Hotellit ja kylpylät Suomessa ja ulkomailla Hotellitarjoukset & Kylpylätarjoukset

Banyan Resort & Golf Hua Hin ja Banyan Golf Club Thaimaan Hua Hinissä

Banyan Resort & Golf Hua Hin

Banyan Resort & Golf Hua Hin – Banyan Golf Club

Thaimaan Hua Hinissä sijaitseva Banyan Resort & Golf Hua Hin sijaitsee aivan hotellin oman golfkentän The Banyan Golf Clubin läheisyydessä.

Hotellista on kuljetus omalle golfkentälle. Hotellivieraat saavat alennusta Banyan Golf Clubin green feestä.

Hotelli Banyan Resort & Golf Hua Hinin oman golf-kentän lisäksi hotellista löytyy myös oma kuntokeskus. 4-tähden Hotelli Banyan Resort & Golf Hua Hinin liiketoiminnan palveluihin sisältyvät liiketoimintakeskus ja kokoushuone.

Banyan Resort & Golf Hua Hin golf-hotellin ravintola tarjoaa vierailleen ilmaisen aamiaisen. Hotellissa on muun muassa seuraavat lisäpalvelut: kattoterassi, grillausmahdollisuus ja pesulapalvelut.

Banyan Resort & Golf Hua Hinin ilmastoitujen huoneiden palveluihin kuuluvat minibaari, tallelokero, TV-Internet-yhteys (sisältyy hintaan). Kaikissa Huoneissa on myös langaton Internet-yhteys, jääkaappi, kahvin-/teenkeitin ja hiustenkuivaaja, sekä ilmaispalveluna toimitettava sanomalehti.

Hotellin omistama Banyan Golf Club on aivan loistava maailmanluokan golfkenttä, joka on suunniteltu kaiken tasoille golfpelaajille.

Banyan Golf Club, Hua Hin. Klubirakennuksen on suunnitellut Bangkokilainen arkkitehtitoimisto OBA.

Banyan Golf Club Hua Hin - Klubirakennus

Ainutlaatuinen nykyaikaiseen thaimaalaiseen tyyliin suunnitellussa klubitalossa on ylelliset pukuhuoneet, luxustason sviittimajoitus ja ruokailuun eksoottisia kokemuksia tuovat Mulligan Pub ja Terassiravintola.

Banyan Golf Club Hua Hin - Thaimaa


Tutustu matkatarjouksiin ja varaa matka

%d bloggaajaa tykkää tästä: