Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Edulliset talvilomat – Laaja valikoima matkoja erilaisiin kohteisiin, joissa sää ei jätä kylmäksi.

Talvilomatarjoukset etelään

Talvilomat – suuntaa suureen maailmaan pienin hinnoin!

Talvi on pitkä ja kylmä Suomessa. Jos pelkäät kyllästyväsi talven aikana ikuiselta tuntuvaan kevään odottelemiseen – olisi parasta varata talven lomamatka nyt ja mennä viikoksi tai pariksi etelän lämpöön odottelemaan. Nyt on tarjolla laaja valikoima matkoja erilaisiin kohteisiin, joissa sää ei jätä kylmäksi.

Talviloman-matkatarjoukset

Tarjolla lukuisia vaihtoehtoja kuten:

Hotelli CLC Benal BeachBenalmadena, Costa Del Sol

Hotelli-CLC-Benal-Beach_Benalmadena_Costa-Del_Sol

CLC Benal Beach sijaitsee vain 50 metrin päässä rannasta Benalmadena Costa alueella Espanjan suositulla Aurinkorannikolla. Huoneistot ovat viiden minuutin päässä rautatieasemalta ja vain hetken kävelymatkan päässä Arroyo de la Mielin kauniista markkinakylästä. Benalmadenaa ympäröivä alue on mahtava vaihtoehto golfareille, sillä siellä on yli 15 laadukasta golfkenttää viiden kilometrin säteellä.

BlueBay Beach ClubSan Augustin, Gran Canaria

Hotelli-BlueBay-Beach-Club_San-Augustin_Gran-Canaria

BlueBay Beach Club huoneistot sijaitsevat meren tuntumassa, korkealaatuisella Bahia Feliz alueella San Augustin kohteen vieressä ja lähellä kuuluisaa Maspalomasin rantaa. Paikallisella alueella voi harrastaa vesiurheilua laidasta laitaan – aina surffauksesta purjehtimiseen. Maspalomasin ranta on erinomaisen luonnonkaunis alue hiekkadyyneineen ja huojuvine palmuineen. Läheiseltä Playa del Ingles alueelta puolestaan löytää kaikki viihdyttävän illan ainekset, sekä valikoiman ravintoloita, baareja, discoja ja jopa casino.

Katso lisää talviloma vaihtoehtoja »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *