Ilmoita ilmaiseksi nettitorilla

Etusivu  Matkailu  Nettikauppa  Nettikamerat  Soittoäänet  Veikkaus-Lotto  Pelit  Kilpailut  Ilmaiseksi  Sää  Kartat  Info
← olet täällä

Ilmaista ilmoitustilaa netissä. Osta tai myy tavaraa.

Tavaran myyminen netissä on helppoa. Samalla voit myös ostaa tarvitsemiasi tuotteita kotiin ja mökille, tai vaikkapa kotieläimillesi.


Onko sinulla tavaraa jonka haluaisit myydä? Ilmoita ilmaiseksi!

Myy kameroita, osta kameroita. Myy tai osta tietokone, tauluja, rahakokoelma.Haluatko ostaa tai myydä kodin tavaraa? Ilmaista ilmoitustilaa kodin huonekaluille, kalusteita ja kodinkoneita varten.

Osta tai myy eläimiä, eläintarvikkeita, leluja eläimille. Ilmoita ilmaiseksi jos myyt tavaraa, akvaarion, kumiluita, koiranpentuja.MIKÄ ON TORI.FI

Tori.fi on jokaiselle suomalaiselle suunnattu uusi nettisivusto. Sen taustalla on Pohjoismaiden kolmanneksi suurin mediatalo Schibsted, ja menestyspalvelu Blocket.se Ruotsista. Blockettia käyttää päivittäin yli miljoona ruotsalaista. Schibsted omistaa mm. Aftonbladetin ja Svenska Dagbladetin Ruotsissa.

Poikkeamme huuto.netistä ja vastaavista palveluista panostamalla turvallisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja nopeasti omaksuttavaan sivustokokonaisuuteen. Se on tehty netin peruskäyttäjille lukiolaisista eläkeläisiin.

Meillä ilmoittaminen on ilmaista ja palveluun ei tarvitse rekisteröityä. Teemme yhteistyötä mm. Poliisin kanssa nettirikollisuuden alueella. Käytämme taustalla useita keinoja, joilla saamme huijaukset ja rikollisuuden kitkettyä pois sivustoltamme yleensä jo ilmoitusten jättämisvaiheessa.

Nettitori

Ilmoita ilmaiseksi

 Ilmoita ilmaiseksi nettitorilla. Osta kiinnostavaa tavaraa tai myy tarpeettomat tuotteesi.