Etusivu Liput


Kotikentät
Etusivu Liput

Sao Tome ja Principe lippu Sao Tome ja Principe liput


Lippuja kaikista maista ja kolmessa eri koossa, pienet liput, keskisuuret liput ja suuret liput.

Jokaisen näiden sivujen lipun voi vapaasti kopioida ja käyttää niin yksityiseen kuin kaupallistenkin sivujen tai blogien kuvituksessa. Kaikki Euroopan unionin jäsenvaltioiden liput löydät näiltä sivuilta helposti. Tämän sivun Sao Tome ja Principe lippu on eräs itsenäisistä valtiolipuista.

Sao Tome ja Principe lippu ja muita maiden lippuja kaikkialta maailmasta. Näiltä sivuilta löytyy itsenäisten valtioiden liput. Kaikki yli 250 itsenäisen valtion liput. Kopioi lippuja ilmaiseksi. Ei rajoituksia. Lippujen joukosta löytyy myös muutama lippu, jotka eivät ole enää käytössä, mutta niitä käyttäneillä mailla ja yhtymillä on aikanaan on ollut hyvin merkittävä asema.eBookers matkatarjoukset


Sao Tome ja Principe

Pieni Sao Tome ja Principe lippu


Pieni Sao Tome ja Principe lippu


Keskikokoinen Sao Tome ja Principe lippu


Keskikokoinen Sao Tome ja Principe lippu


Suuri Sao Tome ja Principe lippu


Suuri Sao Tome ja Principe lippu


Lippujen kopioiminen

Kaikki isot Sao Tome ja Principe liput ovat luonnollisilta mittakaavoiltaan oikeita. Kaksi ylimmäistä kuvaa näyttävät lippujen oikeat mittakaavat ja ovat myös noissa kokoluokissa kopioitavissa. Kun klikkaat kumpaa tahansa ylintä Sao Tome ja Principe lipuista oikealla hiirinäppäimellä ja valitset "Avaa kuva uudessa välilehdessä", niin lippu aukeaa uudella välilehdellä oikeassa mittakaavassaan. Kaikkien muidenkin sivujen liput toimivat samoin.


Onko Sao Tome ja Principe ehkä seuraava matkakohteesi?

Monet maat ja matkakohteet ovat aina yllätyksiä täynnä ensimmäistä kertaa vierailevalle, eikä Sao Tome ja Principe tietenkään ole poikkeus.

Katso mitä Sao Tome ja Principe tarjoaa matkailijalle ja samalla tehdäänkö sinne pakettimatkoja omalta kotikentältäsi.


Kotikentät

AlppimatkatEdulliset renkaatSao Tome ja Principe lippu ja kaikkien maiden liput. Etsitkö vapaasti käytettäviä ja kopioitavia lippuja? Lataa ilmaisia Sao Tome ja Principe lipun kuvia.