Nettikauppakeskus Parhaat verkkokaupat Osta nettikaupasta Parhaat halvimmat tuotteet netistä

inkClub – musteita ja laserkasetteja tulostimeen, paristoja palovaroittimeen, pusseja pölynimuriin, LED-lamppuja, siivoustarvikkeita, laastareita ja partahöyliä kylpyhuoneeseen

inkClub on yksi Euroopan suurimmista musteiden ja värijauheiden verkkokauppiaista. Nykyisin toimitamme keskimäärin 150 000 tilausta kuukausittain. Vuodesta 2013 lähtien olemme saaneet yli 4 miljoonaa asiakasta.

*Huomaa, että inkClubin ”ilmainen mustepatruuna” -tarjous on ollut voimassa vain kerran yhtä asiakasta kohden 12 viime vuoden ajan. Huhtikuussa 2014 nollaamme tämän tiedon, joten KAIKKI asiakkaat, mukaan lukien ne miljoonat jotka ovat jo hyödyntäneet tarjouksen aikaisemmin, voivat hyödyntää sen vielä kerran alkaen huhtikuusta 2014. Jos asiakas ei halua mustepatruunaa, tarjolla on useita muita ilmaistuotteita.

Enemmän kuin uskotkaan, sekä kotiin että toimistoon!

Meiltä nyt entistä useampia arkipäivän tuotteita, jotka saavat arkesi sujumaan; musteita ja laserkasetteja tulostimeen, paristoja palovaroittimeen, pusseja pölynimuriin, LED-lamppuja, siivoustarvikkeita, laastareita ja partahöyliä kylpyhuoneeseen.

Huomaathan, että meillä on useampia tuotteita hintaan 0 €. Löydät jotakin jokaisesta kategoriasta. Tervetuloa valitsemaan suosikkisi.
inkClub – enemmän kuin mustetta ja laserkasetteja!

Tilaa ennen klo 12.00, lähetämme tuotteesi samana päivänä
Tulostintakuu – on voimassa huolimatta siitä mitä musteita käytät
Yli 4 miljoonaa tyytyväistä asiakasta 14 eri maassa
* 0 €-tarjouksemme on voimassa kaikille asiakkaille, ainostaan yksi tuote per asiakas.

Tilaa tuotteita ILMAISEKSI tästä »