Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Hispania Matkatoimiston Messutarjoukset! – Messualennus jopa 200€. Alennettuja lomahintoja Azoreille, Maltalle, Madeiralle ja Hurghadaan

Hispanian Messutarjoukset

Messutarjoukset! – Tervetuloa Matka 2012 Hispanian osastolle 6f80

Viimeiset paikat helmi-huhtikuussa

AZORIT ……………….. alk. 539€

Azoreilla yhdistyvät upeat maisemat ja ihmisten ystävällisyys. Saariryhmän omaleimainen luonne on muotoutunut vuosisatoja vanhoista perinteistä ja elämästä tasapainossa luonnon kanssa. Saaret ovat kuin kasvitieteellisiä puutarhoja keskellä Atlantin valtamerta.

MADEIRA ……………… alk. 499€

Atlantin kelluvaksi puutarhaksi kutsuttu Madeira on persoonallinen yhdistelmä nuorekasta tunnelmaa ja pitkiä perinteitä. Aktiivilomailijat ovat löytäneet Madeiran monipuoliset harrastusmahdollisuudet – moni saapuu saarelle golfaamaan tasokkailla kentillä henkeäsalpaavan upeissa maisemissa.

HURGHADA …………… alk. 449€

Tasokkaiden hotellialueiden edustalla avautuu pitkä, hyvin hoidettu ranta. Lomakaupungin ulkopuolelta, El Daharista löydät halutessasi myös paikallisen elämänmenon – basaarit ja perinteisiä herkkuja tarjoavat ravintolat.


Azorit – Lennä ja aja Matkamessutarjoukset

Messualennus jopa 200€

AZORIT…………………… alk. 539€
Toukokuu – Marraskuu

MALTA ……………………. alk. 499€
Maaliskuu – Heinäkuu & Syyskuu – Lokakuu

Malta on oikea matkakohde sinulle, joka haluat viettää ulkona mahdollisimman suuren osan lomastasi. Maltan suhteellisen pieneen pinta-alaan on mahdutettu tuhansien vuosien historia, keskiaikaista arkkitehtuuria, hyvät ostosmahdollisuudet, vilkas huvielämä ja Välimeren kirkkaimmat sukellusvedet.

KYPROS ………………….. alk. 449€
Huhtikuu – Heinäkuu & Syyskuu – Lokakuu

Jos odotat lomalta muutakin kuin rantaelämää ja auringossa loikoilua, on Pafos Kyproksen lounaisosassa juuri oikea valinta. Tee kuten monet matkailijat Kyproksella: hyppää paikallisbussin kyytiin ilman sen kummempaa matkasuunnitelmaa. Jää sitten pois jollakin kauniilla paikalla, samoile luonnossa ja vaeltele kylissä kaikessa rauhassa. Myös kulttuurista kiinnostuneille riittää mielenkiintoista nähtävää.

10% ALENNUS HELSINGIN LENTOKENTÄN LENTOPARKISTA!
Lähtiessäsi Hispanian matkalle, saat -10% etusetelin Lentoparkkiin Helsingin lentokentälle.

HispaniaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *