Crocs Suomi. Crocs ja muiden tunnettujen tuotemerkkien laadukkaita kenkiä verkossa

Osta 2 paria Crocs kenkiä 40 eurolla. Crocs tarjous, Crocs kenkiä alennuksella

Osta 2 Crocs paria 40 eurolla

Crocs Suomi – Crocs Kengät – Sandaalit ja Pistokkaat – Crocs!

2 paria Crocseja 40 eurolla

Kids’ Handle It Rain Boot

Lapset voivat nyt nauttia Crocs kenkien mukavuudesta pahimmallakin sadesäällä. Saappaasta on saatavana monta värivaihtoehtoa. Vedenkestävä malli kestää lätäkköleikit ja pitää varpaat mukavan kuivina. Kids’ Handle It Rain Boot jalkineen tiedot: Vedenkestävä kumisaapas. Jalan mukaan muotoillusta Croslite™-materiaalista valmistettu kenkä takaa kevyen iskunvaimennuksen ja mukavuuden. Heijastinlogo kantapäässä.

Hinta €29.99

Kids’ Handle It Rain Boot

Kids’ Crocband™ Clog

Sporttinen raita lisää väriä näihin klassisiin pistokkaisiin. Kengät ovat kevyttä ja kestävää Croslite™-materiaalia, ja niiden muotoillut sisä- ja ulkopohjat tarjoavat erinomaista tukea ja mukavuutta koko päiväksi. Lasten Crocband™ Clog – tiedot: Iconic Crocs Comfort™: alkuperäinen Croslite™-vaahtomuovipehmuste Jälkiä jättämätön pohja Säädettävä kantaremmi antaa varman istuvuuden Hajunhallintakäsittely, helppo puhdistaa

Hinta €31.99

Kids’ Crocband™ Clog

Bayaband Flip

Mitä saadaan, kun yhdistetään Crocsin kaksi ikonisinta pistokasmallia, Baya ja Crocband™, yhdeksi erikoispariksi? Saadaan Bayaband-rantasandaali, jonka tyyli vie alkuperäisten mallien muoti- ja urheiluhenkisyyden uudelle tasolle. Tuloksena on monikäyttöinen malli, jolla pidät tyylisi, samalla kun saat lisäripauksen Crocs-henkeä. Ja tietenkin muotoillun Croslite™-rakenne merkitsee mukavuuden säilymistä koko päivän. Bayaband-rantasandaalit: Sporttisen Crocband™-mallimme mukainen Todella kevyet ja mukavat jalassa Ikonista Crocs Comfort™ -mukavuutta: alkuperäinen Croslite™-vaahtomuovivaimennus

Hinta €35.99

Bayaband Flip

Baya Clog

Crocs™ Baya -clogit – kannanotto mukavuuden puolesta. Päivitetty versio rakkaista, kevyistä ja kestävistä tunnusclogeistamme. Tuuletusaukot pitävät jalat viileinä, poistavat veden ja ylimääräiset hiukkaset. Crocs™ Baya –jalkineiden ominaisuudet: Tuuletusaukot pitävät jalat viileinä, poistavat veden ja ylimääräiset hiukkaset. Suunniteltu veden äärelle – kelluu ja painaa vain hitusen. Hierovat nystyrät jalkapedissä lisäävät mukavuutta. Hajuja hylkivät, helposti puhdistettavat ja nopeasti kuivuvat. Muotoiltu Croslite™ -materiaali tekee liikkumisesta kevyttä. Croslite™ -materiaalista valmistetulla takaremmillä turvallinen istuvuus. Kevyet, jälkiä jättämättömät pohjat.

Hinta €39.99

Baya Clog

Crocband™ Flip

Urheilulliset ja kevyet Crocs™ Crocband™ Flip -varvastossut toimivat täydellisesti shortsien, housujen tai uimapuvun kanssa. Helposti puhdistettavasta Croslite™-materiaalista valmistettu rakenne sopii rannalle, puutarhaan… tai minne tahansa! Crocs™ Crocband™ Flip -varvastossujen tiedot: Keskipohjan kilparaita antaa urheilullisen ilmeen. Helposti puhdistettavat ja nopeasti kuivuvat. Kevyet, väriä päästämättömät pohjat. Vedenkestävät ja kelluvat. Paino vain noin sata grammaa. Hierovilla nystyröillä varustettu jalkapeti tuntuu hyvältä. Croslite™-materiaali takaa kevyen iskunvaimennuksen ja mukavuuden. TPU-materiaalista valmistettu yläremmi.

Hinta €29.99

Crocband™ Flip

Women’s Meleen Printed Cross-Band Sandal

Jalkaystävällinen malli Perussandaali, jossa on entistäkin enemmän tyyliä ja juuri oikea määrä peittävyyttä. Meleen Cross-Band Sandal -sandaalit on valmistettu kokonaan Croslite™-vaahtomuovista, minkä ansiosta ne ovat kevyet, helppokäyttöiset ja kestävät vettä. Etuosan ristikkäiset remmit pitävät nämä avoimet sandaalit hyvin jaloissa, ja keskiosan kääntyvät remmit taas tekevät niistä mukavat jaloissa aamusta iltaan. Naisten Meleen Printed Cross-Band Sandal – tiedot: Kaksi kuosivaihtoehtoa: trooppinen kukkakuosi laivastonsinisellä pohjalla ja klassinen kukkakuosi mustalla pohjalla Erittäin kevyet ja täysin muotoillut sandaalit jalkaystävällisillä ristikkäisillä remmeillä Syvät kantakupit antavat lisämukavuutta Dual Crocs Comfort™: ihanaa tukea, pehmeyttä ja kaartuvaa mukavuutta.

Hinta €29.99

Women’s Meleen Printed Cross-Band Sandal

Kids’ Crocband™ Rainbow Band Clog

Sateenkaarista metrilakuun ja muovailuvahasta väriliituihin – kaikki saavat näistä pistokkaista ainutlaatuista inspiraatiota. Kun näitä kenkiä katsoo ja koskee, ei voi olla hymyilemättä. Sivulla on kerroksittain värikkäitä, kolmiulotteisia raitoja ja kantaremmissä napakiinnitys, ja kaikki tuttu Crocs-pistokkaiden mukavuus saavat leikit varmasti jatkumaan pitkään. Kids’ Crocband™ Rainbow Band Clogs – tiedot: sporttisen Crocband™-mallimme mukainen todella kevyet ja mukavat jalassa napakiinnityksellä varustettu kantahihna antaa varmemman istuvuuden Iconic Crocs Comfort™ -mukavuutta: alkuperäinen Croslite™-vaahtomuovivaimennus

Hinta €34.99

Kids’ Crocband™ Rainbow Band Clog

Crocband™ III Slide

Lisää Classic Slide -tyyliin ripaus sporttista vaikutelmaa ja sujauta jalkaasi edistyneet Crocband™ III Slide -avosandaalit, joissa kelpaa nautiskella Crocsin tunnusomaisesta värikkäästä mukavuudesta. Vaahtomuovinen Croslite™-sisäpohja pehmentää askelta ja matala profiili virtaviivaistaa tyyliä. Täydellinen valinta ennen ottelua, treenien jälkeen ja vapaa-aikaan rannalle, takapihalle tai minne vain. Crocband™ III Slide – tiedot: Matala profiili tekee tyylistä virtaviivaisen ja modernimman Sporttinen Crocband™ -tyyli Iconic Crocs Comfort™: Kevyt. Joustava. 360 asteen mukavuus.

Hinta €29.99

Crocband™ III Slide

Kids’ Crocs Fun Lab Black Panther Clog

Black Panther, yksi kaikkien aikojen mullistavimmista ja hienoimmista Marvelin hahmoista, saa nyt omat cloginsa! Pieni poikasi tai tyttösi ihastuu taatusti niiden toiminnantäyteiseen tyyliin, ja lisäksi ne ovat mukavat jalassa leikkien aikana. Crocs Fun Lab -mallistossamme on alkuperäisiä luonteikkaita printtejä, lisensoituja suosikkihahmoja ja muita hienoja kuvioita, jotka tukevat lapsen itseilmaisua ja auttavat löytämään uusia kavereita. Meille Fun Labissa kengät ovat kuin tyhjä maalausalusta, johon luoda lisää iloa perheen pienimmille. Lasten Crocs Fun Lab Black Panther Clog – tiedot: Vaihtele tyyliä pyöräyttämällä napakiinnityksellä varustettu remmi kannan taakse tai jalkapöydän päälle Lapset voivat leikkiä päällisen jännittävillä vuorovaikutteisilla uutuuskuvioinneilla Muokattavissa Jibbitz™-koristein Vaahtomuovinen Croslite™-ulkopohja antaa parempaa pitoa, tukea ja kestävää mukavuutta Iconic Crocs Comfort™: Kevyt. Joustava. 360 asteen mukavuus.

Hinta €34.99

Kids’ Crocs Fun Lab Black Panther Clog

Women’s Crocs Serena Embellished Flip

Upean naisellinen herkku paljaille jaloillesi! Crocs Serena -malliston sandaaleissa, varvassandaaleissa ja avosandaaleissa on elegantit stretch-remmit ja varvasremmit, jotka tuntuvat mukavilta heti ensi askeleesta alkaen. Näiden varvassandaaleiden sievät kukitetut jalkapöydän remmit saavat sinut puhkeamaan kukkaan. Croslite™-vaahtomuovipohja antaa kestävää mukavuutta ja tukea. Täydellinen valinta lomalle, rentoihin viikonloppuihin tai iltamenoihin ystävien kanssa. Naisten Crocs Serena Embellished Flip – tiedot: Virtaviivainen naisellinen muotoilu on muodikas tyylipäivitys Kiinteät kukkakoristeet jalkapöydän remmeissä Pehmeät ja joustavat Matlite™-remmit varmistavat istuvuuden Iconic Crocs Comfort™: Kevyt. Joustava. 360 asteen mukavuus.

Hinta €34.99

Women’s Crocs Serena Embellished Flip