Matkatarjous Vaasasta Ischiaan 3. huhtikuuta. Vaasasta suoraan Ischiaan Napolin alueelle Italiaan 100 euron alennuksella

Matkatarjous Vaasasta Ischiaan

Vaasasta suoraan Ischiaan Napolin alueelle Italiaan. Kaikki hotellit -100 €/henkilö.

Vaasasta suora lomalento Ischiaan Italiaan

Hurmaava Ischian saari. Napolinlahdella sijaitseva Ischia on maisemiltaan monipuolinen, kaunis ja upean vehreä saari. Kukkaloisto etenkin keväällä on mieleenpainuva. Näkymät merelle, Napolin kaupunkiin, Vesuviukselle ja Sorrenton niemimaalle ovat vertaansa vailla.

Vaasasta suoraan Ischiaan »
.
Italian lomakohteet »

sinilinja
Hei!
Oletko tullut ajatelleeksi mitä etua Sinulle on valitessasi suoran lomalennon lähikentältäsi Vaasasta, verrattuna siihen, että tekisit välilaskun Helsingissä, tai siirtyisit sinne muilla tavoin matkaan lähteäksesi?

Säästö, niin ajassa kuin rahassakin voi olla jopa huomattava, riippuen siitä millaisella porukalla olet matkassa. Kaikki se minkä säästät matkustusajassa ja välilaskupaikoilla käyttämäsi raha, esimerkiksi ruokailuun, säästyy lomakohteessasi käytettäväksi, eli lomakassasi ei pienene lomasi matkustusosuuden takia!

Voit myös saada lomaasi matkatoimiston kautta rahoitusta, jolloin aikainen varaus merkitsee myös pienempiä kertakustannuksia loman maksussa.
Myös muita keinoja matkan rahoittamiseen on tarjolla. Kätevää eikö totta?

sinilinja