Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Helmikuun lomatarjous koko perheelle. Huoneistohotelli Aguamar, Los Cristianos, Teneriffa

Koko perhe Kanarialle Teneriffan aurinkoon ja edullisesti!

Kanariansaaret, Teneriffa.

Huoneistohotelli Aguamar Teneriffan Los Cristianos -lomakohteessa tarjoaa helmikuun alussa lapsiperheille edullista lomailua. Hyvätasoinen huoneistohotelli lähellä Los Cristianosin palveluja. Hotelli sopii hyvin perheille.

Nyt Palmupäivillä panostetaan kokoonpanoon, jossa matkustavat 2 aikuista ja 2 lasta.!

Los Cristianos on aikoinaan ollut pieni paikallinen kalastajakylä satamineen, mutta aurinkoisen Etelä-Teneriffan suosio matkailukohteena on luonut kylän ytimen ympärille yhä enemmän majoituspalveluja. Sittemmin kylä on kasvanut kiinni viereiseen Playa de las Americasiin ja paikkoja yhdistää muun muassa merenrantaa seuraileva kävelykatu.

Palmupäivät -tarjoukset

Aguamar 

– Hyvätasoiset huoneistot
– Palvelut lähellä

Lähtö 1.2. 2200 € (norm. 2 546 €)

Tarjoukset ovat voimassa 21.11.2012 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää.
Tarjoushintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin ja tarjoushinnat koskevat vain uusia varauksia. Tarjoushinnat ovat yhdelle henkilölle kahden hengen majoituksessa.

Koko perhe edullisesti lomalle Los Cristianosiin, Teneriffalle!Afrikan rannikolla Atlantin valtameressä sijaitsevaa saariryhmää on kutsuttu myös ”Onnellisten saariksi” ja ”Edenin puutarhaksi”. Lomamatkojen ohjelmassa on kolme suurinta saarta, joten lomakohteiden ulkopuolellakin riittää mahdollisuuksia tutustua kanarialaiseen elämänmenoon monipuolisesti.