Etusivu Liput


Kotikentät
Etusivu Liput

Vatikaani lippu Vatikaani liput


Lippuja kaikista maista ja kolmessa eri koossa, pienet liput, keskisuuret liput ja suuret liput.

Jokaisen näiden sivujen lipun voi vapaasti kopioida ja käyttää niin yksityiseen kuin kaupallistenkin sivujen tai blogien kuvituksessa. Kaikki Euroopan unionin jäsenvaltioiden liput löydät näiltä sivuilta helposti. Tämän sivun Vatikaani lippu on eräs itsenäisistä valtiolipuista.

Vatikaani lippu ja muita maiden lippuja kaikkialta maailmasta. Näiltä sivuilta löytyy itsenäisten valtioiden liput. Kaikki yli 250 itsenäisen valtion liput. Kopioi lippuja ilmaiseksi. Ei rajoituksia. Lippujen joukosta löytyy myös muutama lippu, jotka eivät ole enää käytössä, mutta niitä käyttäneillä mailla ja yhtymillä on aikanaan on ollut hyvin merkittävä asema.eBookers matkatarjoukset


Vatikaani

Pieni Vatikaani lippu


Pieni Vatikaani lippu


Keskikokoinen Vatikaani lippu


Keskikokoinen Vatikaani lippu


Suuri Vatikaani lippu


Suuri Vatikaani lippu


Lippujen kopioiminen

Kaikki isot Vatikaani liput ovat luonnollisilta mittakaavoiltaan oikeita. Kaksi ylimmäistä kuvaa näyttävät lippujen oikeat mittakaavat ja ovat myös noissa kokoluokissa kopioitavissa. Kun klikkaat kumpaa tahansa ylintä Vatikaani lipuista oikealla hiirinäppäimellä ja valitset "Avaa kuva uudessa välilehdessä", niin lippu aukeaa uudella välilehdellä oikeassa mittakaavassaan. Kaikkien muidenkin sivujen liput toimivat samoin.


Onko Vatikaani ehkä seuraava matkakohteesi?

Monet maat ja matkakohteet ovat aina yllätyksiä täynnä ensimmäistä kertaa vierailevalle, eikä Vatikaani tietenkään ole poikkeus.

Katso mitä Vatikaani tarjoaa matkailijalle ja samalla tehdäänkö sinne pakettimatkoja omalta kotikentältäsi.


Kotikentät

AlppimatkatEdulliset renkaatVatikaani lippu ja kaikkien maiden liput. Etsitkö vapaasti käytettäviä ja kopioitavia lippuja? Lataa ilmaisia Vatikaani lipun kuvia.