Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Heinäkuun 2019 lomalennot. Lomalle heinäkuussa 2019. Vaikka kohteita on runsaasti, varaa pian, sillä ne myös menevät nopeasti.

Heinäkuu 2019 lomat

Lomalle heinäkuussa kaikkein suosituimpiin lomakohteisiin. Tutustu tarjontaan ja varaa keskikesän lomamatkasi jo tänään.

Lomalle heinäkuussa

Heinäkuu on kesälomakauden huippuaikaa ja myös lämpimin kuukausi suurimmassa osassa Matkavekan kohteita.

Heinäkuun loma tarjoaakin taatusti auringonpaistetta lämpimässä ilmastossa sekä monenlaisia kiinnostavia matkakokemuksia. Matkavekka tarjoaa heinäkuussa runsaan valikoiman lomapaketteja sinulle ja perheellesi, jolloin täydellisen lomamatkan varmistaminen omaan suosikkikohteeseen on mahdollista.

Matkavekan heinäkuun suosituimpia lomakohteita ovat Kroatia, Espanja ja Kreikka, mutta heinäkuun matkoja on tarjolla myös Bulgariaan ja Thaimaahan.

Thai Railay beach-Krabi_Thaimaa

Heinäkuussa on mahdollista matkustaa myös useisiin klassikkokohteisiin, kuten Kreetalle ja Rodokselle, tai nauttia ihanasta ja rentouttavasta lomasta Kreikan mannermaalla Ateenan tienoilla tai Peloponnesoksen kohteissa.

FETA salaattia Kreetalla ja Rodoksella

Jos pidät lomasi tänä vuonna heinäkuussa, Matkavekan lomakuvasto tarjoaa jokaiselle jotain All inclusive -pakettimatkoista, lomiin tyylikkäässä boutique-hotellissa ja lasten kanssa matkustaville kohteen hotelli omine vesipuisto- ja kerhotoimintoineen lapsille. Myös aktiivista lomaa hakeville löytyy useita kohteita, joissa hotellissa on kuntokeskus ja ohjattuja liikunnallisia tunteja.

Viron kesälomamatkat Tallinnaan ja Pärnuun löydät täältä »

Tallinna Viro

Lapsiperheiden suosikkikohde heinäkuussakin on Tanskan LEGOLAND – vaihtoehtoisia ja monipuolisia matkapaketteja tarjolla!

LEGOLAND leikkipuisto

Varaa heinkuun loma tästä »

Matkavekkapix
Comwest

Apollomatkojen lomatarjoukset_800x140