Risteilyt Helsingistä ja Turusta. Valtameriristeilyt ja vuonoristeilyjä. Yhdistettyjä risteilylomia.

Tallinnan risteilyt edullisesti Tallink-laivoilla. Jos olet menossa vain ostoksille, tässä halvin vaihtoehto

Tallink Silja
Helsinki – Tallinna

Tallinkin huippunopeat risteilylaivat Tallink-Star ja Tallink-Superstar kuljettavat Suomenlahden yli Helsingistä Tallinnaan kahdessa tunnissa. Tallink-laivat lähtevät Helsingistä hyvissä ajoin aamupäivällä ja saapuvat Tallinnaan hieman puolenpäivän jälkeen.

Aikaa Tallinnan-vierailuun, tutustumiseen ja ostosten tekoon on reilu neljä tuntia. Siinä ajassa varsinkin ostosten tekeminen onnistuu vaivatta ja aikaa jää vielä sopivasti muuhunkin, esimerkiksi maittavaan lounaaseen jossakin Tallinnan lukuisista ravintoloista ja luonnollisesti erittäin edulliseen hintaan.

Tallinna

Tallinkin nopeat risteilylaivat Tallinnaan

Tallink-Star

Tallink-Star alukseen mahtuu 1 900 matkustajaa. Laivalla on autokansi, jossa on tilaa 450 henkilöautolle. Tallink Star on rakennettu ympärivuotiseen liikennöintiin, joten sääolosuhteet eivät ole este lähteä laivalla Tallinnaan myös talvella.

Tallink-Superstar

Aterioi Tallink-Superstar laivalla ajan kanssa à la carte -ravintolassa tai nauti konstailemattomammin pizzasta tai hampurilaisista. Matkalla viihdytään myös laivan kahdessa näköalabaarissa. Kolme erilaista myymälää tarjoavat loistavat shoppailumahdollisuudet!

Paluumatka Tallinnasta alkaa kello 17.30, joten takaisin Helsingissä ollaan myös jo hyvissä ajoin niillekin, jotka eivät asu pääkaupunkiseudulla ja jatkavat vielä matkaa.

Huom! Matkalla tulee olla voimassa oleva passi tai uudenmallinen henkilökortti.

Katso edulliset hinnat ja
Varaa Tallinnan risteily netistä ilman palvelumaksua