Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Äkkilähtö Phuket, Thaimaa. Varaa Phuket, Patong Beach äkkilähtö lomalento,

Äkkilähtö Patong Beach

Lähtöaika: 20/01/2011 17:30 – Mistä: HELSINKI/ Lentoasema(HEL)
Paluuaika: 28/01/2011 11:05 – Kesto: 8 vrk

Matkat ovat todella kysyttyjä, joten varaa heti ja mikäli kyseinen lähtö on loppuunmyyty, tai päivämäärä on jo ollut, katso linkistä seuraavat vapaat äkkilähdöt.

Patong Beach on Phuketin saaren eloisinta turistialuetta ja se tarjoaakin lähes loputtomasti monenlaisia huvittelu- ja ostosmahdollisuuksia.

Ravintoloita, baareja ja yökerhoja on eniten koko Phuketissa ja vauhdikasta yöelämää hakevat voivat niin halutessaan jatkaa juhlimista aina seuraavaan aamuun saakka.

Patong Beachin tapahtumien keskipisteessä sijaitsee hienohiekkainen pitkä ranta-alue, jossa on tarjolla monenlaisia vesiurheilumahdollisuuksia -aktiviteetteja ja aurinkotuoleja rennompaan lomailuun.

Kaikkein parhaiten Patong Beach sopiikin niille matkailijoille, joille aktiivinen ja liikkuva lomanviettomuoto on toivotuimpaa.

Rauhallinen hotellialue trooppisen puutarhan ympäröimänä. Hyvin palveluin varustetun hotellin alueella on useita erillisiä rakennuksia. Hotelli Deevana Patongilta on Patongin keskuskadulle vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellin läheisyydestä löytyy erittäin hyviä ja monipuolisia palveluja, kuten hierontaa ja kauneuspalveluita, sekä runsaasti ravintoloita ja erilaisia kauppoja.

Matkat menevät nopeasti, joten tee varauksesi heti!

Tutustu ja varaa heti!

Thaimaa Phuket Patong Beach hotelli Deevana Patong – äkkilähtö