Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Karon Beach Phuket – Jokaiselle jotakin

Karon Beach Phuket – Jokaiselle jotakin

Tietoa Karon Beachistä

Kolmeen eri alueeseen, Karon Beach ranta-alueeseen, pohjoisosan Aroona Plazaan ja Karon Plazaan etelässä keskittyneestä Karon Beachistä löytää lomailija kaikkea laidasta laitaan. Alueen eteläpäässä Karon Plazalta löytyy pieniä kujia ja reppumatkailijoiden suosimia edullisia majoitusvaihtoehtoja. Alueen pienillä kujilla paikallisilla taiteilijoilla on työpajansa ja galleriansa työkentelemiseen ja taiteensa esittelyyn matkailijoille ja paikallisille vieraille. Rakennukset ovat erikoisen monimuotoisia ja pienet kujat kätkevät paljon pikku baareja ja tutustumisen arvoisia taiteilija-pubeja. Useimmat taiteilijoista myös asuvat alueella.

Karon Beachin keskustasta löytyvät suuret kansainvälisten ketjujen hotellit. Edustettuina ovat mm. Hilton hotelliketjun Phuket Arcadia ja Aasiassa kuuluisa Thavorn Palm Beach. Pohjoisen Aroona Plaza-alueen vanhan Kiinalaisen ja Portugalilaisen arkkitehtuurin baareja ja joitakin hotelleja on myös keskittynyt sinne. Ranta-alue on laaja Avenue ja siellä on miellyttävä käyskennellä iltaisin ja hakea lomaltaan etsimäänsä rauhaa pienten ostosten lomassa.

Karon Beachin ranta-alue on Patong Beachin ohella yksi Phuketin laajimpia. Ranta on peittynyt hyvin hienorakeiseen ja jalan alla miellyttävän tuntuiseen valkoiseen hiekkaan. Karon Beachin rannalla on tilaa jokaiselle, eikä ahtauden tuntu pääse vaivaamaan, sen verran laaja on tuo ranta-alue kokonaisuudessaan. Rannan läheisyydestä löytyy kaikki lomaolijan tarvitsemat palvelut, joten päivä rannalla on aina kokonaisuus, joka jää mieleen.

Karon Beach lomakohteeseen Thaimaan Phuketissa tekevät lentoja muun muassa nämä matkatoimistot:

Lomamatkat

eBookers

Travelstart

E-Ticket