Etusivu Liput


Kotikentät
Etusivu Liput

Filippiinit lippu Filippiinit liput


Lippuja kaikista maista ja kolmessa eri koossa, pienet liput, keskisuuret liput ja suuret liput.

Jokaisen näiden sivujen lipun voi vapaasti kopioida ja käyttää niin yksityiseen kuin kaupallistenkin sivujen tai blogien kuvituksessa. Kaikki Euroopan unionin jäsenvaltioiden liput löydät näiltä sivuilta helposti. Tämän sivun Filippiinit lippu on eräs itsenäisistä valtiolipuista.

Filippiinit lippu ja muita maiden lippuja kaikkialta maailmasta. Näiltä sivuilta löytyy itsenäisten valtioiden liput. Kaikki yli 250 itsenäisen valtion liput. Kopioi lippuja ilmaiseksi. Ei rajoituksia. Lippujen joukosta löytyy myös muutama lippu, jotka eivät ole enää käytössä, mutta niitä käyttäneillä mailla ja yhtymillä on aikanaan on ollut hyvin merkittävä asema.eBookers matkatarjoukset


Filippiinit

Pieni Filippiinit lippu


Pieni Filippiinit lippu


Keskikokoinen Filippiinit lippu


Keskikokoinen Filippiinit lippu


Suuri Filippiinit lippu


Suuri Filippiinit lippu


Lippujen kopioiminen

Kaikki isot Filippiinit liput ovat luonnollisilta mittakaavoiltaan oikeita. Kaksi ylimmäistä kuvaa näyttävät lippujen oikeat mittakaavat ja ovat myös noissa kokoluokissa kopioitavissa. Kun klikkaat kumpaa tahansa ylintä Filippiinit lipuista oikealla hiirinäppäimellä ja valitset "Avaa kuva uudessa välilehdessä", niin lippu aukeaa uudella välilehdellä oikeassa mittakaavassaan. Kaikkien muidenkin sivujen liput toimivat samoin.


Onko Filippiinit ehkä seuraava matkakohteesi?

Monet maat ja matkakohteet ovat aina yllätyksiä täynnä ensimmäistä kertaa vierailevalle, eikä Filippiinit tietenkään ole poikkeus.

Katso mitä Filippiinit tarjoaa matkailijalle ja samalla tehdäänkö sinne pakettimatkoja omalta kotikentältäsi.


Kotikentät

AlppimatkatEdulliset renkaatFilippiinit lippu ja kaikkien maiden liput. Etsitkö vapaasti käytettäviä ja kopioitavia lippuja? Lataa ilmaisia Filippiinit lipun kuvia.