Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Gran Canaria lomatarjoukset 1 vk alk. 399 € – Talven lomatarjoukset Gran Canarialle, Kanariansaarille

Talven lomatarjoukset Gran Canaria

Gran Canarian lomakaupungit on rakennettu matkailijoita ajatellen ja ne tarjoavat monipuolisesti sen, mitä lomalla tarvitaan: hyvin hoidetut rannat, runsaasti harrastus- ja huvittelumahdollisuuksia, ostosalueita ja herkullista ruokaa. Täällä viihtyvät kaikki vauvasta vaariin.

Gran Canaria, Kanariansaaret, aurinkorantaa

Gran Canaria on tehty lempeästä ilmastosta, auringosta, hiekkarannoista, dyyneistä, merestä, hyvästä ruoasta ja mukavasta ajanvietteestä.

Lomakohteet Gran Canarialla:

Meloneras
Meloneras - Gran Canaria
Moderni lomakohde etelärannikolla lähellä Maspalomasin hiekkadyynejä. Yksi koko Gran Canarian parhaista rannoista sijaitsee nuoren, kasvavan Meloneraksen alueella.

Playa del Ingles
Playa del Ingles - Gran Canaria
Kuusi kilometriä samettista hiekkarantaa houkuttelee Playa del Inglésiin rantaelämän ja leppoisan lomailun ystäviä. Tekemistä Inglésistä löytyy ympäri vuorokauden.

Puerto Rico
Puerto Rico Gran Canarialla on Kanariansaarten aurinkoisin lomakohde
Eloisassa ja vilkkaassa Puerto Ricossa nautitaan saaren varmimmasta auringosta. Monipuoliset harrastukset ulottuvat purjehduksesta patikointiin ja sukelluksesta syvänmerenkalastukseen. Naapurilaaksossa golfataan 18-reikäisellä kentällä.

San Agustin
San Agustin - Gran Canaria
Playa del Inglesin itäpuolella on rauhallinen ja vehreä loma-alue, josta puuttuvat diskot ja meluisat baarit. San Agustín on suosittu, vieraanvarainen ja hyvin toimiva lomakohde.

Las Palmas
Las Palmasin rantaa Gran Canarialla
Las Palmas on täydellinen matkailijalle, joka haaveilee kaupunki- ja rantalomasta samassa paketissa. Lomaa voi viettää shoppaillen, harrastaen tai istuskellen kaupungin katukahviloissa kanarialaista elämänmenoa seuraten.

Maspalomas
Maspalomas - Gran Canaria
Maspalomas on Kanariansaarten vanhin matkailukaupunki. Rentouttava ja vehmas alue Gran Canarian etelärannikolla rantoineen, golf-kenttineen ja kuuluisine hiekkadyyneineen.

Playa Taurito
Playa Taurito, Gran Canaria
Playa de Tauriton pieni lomakohde sijaitsee laaksossa suurempien lomakohteiden, Puerto Ricon ja Puerto de Mogánin, välissä. Laakson keskustaa hallitsee Tauriton ylpeys, Gran Canarian suurin merivesipuisto Lago Oasis Water Park, jonka 14 erilaista vesiliukumäkeä ja 1350 m2 kokoinen merivesilaguuni saavat pienemmät ja isommatkin vesipedot hihkumaan riemusta.

Tutustu Gran Canarian tarjouksiin ja varaa »

Lomamatkat