Hotellit ja kylpylät Suomessa ja ulkomailla Hotellitarjoukset & Kylpylätarjoukset

Hotellivaihtoehtoja Arabiemiraateissa. Ras Al Khaimah ja Dubai

Ras Al Khaimah ja Dubai hotellit

Unelmien rantaloma odottaa! Hienohiekkaisella rannalla sijaitseva miellyttävä hotelli on auringonpalvojan unelma. Kauniit allasalueet ja spa sopivat nautiskeluun.

Hotelli Bin Majid Beach Resort ***+ – Ras Al Khaimah

Hotelli-Bin-Majid-Beach-Resort_Ras-Al-Khaimah_ilmakuva

Hotelli Bin Majid Beach Resort tarjoaa monenlaista ajanvietettä mm. kansainvälistä ohjelmaa ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia niitä haluaville. Jos haluat mielummin vain loikoilla hyvän kirjan parissa niin sekin onnistuu, sillä väljät ulkotilat ja allasalue antavat kaikille tilaa. Al Hamrassa on moderni ostoskeskus, jossa on liikkeitä kahdessa kerroksessa sekä muutamia ravintoloita. Ras Al Khaimahin keskustaan on matkaa noin 27 km. Hotellilta on kuljetus Ras Al Khaimahin ostoskeskukseen kaksi kertaa viikossa. Hotelli sopii kaikille, jotka haluavat nauttia auringosta ja rantalomasta.

Holiday Inn Al Barsha **** – Dubai

Yhdistä aurinko- ja kaupunkiloma! Viihtyisä hotelli sijaitsee lähellä suurta ostoskeskusta. Kattoterassin altaalta on upeat näkymät, ja hotellilta on myös kuljetus Jumeirah-rannalle.

Hotelli-Holiday-Inn-Al-Barsha_Dubai_kattoallas

Hyvätasoinen, moderni Holiday Inn Al Barsha hotelli sijaitsee lähellä suosittua Emirates-ostoskeskusta, jossa on runsaasti kauppoja ja ruokapaikkoja sekä yksi kaupungin erikoisuuksista, sisätiloihin rakennettu lumimaailma Ski Dubai. Lähin metroasema on noin 500 metrin päässä; metrolla pääsee kaikkiin tärkeimpiin kaupunginosiin ja lähelle useita nähtävyyksiä. Hotelli on vilkkaan Sheik Zayed Roadin varrella, ja se soveltuu niin aikuisille matkustajille kuin lapsiperheillekin

Tutustu ja varaa »

%d bloggaajaa tykkää tästä: