Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Compostela Beach Golf Club huoneistohotelli, Playa de las Americas, Teneriffa. Varaa rentouttava lomamatka Teneriffalle

Compostela Beach Golf Club

Playa de las Americas – Compostela Beach Golf Club huoneistohotelli
Aivan Las Americas -golfkentän tuntumassa sijaitseva Compostela Beach Golf Club huoneistohotelli viehättää kodikkuudellaan niin golffaajaa kuin tavallistakin lomailijaa.

Tämä Playa de las Americasin huoneistohotelli sopii mainiosti myös perheiden lomanvieton majoitukseen. Ohikulkuliikenteen ajoittainen melu saattaa hieman kuulua kadun puolella sijaitseviin huoneisiin, mutta tuskin lomalaista häiritsevästi.

Hotellin huoneistot ovat tilavat ja valoisat tilavine parvekkeineen ja terasseineen.

Compostela Beach Golf Club hotellin yleisiin tiloihin kuuluvia tiloja ja palveluita ovat mm. ravintola, baari, internetnurkkaus ja hotellin oma pieni minimarketti päivittäistuotteineen, hedelmineen ja ruoan laitossa tarvittavine herkkuineen.

Tutustu ja varaa heti!

Compostela Beach Golf Club hotellin sisäpihalla on suuri uima-allas aurinkotuoleineen ja aurinkovarjoineen, sekä pienempi, keskitalven kuukausina lämmitetty allas perheen pienimmille, sekä lasten oma leikkipaikka.

Lapsialennus

Teneriffan ja Playa de las Americasin Compostela Beach Golf Club huoneistohotelliiin myönnetään 50% lapsialennut 2–14 -vuotiaalle, joka majoittuu samaan
kolmioon kahden täysin maksavan henkilön kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *