Boka din sommarresa till Bad Gastein i Österrike redan idag! Vandra i Alperna i sommar

Sommarresa till Bad Gastein

Boka redan idag så sparar du upp till 3300kr

Den goda maten, trevliga atmosfären, vackra naturen, den höga ­boendestandarden och kanske allra främst, det vänliga och professionella bemötandet från våra medarbetare – allt bidrar till den fina upplevelsen. Ingen sommarresa till Europa ger dig allt detta till ett så fördelaktigt pris.

Hotel Salzburger Hof **** de luxe

Sommarveckan på Hotel Salzburger Hof är årets höjdpunkt för många av våra gäster. Bokar du före 31 mars 2012 ingår även den stora frukostbuffén och 7 st femrätters middagar.

Läs mer om Hotel Salzburger Hof


Vandra i Alperna i sommar

Att vandra i den storslagna alpmiljön, med behagligt klimat utan mygg samtidigt som man bor lyxigt och njuter av den underbara maten, är helt oslagbart. Välj mellan flertalet olika svårighetsgrader, från nybörjare till mer avancerade vandringar.

Pris från 7790 kr /person inkl flyg, hotell, guidade vandringar och helpension.


NYHET! Upplev Österrike på Mountainbike

Inför sommaren utökar vi vårt aktivitetsprogram med mountainbikeresor. Tillsammans med en lokal guide utforskar vi välkända Gasteinerdalen på två hjul under fem dagar. Turerna som kräver god allmänkondition vänder sig till dig som vill prova på mountainbike på skogsvägar och kuperad terräng i en oslagbar natur.

Pris från 8790 kr /person inkl flyg, hotell, guidade turer, cykel, hjälm och helpension.

Spännande utflykter
Varje dag erbjuder vi en mängd aktiviteter att välja mellan. Allt ifrån en heldag i Salzburg eller Venedig till ett besök på “Örnnästet”. Eller varför inte unna dig en dag på golfbanan. Våra utflykter bör du förboka hemifrån för att garantera din plats.