Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Hotelli The Phulin Resort, Phuket Karon Beach, Thaimaa. Varaa Phuketin Hotelli Phulin Resort. Lomamatkat Thaimaa, Phuket

Hotelli The Phulin Resort, Phuket Karon Beach, Thaimaa. Varaa Phuketin Hotelli Phulin Resort. Lomamatkat Thaimaa, Phuket

Hotelli Phulin – Karon Beach Phuket

Karon Beachillä, Thaimaan Phuketin lomasaarella Phulin Resort tarjoaa viihtyisiä huoneita, rennon ilmapiirin ja on deluxe-tason palveluineen erinomainen hinta-/laatusuhde lomaelämys.

Phulin sopii mainiosti perheiden lomanviettopaikaksi ja pidempiaikaiseenkin majoitukseen.

Phulin Resort on tullut tunnetuksi hyvästä hinta-/laatu suhteestaan ja pitkäaikaisille vieraille nimen omaan ”helpon elämäntavan” hotellina.

Phulin Resortin yleiset tilat ja palvelut
Hoteliin Phulinin vastaanotto on avoinna läpi vuorokauden. Hotellissa on oma rahanvaihtopiste ja muina palveluina Phulin tarjoaa pesulapalvelut, sekä huonepalvelut.

Karon Beachin The Phulin Resort hotellissa on asiakkaiden käytössä internetyhteys, ravintola, uima-allas ja perheen pienimmille lasten oma allas.

Hotelli Phulinin huoneet
Phulinin siisteistä ja viihtyisästi sisustetuista huoneista voi valita joko perushuoneen, Delux-huoneen tai studion.
Kaikista hotelli Phulinin huoneista löytyy puhelin, satelliitti-TV, ilmastointi, jääkaappi, tallelokero, hiustenkuivaaja, kylpy/suihku- ja wc tilat. Huoneissa on kivilattiat.

Huoneisiin on myös mahdollista saada lisävuode.

Varaa lomaelämys Karon Beachin Phulin hotellissa