Hotellit ja kylpylät Suomessa ja ulkomailla Hotellitarjoukset & Kylpylätarjoukset

Dubai, Hotelli Shangri-La. Tasokas ja tyylikäs hotelli Dubain keskustan alueella.

Hotelli Shangri-La, Dubai

Hotelli Shangri-La’n lähistöllä ovat niin Dubai Mall -ostoskeskus kuin maailman korkein rakennus Burj Khalifakin. Tätä paremmaksi ei voi juuri hotellin sijainti muuttua! Hotellin ensimmäiset neljä kerrosta tarjoavat monipuolisia palveluja hotellin asukkaille ja hotellihuoneet sijaitsevat 5. kerroksesta ylöspäin. Sopii aikuisille, jotka haluavat lomalleen ripauksen luksusta ja arvostavat keskeistä sijaintia.

Dubai

Hotelli Shangri-La.

Hotelli-Shangri-La_tyylia-ateriointiin

Hotelli Shangri-La hotellin Upea vastaanottoaula, jonka yhteydessä myös oleskelutilat. WiFi ja kiinteä internetpiste. Hotellin sisustuksessa on kiinnitetty huomiota kauniisiin yksityiskohtiin. Viisi tyylikästä ja ravintolaa ja kaksi baaria. Viihtyisällä ja modernisti kalustetulla allasalueella on lämmitetty aikuisten allas ja aurinkotuoleja sekä pyyhepalvelu. Kylpylä, sauna ja kuntosali.

Hotelli-Shangri-La_kattoaltaat_Dubai

Shangri-La hotellissa on tilavat ja hyvin varustellut huoneet, joissa on puhelin, satelliitti-TV, tallelokero, internetyhteys, minibaari, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, suihku, kylpy ja wc. Kokolattiamatto.

Hotelli-Shangri-La_Presidentti-sviitti_Dubai

Kaikki Dubain hotellit täältä »

%d bloggaajaa tykkää tästä: