Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Varaa kesän matka Itävallan Alpeille tarjoushintaan. Vaellusmatkat Alpeille juuri nyt edullisimmin.

Varaa kesän matka Itävallan Alpeille tarjoushintaan. Vaellusmatkat Alpeille juuri nyt edullisimmin.

Kesän 2014 matkat Alpeille

Varaa kesän matkasi Itävallan Alpeille 31.3.2014 mennessä – säästä selvää rahaa, puolihoito veloituksetta!

Asut kuuluisassa ja juuri remontoidussa Hotel Salzburger Hofissa, Hotel Postissa, luxustasoisessa Villa Oraniassa, mukavassa Hotel Giselassa tai täydellisesti uudistetussa Ski Lodge Reinekessa.

Mikään muu Itävallan kohde maan virallisen turistiopas -julkaisun mukaan ei tarjoa yhtä paljon harrastemahdollisuuksia. Täällä on kaunis järvi uintimahdollisuuksineen, kesähiihtoa hieman yli puolen tunnin matkan päässä, hieno 18-reikäinen golfkenttä, tennis, ratsastus, vaellus, kylpylät ja kuumat lähteet.

Bad Gastein, Hotelli Salzburger Hof kesällä

Ylimääräinen nopean varaajan etu 50 € kesän 2014 matkoille Itävallan Alpeille – kun varaat 31.3.2014 mennessä!

Nopeat varaajat saavat ylimääräisen 50 € alennuksen/henkilö kun varaus 31.3.2014 mennessä. Alennus voimassa kaikilla lähdöillä kaikkiin hotelleihin!

Bad Gastein, Itävallan laskettelukaupunki kesällä

Bad Gastein sijaitsee Alppien eteläosassa, vain n. 200 km Välimereltä. Kesällä aurinko on hyvin voimakas ja yhdistettynä korkealla sijaitsevaan kylään se takaa miellyttävän kesäilmaston. Lisäksi ilma on kristallinkirkas, eikä hyttysiä ole lainkaan.

Bad Gasteinin lähialueet tarjoavat loistavat -mahdollisuudet vaellukseen. Takaamme upeat luontoelämykset vaelluksillamme. Vaellamme korkealla Keski-Euroopan suurimmassa luonnonpuistossa, Hohe Tauernissa. Vaelluspaketteihimme kuuluu 5 vaelluspäivää, vaellusopas, paikalliset kuljetukset, hissiliput ja lounaat.

Varaa heti kesän Alppimatka erikoishintaan »