Matkatarjouksia, halpoja lentoja ja lomia. Edullisimmat lomatarjoukset kaikkiin suosituimpiin lomakohteisiin

Kiertomatkalla näet ja koet enemmän. Varaa unelmiesi kiertomatka TravelBirdilta netistä!

Parhaat kiertomatkat

Lähde TravelBirdin kiertomatkalle ja koe ainutlaatuisia elämysiä ympäri maailmaa!

Rio De Janeiro, Brasilia

TravelBird kiertomatkat!

Näe ja koe lumoava Etelä-Vietnam, Indonesian kohokohdat kiertomatkalla, Koe Sri Lankan kauneus kiertomatkalla, Ecuadorin upea luonto ja Galapagossaaret, Kuuban kiehtova kiertomatka, Koe Vietnam ja Kambodža kiertomatkalla, Hanoista Ho Chi Minh Cityyn, Buenos Airesista Rio de Janeiroon ja useita muita uskomattomia ja erittäin suosittuja kiertomatkoja tarjolla!

Kiertomatkoja kaikkiin maailman maanosiin. Kiertomatkat kohdistuvat usein eksoottisiin ja kaukaisempiin kohteisiin. Varaa upea elämyksellinen kiertomatka mielikohteeseesi ja lähde avartamaan maailmaasi.

Kiinan muuri

TravelBird kiertomatkoille lähdetään:

• Helsingistä
• Oulusta
• Turusta
• Vaasasta
• Joensuusta
• Kuopiosta

Väriloistoinen Japani

Tutustu ja varaa kiertomatka tästä! »
.

Jos varaat TravelBird kiertomatkan vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Travelbirdtravel

Elokuun matkatarjouksessa äkkilähdöt Mallorcalle alk. 349 €/hlö, jopa 2 yhden hinnalla.

Elokuun äkkilähtö-tarjous Mallorcalle!

Äkkilähdöt Mallorcalle jopa 60% alennettuun hintaan!

Äkkilähtö Mallorcalle

Matkavekan matkatarjous Mallorcalle alk 349 €/hlö!

Huipputarjous: Äkkilähtöjä Mallorcalle! Katso Matkavekan äkkilähdöt Mallorcalle ja varaa oma edullinen lomasi elokuulle nyt!

Varaa 2-yhden-hinnalla äkkilähtö Mallorcalle! »

Matkavekkapix

Päivän matkatarjous Bulgarian Sunny Beachille. Bulgarian Sunny Beach kutsuu lomalle

Matkatarjous Sunny Beachille

Lähde aurinkomatkalle 7, 10 tai 14 yötä Sunny Beach!

Sunny Beach, Bulgaria

Lähde viettämään 7, 10 tai 14 yön rantaloma Bulgarian Sunny Beachin äärellä ja nauti mukavasta majoituksesta Apartcomplex Harmony Suitesissa.

Sunny Beachin keskilämpötilat
– Toukokuu +15…19 °C
– Kesäkuu +18…24 °C
– Heinäkuu +20…27 °C
– Elokuu +20…27 °C
– Syyskuu +16…23 °C

Varaa päivän tarjousmatka Sunny Beachille »

Apartcomplex Harmony Suites

Hotelli Apartcomplex Harmony Suites, Sunny Beach

Hotelli Apartcomplex Harmony Suites tarjoilee mukavat puiteet rennolle rantalomalle. Rannalle on matkaa noin 750 metriä ja voit myös rentoutua huoneistohotellin uima-altaalla. Huoneistohotellilla on myös baari, ravintola ja puutarha.

Bulgarian Sunny Beach matkatarjous sisältää:
• Meno-paluulennot Helsinki–Bourgas
• 7, 10 tai 14 yön majoitus Apartcomplex Harmony Suitesissa
• Aamiaiset
• Lentokenttäkuljetukset

Varaa päivän tarjousmatka Bulgariaan »

Jos varaat tämän Bulgarian Sunny Beach matkatarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Travelbirdtravel
Kiertomatkalle Nepaliin, Nepal ja Himalajan korkeudet -kiertomatka-tarjous

Kiertomatka Nepal ja Himalaja

Päivän kiertomatka-tarjous Nepaliin ja Himalajalle!

Nepal Katmandu, Himalaja

Kiertomatkan aikana matkustat läpi Nepalin ja Himalajan, ohitat koskematonta luontoa, tapaat paikallisten kylien asukkaita, tutustut nepalilaiseen kulttuuriin oppaan johdolla ja paljon muuta!

Kiertomatkat Nepal!

Varaa päivän tarjousmatka Nepaliin! »

Nepal-kiertomatkatarjous sisältää:
• Meno-paluulennot Kathmanduun.
• 3+2 yön majoitus Kathmandussa (Yatri Suites & Spa) aamiaisilla
• 2 yön majoitus Chitwanin kansallispuistossa (Hotel Seven Star) täysihoidolla
• 1 yön majoitus Lumbinissa (Sakya Guest House) täysihoidolla
• 3 yön majoitus Pokharassa (Hotel Crystal Palace) aamiaisilla
• Kaikki kuljetukset
• Englanninkieliset opastukset
• Kathmandun kaupunkikierros (sis. opastuksen)
• Retki Bhaktapuriin ja Pataniin (sis. kuljetukset, opastuksen ja sisäänpääsymaksut)
• Retki tharu-heimon kylään ja perinteinen kansantanssiesitys
• Retki Chitwanin kansallispuistossa (kanoottiretki, viidakkovaellus ja jeeppisafari)
• Pokharan kaupunkikierros (sis. opastuksen)
• Vaellus Sarangkotiin auringonnousun aikaan (sis. vaelluksen ja veneretken)
• Käsimatkatavara

15 yön matkalla lisäksi:
• 4 yön majoitukset retkeilymajoissa (Ulleri, Ghorepani, Tadapani ja Tolka)
• Laukunkantaja kahdelle henkilölle (yhteensä enintään 18 kg)
• Maksuton matkatavaroiden säilytys Hotel Crystal Palacessa Pokharassa

Varaa päivän tarjousmatka Nepaliin! »

Nepalin kiertomatka-tarjoukseen sisältyy 11 tai 15 yön majoitukset, lennot Kathmanduun, aamiaiset tai täysihoito päivästä riippuen, opastettuja retkiä, kaikki kuljetukset, käsimatkatavara ja vaellusta 15 yön matkalla.

Varaa päivän tarjousmatka Nepaliin! »

Päiväohjelma Nepalissa

Päivä 1 – 3: Saapuminen Kathmanduun
Katmandu

Saavuttuasi Kathmanduun, lentokentällä sinua vastassa oleva kuljettaja vie sinut ensimmäiselle hotellillesi. Loppupäivän Nepalin pääkaupungissa saat viettää haluamaasi tapaan. Kathmandu on kaupunki täynnä sanoinkuvailematonta kauneutta, joka huokuu herkullisia tuoksuja, upeiden nähtävyyksien loistokkuutta sekä suurkaupungin sykkivää energiaa. Muista kuitenkin levätä, sillä seuraavana päivänä opastettu ohjelma alkaa.

Lomasi toisena päivänä pääset tutustumaan Kathmanduun opastetun kierroksen aikana. Oppaasi vie sinut kaupungin tunnetuimmille nähtävyyksille, kuten Kathmandu Durbar -aukiolle, Swayambhunathin apinatemppelille ja Boudhanath-stupalle, joka on yksi maailman suurimmista. Vierailet myös kathmandulaisten pyhimmällä temppelillä, Pashupatinathilla, jossa suoritetaan polttohautauksia perinteiseen nepalilaiseen tapaan. Kolmantena päivänä heti aamiaisen jälkeen, pääset koko päivän opastetulle kierrokselle Bhaktapuriin ja Pataniin. Kaupungit ovat Nepalin kuninkaallisia kaupunkeja Kathmandun lisäksi. Vierailet Bhaktapurin Durbar-aukiolla, jossa ihastelet useita vanhoja temppeleitä sekä seuraat paikallisia valmistamassa keramiikkatuotteita. Bhaktapurista sinut kuljetetaan Pataniin, ja sieltä taas illaksi Kathmanduun.

Varaa päivän tarjousmatka Nepaliin! »

Päivä 4 & 5: Chitwanin kansallispuisto
Chitwanin kansallispuisto, Nepal

Neljäntenä aamuna matkaat maitse Kathmandusta Chitwanin kansallispuistoon. Voit myös halutessasi korvata varausvaiheessa 6–7 tuntia kestävän kuljetuksen lennolla. Saavut perille sopivasti lounasaikaan, ja nautit tarjoukseen sisältyvän lounaan Chitwanissa. Lounaan jälkeen vierailet Himalajan eteläisellä juurella asustavan tharu-heimon kylässä, jossa opit lisää heidän kulttuuristaan ja elämäntavoistaan. Illallisen nautittuasi sinulla on mahdollisuus seurata tharujen perinteistä kansantanssiesitystä, johon voit myös itse halutessasi osallistua! Nepalilainen kulttuuri on täällä aivan käsinkosketeltavaa.

Matkan viidentenä päivänä heräät aikaisin näkemään Nepalin luonnonihmeitä ja kokemaan seikkailuja. Aloitat retken kanoottiajelulla pitkin Rapti-jokea, jolloin sinulla on loistava mahdollisuus bongata lintuja sekä nähdä harvinaisia suokrokotiileja ja gaviaaleja. Vedestä siirryt viidakkoon, jossa patikoit keskellä Nepalin villiä luontoa, ja iltapäivällä lähdet jeeppiajelulle Chitwanin viidakkoon. Koko iltapäivän ajan kannattaa olla tarkkasilmäinen, sillä eksoottisten eläinten näkeminen on hyvin todennäköistä! Chitwanissa asustelee vaaraantuneen intiaanisarvikuonon viimeisten yksilöiden lisäksi myös bengalintiikereitä. Nautit illallisen hotellillasi.
Varaa päivän tarjousmatka Nepaliin! »

Päivä 6: Pyhä Lumbini
Pyhä Lumbini, Nepali

Aamiaisen jälkeen hyvästelet Chitwanin ja kuljet noin 4–5 tunnin matkan päässä sijaitsevaan Lumbiniin. Matkan aikana ohitat Terai-alangon vehreitä kumpuja sekä kauniita laaksoja ja niiden takana jykevästi seisovia lumihuippuisia vuoria. UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluva Lumbini tunnetaan Siddhartha Gautaman synnyinpaikkana sekä tunnettuna pyhiinvaelluskohteena – itse asiassa kaupunki on yksi Aasian suosituimmista pyhiinvaelluskohteista. Lumbinissa sijaitsee myös useita eri maiden temppeleitä sekä pyhä kylpylammikko. Erikoisen tästä päivästä tekee sen, että pääset viettämään yösi vanhan luostarin puutarhassa sijaitsevassa majatalossa.

Lumbinissa majoitut entisessä luostarissa. Majatalo sijaitsee kauniissa puutarhassa. Majatalolla on ravintola. Yksinkertaisesti sisustetut huoneet on varustettu vuoteella, ilmastoinnilla ja kylpyhuoneella.

Päivä 7 – 9: Pokhara
Pokhara Nepal

Aamiaisen jälkeen suuntaat kohti Pokharaa, joka on Nepalin toiseksi suurin kaupunki. Noin 6 tuntia kestävän matkan jälkeen saavut Pokharan laaksossa sijaitsevaan kaupunkiin. Iltapäivällä sinulla on aikaa tutustua itseksesi Pokharan järven rantaa reunustavaan turistialueeseen. Ihastele kauniita näkymiä Phewa-järvelle ja laaksoon, nauti ihania nepalilaisia herkkuja paikallisissa ravintoloissa sekä tee ostoksia kaupungin käsityöläisliikkeissä. Järven ranta soveltuu täydellisesti illanviettoon, eikä aika Pokharassa käy varmastikaan tylsäksi! Vieraile myös Pokharan vanhassakaupungissa, joka ihastuttaa newarilaisella arkkitehtuurillaan.

Vuoden 2015 maanjäristyksestä melkein kokonaan säästynyt Pokhara hurmaa ympäröivillä maisemillaan, monipuolisella ruokaerikoisuuksien valikoimallaan ja aktiviteettien paljoudellaan. Tiesitkö, että Pokhara tunnetaan erityisesti yhtenä maailman parhaimpana paikkana harrastaa varjoliitoilua? Voit myös itse lähteä hakemaan suuren annoksen adrenaliinia liitäessäsi Pokharan laakson yllä. Pokharassa nautit vaikuttavista maisemista Himalajalle ja uskomattoman monimuotoisen luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta. Kahdeksantena matkapäivänä lähdet Pokharan kierrokselle, jonka aikana näet Seti-joen solan, Bindabasinin temppelin, Davis-vesiputouksen, Ki Singh -riippusillan, kansainvälisen vuorimuseon sekä Gupteshwor Mahadev -luolan.

Päivä 10 – 12: Takaisin Kathmanduun tai ikimuistoinen vaellus
Ghorepani Poonhill vaellusta

Varaa päivän tarjousmatka Nepaliin! »

Jos valitsit yhdentoista yön matkan, on tänään aika suunnata takaisin Kathmanduun. Noin 8 tuntia kestävän kuljetuksen aikana pysähdyt kuitenkin matkan varrella pienessä vuoristokaupungissa, Bandipurissa. Kaupunki on erityisen suosittu vierailukohde loistavasti säilyneen kulttuuriperintönsä ansiosta. Voit nauttia kaupungissa lounaan ja ihastella upeita vuoristomaisemia! Lounaan jälkeen matka kohti Kathmandua jatkuu. Halutessasi voit varausvaiheessa korjata maateitse kulkevat kuljetukset lennolla Pokharasta Kathmanduun. Seuraavan päivän voit viettää Nepalin pääkaupungissa kuten haluat, ja nyt onkin viimeiset hetket vierailla kiehtovilla nähtävyyksillä ja maistella ihania nepalilaisia annoksia. Voit halutessasi lisätä varaukseesi nepalilaisen ruoan kokkauskurssin, minkä jälkeen pystyt kotiin palattuasi valmistamaan suosikkiannoksiasi omassa keittiössäsi! Viimeisenä päivänä sinut haetaan hotelliltasi noin 3 tuntia ennen lentokoneen lähtemistä, ja palaat Suomeen mieli täynnä upeita muistoja ja kokemuksia.

Jos valitsit viidentoista yön matkan, pääset taas tänään näkemään mitä upeimpia maisemia vaelluksesi aikana. Nautittuasi aamiaisen, lähdet noin 4–5 tuntia kestävälle vaellukselle 2750 metrin korkeuteen. Suuntaat kohti Ghorepanin kylää, ja matkan varrella tulet ymmärtämään enemmän vuorilla asustelevista paikallisista. Kohti päämäärääsi maiseminasi toimii Machapucharen (6997 m), Hiunchulin (6441 m) ja eteläisen Annapurnan (7219 m) jylhät huiput sekä maailman suurimman alppiruusupuiston kukinnat. Saavut Ghorepaniin iltapäivällä, jolloin voit kirjautua sisään retkeilymajaasi. Vietä ilta tutustuen muihin vaeltajiin sekä kerää energiaa seuraavan päivän koitoksiin. Ghorepanista tekee vaikuttavan erityisesti sieltä näkyvät maisemat Himalajalle!

Seuraavan päivän aamuna vaellat 3210 metrin korkeuteen Poon Hillille, jonne saavut auringon ensimmäisten säteiden valaistessa koko taivaan. Vaelluksen aikana ohitat perinteisiä nepalilaisia kyliä, jotka vaikuttavasti sijaitsevat majesteettisten vuorten äärellä. Palaat takaisin Ghorepaniin, jonka jälkeen jatkat 2650 metrissä olevaan Tadapanin kylään. Matka Tadapaniin kulkee läpi alppiruusujen, bambujen sekä tammien ohi, ja reitillä voit nähdä myös vesiputouksia, villieläimiä sekä vehreitä laaksoja. Päivän vaellusosuus on noin 6–7 tuntia. Majoitut Tadapanissa sijaitsevassa retkeilymajassa.

Kahdennentoista matkapäivän aloitat aamiaisella ja vaelluksella viidakon läpi. Toivottavasti nukuit hyvin, sillä tänään vaellat muihin päiviin verrattuna melko paljon. Noin 7–8 tuntia kestävän vaelluksen aikana kuljet eri viidakoiden ja kylien ohi. Vaellettuasi noin 3–4 tuntia, saavut yhteen gurung-heimon kylistä, Ghandrukiin, missä nautit lounaan. Pienen levon jälkeen jatkat vaellustasi Tolkaan toisen gurung-heimon kylän, Landrukin, läpi. Matkalla Tolkaan maisemasi koostuvat vuorijonoista, vehreistä kukkuloista ja pienistä kylistä. Saavuttuasi Tolkaan, kirjaudut sisään retkeilymajaasi.

8, 11 tai 15 päivää, hinta alkaen € 1.499,00

Aikaero Aikaero Suomi – Nepal
Nepalin Nepalin aika Suomeen verrattuna on kesäisin edellä 2 tuntia ja 45 minuuttia sekä talvisin 3 tuntia ja 45 minuuttia.

Varaa päivän tarjousmatka Nepaliin »

Jos varaat tämän Nepalin kiertomatka -tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Travelbirdtravel
☀ Aurinkoloma Teneriffalla. 7 tai 14 yötä Teneriffalla. Sis. lennot, kuljetukset ja all inclusive -tarjoilun

☀ Aurinkoloma Teneriffalla

Päivän lomatarjous – Lämmin Teneriffa täydellä tarjoilulla!

Hotelli Blue Sea Puerto Resort, Teneriffa

Lähde nauttimaan aurinkoisista rantapäivistä Puerto de la Cruziin! Tarjous sisältää 7 tai 14 yön majoituksen 4-⭐⭐⭐⭐ Blue Sea Puerto Resortissa, täyden palvelun All-Inclusive -tarjoilun, lentokenttäkuljetukset ja käsimatkatavaran.

Hotellihuone Blue Sea Puerto Resort, Teneriffa

7 tai 14 yötä Teneriffalla. ✈️🚌🏨 Sis. lennot, kuljetukset ja all inclusive -tarjoilun

Hinta alkaen € 659,00

Varaa päivän tarjousmatka heti! »

Travelbirdtravel

Edullisesti kesälomalle Pärnuun. Varaa matka ale-hintaan tämän kuun aikana

Viron kesäpääkaupunki Pärnu

Kesän lomat Pärnuun ovat nyt varattavissa tarjoushinnoin.

Edullisesti Pärnuun

Kesän lomat Pärnussa

Pärnu on Viron kesäpääkaupunki ja monen suosikkikohde kesälomalla. Varaa nyt edullinen matka Pärnun hiekkarannalle.

Hinnat alkaen 2 hengen huoneessa Inge Villassa.

1 yö laivalla + 2 yötä hotellissa 114€/hlö (17.-18.6.)
2 yötä hotellissa 128€/hlö (17.-19.6.)
3 yötä hotellissa 164€/hlö (17.-18.6.)
4 yötä hotellissa 196€/hlö (17.6.)

Mahdolliset kuljetuksen Suomen puolella lisämaksusta.

Varaa matka Pärnuun tästä »

Bulgarian aurinkorannoille All Inclusive lomalle Apollomatkojen lomalennolla!

All Inclusive Sunny Beachillä

Bulgariassa riittää rantaviivaa ja lomatekemistä. Varaa All Inclusive loma Bulgariaan!

Bulgarian Sunny Beachillä riittää rantaviivaa ja lomatekemistä. Sunny Beachillä vietät hauskaa rantalomaa ja Nessebarissa seikkailet tunnelmallisessa vanhassakaupungissa.

Hotellisuosituksemme All Inclusive -lomaan Bulgariassa:

Sol Nessebar Palace »

Bulgaria alk. 330 €/hlö

Bulgarian lomat »

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa.

Mainio Mallorca – All Inclusive Täyden Palvelun lomat Mallorcalle

Mallorca alk. 435 €/hlö

Mallorcalla vietät vauhdikasta All Inclusive -lomaa!

Mallorcalla vietät vauhdikasta lomaa! Kesän suosikkisaarella lomailet kauniilla rannoilla ja Palma de Mallorcassa nautit espanjalaisesta kaupunkielämästä.

All Inclusive -hotellivinkkimme Mallorcalle:

BQ Viva Alcudia Sun Village perhelomaan
Flamboyan Caribe menevään makuun

– Mallorca alk. 435 €/hlö

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa.

Mallorcan lomat »

Voita aktiiviloma kahdelle Fuerteventuran Playitas Resortissa!

Apollomatkojen matkakisa

Osallistu Apollomatkojen GoSports -kilpailuun!

Osallistu Apollomatkojen GoSports -kilpailuun ja voita aktiivinen hyvän olon loma kahdelle!
Fuerteventuran Las Playitas Resort tarjoaa lukemattomia harrastus- ja treenimahdollisuuksia sekä mainiot puitteet rentoutumiseen. Aloita päivä aamujoogalla ulkona, urheile upeissa maisemissa, syö hyvin ja nauti auringosta altaalla. Sinä päätät millainen hyvän olon lomasi on!

• Kesän Apollo Spots -lomat -100 €/ varaus – Levante Beach Resort, Cavo Spada Deluxe & Spa js Villaconcha Hoposa Family & Sports.
• Talven Apollo Spots -lomat -200 € /varaus – Playitas Resort, La Pared – powered by Playitas, Thanyapura Sport Hotel ja Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort.

Edun saat kampanjakoodilla: GOSPORTS | Etu voimassa 12.-26.3.2017 | Etu koskee vain uusia varauksia.

Tutustu, varaa, osallistu »

%d bloggaajaa tykkää tästä: