Crocs Suomi. Crocs ja muiden tunnettujen tuotemerkkien laadukkaita kenkiä verkossa

Crocs kesätarjoukset jatkuvat. Crocs FlipFlop, sandaalit, Slidet ja Clogit kesämalleja jopa -50 %

Crocs kesämallit jopa 50% alennuksella

Kesämalleja jopa -50 %

Crocs kesätarjoukset

Crocband™ Flip

Urheilulliset ja kevyet Crocs™ Crocband™ Flip -varvastossut toimivat täydellisesti shortsien, housujen tai uimapuvun kanssa.

Normaali hinta 29,99€ Vain 20,99€

Crocband™ Flip

Crocband™ Clog

Kevyt Crocband™-kenkämme on valmistettu Croslite™-nimikkomateriaalistamme tuomaan jalkaan mukautuvan istuvuuden ja kantaremmit, jotka kääntyvät taakse hyvän sopivuuden takaamiseksi ja eteen, jotta voit käyttää niitä ilman remmejä.

Normaali hinta 44,99€ Vain 31,49€

Crocband™ Clog

Bayaband Clog

Teimme kahdesta hyvin tunnistettavasta pistokkaastamme – Baya- ja Crocband™-mallista – aivan erityisen kenkäparin, joka nostaa linjakkaat ja sporttimuotia henkivät alkuperäiskengät aivan uudelle tasolle.

Normaali hinta 49,99€ Vain 29,99€

Bayaband Clog

Bayaband Flip

Mitä saadaan, kun yhdistetään Crocsin kaksi ikonisinta pistokasmallia, Baya ja Crocband™, yhdeksi erikoispariksi? Saadaan Bayaband-rantasandaali, jonka tyyli vie alkuperäisten mallien muoti- ja urheiluhenkisyyden uudelle tasolle.

Normaali hinta 35,99€ Vain 21,59€

Bayaband Flip

Kids’ Crocband™ Clog

Sporttinen raita lisää väriä näihin klassisiin pistokkaisiin. Kengät ovat kevyttä ja kestävää Croslite™-materiaalia, ja niiden muotoillut sisä- ja ulkopohjat tarjoavat erinomaista tukea ja mukavuutta koko päiväksi.

Normaali hinta 31,99€ Vain 22,39€

Kids’ Crocband™ Clog

Crocband™ III Slide

Lisää Classic Slide -tyyliin ripaus sporttista vaikutelmaa ja sujauta jalkaasi edistyneet Crocband™ III Slide -avosandaalit, joissa kelpaa nautiskella Crocsin tunnusomaisesta värikkäästä mukavuudesta.

Normaali hinta 29,99€ Vain 20,99€

Crocband™ III Slide

Kids’ Baya Clog

Pikkuiset tepastelevat innoissaan mukavuutta ja itsevarmuutta huokuvissa Crocs Baya Clog -pistokkaissa. Tyylikkäässä Classic Clog -pistokkaan uudessa versiossa on virtaviivaisempi muotoilu.

Normaali hinta 31,99€ Vain 19,19€

Kids’ Baya Clog

Duet Sport Clog

Nämä kengät ovat sekä mukavat että kestävät. Kaksitiheyskerrokset peittävät Crocsille tunnusomaisen pehmeän jalkapedin kovalla ulkokuorella pitäen kengät mukavina kaikissa tilanteissa.

Normaali hinta 54,99€ Vain 27,50€

Duet Sport Clog

Baya Clog

Crocs™ Baya -clogit – kannanotto mukavuuden puolesta. Päivitetty versio rakkaista, kevyistä ja kestävistä tunnusclogeistamme. Tuuletusaukot pitävät jalat viileinä, poistavat veden ja ylimääräiset hiukkaset.

Normaali hinta 39,99€ Vain 23,99€

Baya Clog

Women’s Swiftwater™ Sandal

Näitä erittäin monikäyttöisiä sandaaleja voit pitää järven rannalla tai iltamenoissa.

Normaali hinta 34,99€ Vain 24,49€

Women’s Swiftwater™ Sandal

.
Suorat lomalennot Matkavekka