tutustu Bin Majid Beach Resort hotelliin ja varaa »Tallennettu kategorioihin Arabiemiraatit, Hotellit, Ras Al Khaimah | Avainsanoina , , , , , , , , , | Jätä kommentti

Scandic Hotels – yövy Scandic Hotels hotelleissa 20 % alennuksella

Scandic Hotels tarjoukset

Scandic Hotels on suurin ja tunnetuin hotelliketju Pohjoismaissa.

Scandic Logo

Lähes 160 hotellia Euroopassa. Suomen 24 Scandic-hotellin lisäksi hotelleja lähes kaikissa Skandinavian kaupungeissa sekä Belgiassa, Puolassa, Virossa, Saksassa ja Hollannissa.

Scandic Hotels asiakkaat voivat maksaa varaushetkellä (Early) tai kirjautuessaan hotelliin (Flex).

Voit klikata TÄSTÄ suoraan varausmoottoriin missä kohde, haluttu päivämäärä ja huonemäärä on valmiiksi esitäytetty.

Alle 13-vuotiaat majoittuvat Scandic Hotels hotelleissa ilman eri maksua aikuisen seurassa. Scandic Hotelsin kanta-asiakasohjelman jäsenet saavat 20 % alennusta majoituksesta ja ravintola ruoasta viikonloppuisin.

Scandic Hotels on joka kuukausi tarjouskampanjoita, kuten romanttinen viikonloppu, yövy 3 yötä maksa 2, konsertti paketteja ja ennakkovaraajan etuja. Scandic Hotels myyy verkossa yli 1 miljoonaa huonetta vuosittain.

Scandic Hotels »Tallennettu kategorioihin Erikoistarjoukset, Hotellit, Scandic Hotels | Avainsanoina , , , , , , , , | Jätä kommentti