Suositut lomakohteet. Lomamatkailijoiden suosituimpia lomakohteita

Meksiko, talven uutuuskohde. Lähde lomalle talven uutuuskohteeseen Meksikoon.

Meksikon lomalennot

Ensi talven uutuus Meksiko ei jätä ketään kylmäksi!

Avaa aurinkovarjo ja upota varpaat pehmeään rantahiekkaan, täällä unohtuvat arkihuolet. Vaikka aurinko, lämpö ja turkoosina kimmeltävä meri ovatkin houkuttelevia ei koko lomaksi kannata heittäytyä reporangaksi rannalle.

Monipuolinen Meksiko on lomamaiden parhaimmistoa, sillä tekemistä riittää kaikenikäisille. Oikeastaan vaihtoehtojen runsaus pistää pään pyörälle…

Tutustu kiehtovaan kulttuuriin, ainutlaatuisiin nähtävyyksiin ja ammenna tarinoita huikeasta historiasta. Aktiviteettitarjonta on loppumaton: snorklaa, sukella, liidä tai kiidä – palaat lomaltasi monta kokemusta rikkaampana.

Cancun – Riviera Maya

Cancun on menevään makuun

Pitkäksi nauhaksi pitkin rantaviivaa venyttäytyvä Cancun yhdistää ranta- ja kaupunkiloman. Tekemistä riittää kaikille, viihdytpä rannalla päivää paistatellen tai tuliaisia shoppaillen. Hyppää retkibussiin, jätä kaupunki päiväksi ja anna Meksikon luonnon sekä historian hurmata.

Kun illan tullen menokenkää alkaa vipattaa, ei täällä tarvitse istua hotellihuoneessa, sillä iltaelämä on vilkasta.

» Tästä pääset palmun alle


Playa-Del-Carmen – Riviera Maya

Playa del Carmen on kestosuosikki

Playa del Carmenissa on pitkät hienohiekkaiset rannat ja ripaus alkuperäistä kalastajakylän tunnelmaa. Lomaparatiisi on vesipetojen suosikki, erilaisia vesiurheilulajeja on niin isoille kuin pienille huimapäille.

Playa del Carmenin keskeinen sijainti nähtävyyksien ja teemapuistojen lähellä tarjoaa puitteet kaikenikäisten unelmien lomalle.

» Kurkkaa tästä talven lomasi


Isla-Mujeres – Riviera Maya

Isla Mujeres on luotu rentoutumiseen

Pienellä Isla Mujereksella ei tarvitse juosta kilpaa kellon kanssa, vaan voit huoletta rauhoittua ja hemmotella itseäsi. Tasokkaassa hotellissamme nautit kiireettömistä hetkistä.

Isla Mujereksella on lupa olla tekemättä mitään, mutta jos joutenolo alkaa kyllästyttää, on saarella tarjolla monenlaista aktiviteettia.

» Klikkaa ja pian olet jo rannalla