Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Kevään ja syksyn suorat matkat useilta kentiltä nyt myynnissä! Katso lähdöt omalta kotikentältäsi ja varmista paikkasi ajoissa.

Lomalentojen lähdöt kotikentiltä

Matkatoimisto Lomamatkat lentää useilta Suomen kentiltä suoraan lomakohteisiin sekä kevään, kesän, syksyn ja talven aikana, läpi vuoden, poikkeamatta Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Halvat lomalennot kotikentiltä

Lomalentojen kohteet vaihtelevat vuodenajoittain, tai kun matkanjärjestäjille tarjoutuu ylimääräisiä kohdepaikkoja ja riittävästi niihin jonkin kotimaisen kaupungin kentältä halukkaita lähtijöitä.


Vuoden aikana seuraavilta kentiltä lennetään Matkatoimisto Lomamatkojen järjestämänä suoria lentoja lomakohteisiin:

Helsinki
Helsingistä lennetään kaikkiin Lomamatkojen kohteisiin.

Kohteet vaihtelevat, tarkista tämän hetken tarjonta

.

Joensuu
Suorien lomalentojen kohteita Joensuun kentältä ovat Arabiemiirikunnat / Dubai, Espanja / mantere + Kanariansaaret, Kreikka (Rodos + Kreeta), Kypros, Portugali (Madeira + Algarve) ja Turkki.

Jyväskylä
Jyväskylästä suorat lomalennot lomakohteisiin Arabiemiirikunnat / Dubai, Espanja / mantere + Kanariansaaret, Kreikka (Rodos + Kreeta), Kypros ja Turkki.

Kajaani
Kajaanista on suoria lomalentoja Turkkiin.

Kemi
Kemin suorat lennot Kreikan Zakynthos-saarelle.

Kokkola
Kokkolasta lähtevien suorien lentojen kohteita ovat Espanja / Kanariansaaret + Mallorca, Kreikka (Rodos + Kreeta), Kypros, Portugali (Madeira + Algarve) ja Turkki.

Kuopio
Kuopion kentältä suorilla lennoilla useaan lomakohteeseen: Arabiemiirikunnat / Dubai, Espanja / mantere + Kanariansaaret ja Mallorca, Kreikka (Rodos + Kreeta), Kypros, Portugali (Madeira + Algarve) ja Turkki.

Lappeenranta
Lappeenrannan suorien lomalentojen kohteita ovat Espanja / mantere + Kanariansaaret ja Mallorca, Kreikka (Rodos), Kypros, Portugali (Madeira) ja Turkki.

Oulu
Oululaiset ja lähiympäristössä asuvat voivat lentää lomalentonsa suoraan Oulun lentoasemalta seuraaviin kohteisiin: Arabiemiirikunnat / Dubai, Espanja / Mallorca ja Portugali (Madeira + Algarve)

Pori
Porin seudun lomailijat ovat käyttäneet suorien lentojen mahdollisuutta siinä määrin runsaasti hyväkseen, että Porista on mahdollista lomalentää useisiin kohteisiin. Tällä hetkellä kohteita ovat Arabiemiirikunnat / Dubai, Espanja / mantere + Kanariansaaret ja Mallorca, Kreikka (Rodos + Kreeta ja Zakynthos ), Kypros, Portugali (Algarve) ja Turkki.

Rovaniemi
Rovaniemeltä lennettävät suorat lomalennot suuntautuvat Espanjaan Aurinkorannikolle + Kanariansaarille ja Mallorcalle, Kreikkaan Rodokselle ja Kreetalle, sekä Turkkiin.

Savonlinna
Suorat lomalennot Savonlinnasta, matkakohteina Arabiemiirikunnat / Dubai, Espanja / Kanariansaaret/Teneriffa + Mallorca, Kreikka (Rodos) ja Kypros.

Seinäjoki
Seinäjoelta suorat lomalennot suuntautuvat Espanjan Aurinkorannikolle + Kanariansaarille ja Mallorcalle, Kreikkaan (Rodos + Kreeta), sekä Kyprokselle ja Turkkiin.

Tampere
Suorat lennot Tampereelta: Espanja / Kanariansaaret/Gran Canaria, Kreikka (Kreeta), Kypros ja Portugali (Madeira).

Vaasa
Vaasasta suoria lomalentoja lomakohteisiin Arabiemiirikunnat / Dubai, Espanjan Aurinkorannikko ja Gran Canaria, sekä Kreikka (Rodos + Kreeta + Zakynthos) ja itäisen Välimeren Kypros ja sen kreikkalainen osa.

Varkaus
Varkaudesta suorat lennot: Portugali (Madeira), Espanja (Mallorca) ja Turkki.

Lähtökentät ja kohteet vaihtelevat kysynnän mukaan.

Katso tästä kaikki kotikenttien suorat tällä hetkellä voimassa olevat lähdöt.


Myös Matkatoimisto Apollomatkat lentää suoria lomalentoja vaihtelevilta kotikentiltä. Katso tämänhetkiset Apollon suoralentotarjoukset.

Lomamatkat