Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Hiihtolomalla Eilatiin. Lomamatka Hotelli Astral Marinaan Eilatissa viikolla 8

Eilat hiihtolomamatka

Hotelli Astral Marina sijaitsee laguunin rannalla kaupungin North Beachillä, lähellä uutta ostoskeskusta ja jääareenaa. Astral Marina on ainoa sviiteillä varustettu hotelli Eilatin huvivenesatamassa.

Hotelli Astral Marina - Eilat

Hotelli tarjoaa vierailleen yksityisen venesataman, jossa he voivat nauttia erilaisista ??vesiurheilulajeista, kuten polkuveneistä ja kajakeista. Vaikka urheilu ei olisikaan sinun lajisi, voit silti viettää rentouttavaa aikaa aurinkovarjojen alla ja nauttia maisemista.

Astral Marina hotellin uima-allas on rakennettu vehreän sisätilan patiolle ja on varustettu sitä ympäröivillä ja auringonottoon kutsuvilla kansituolilla. Lasten allas ja allasalueen allasbaari ovat myöskin tarjoamassa mahdollisuuden monipuoliseen oleiluun.

Hotelli Astral Marina - Eilat - allasalue

152 tilavaa huonetta ovat varustetut minikeittiöllä (ei ruoanlaittoa), josta löytyy jääkaappi ja muita varusteita, sekä ruokailutila, 2 televisiota, kahvi / teeastiasto, puhelin ja tallelokero.

Rento tunnelma virtaa hotellin alueella, kylmiä juomia tarjoavassa aulassa ja parvekkeilla. Hotellin ravintolassa tarjoillaan runsas ja maukas aamiainen ja illallinen. Mini-Mart sijaitsee aivan hotellin edessä.

Hotelli Astral Marina - Eilat - huone

Hotellin asiakkaat voivat nauttia hotellin viihderyhmien esityksistä aulassa ja uima-altaalla ja lapset rakastavat toimintaa Astraland lastenkerhossa.

Katso kaikki hiihtolomamatkojen tarjoukset »