Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Joensuusta suorat lennot Turkin Antalyaan, Alanyaan. Lennä lomalle Analyaan suoraan Joensuun lentoasemalta

Joensuusta Alanyaan

Alanya

on ihana lomakohde Turkin Kaakkoisrannikolla, jolla on jotain tarjottavaa jokaiselle. Ympäri vuoden Välimeren ilmasto, upeat rannat, jännittäviä nähtävyyksiä ja ylelliset hotellit, joten ei ole ihme miksi Alanyasta on nopeasti tulossa yksi suosituimmista lomakohteista Euroopassa.

Ja nyt sinne voit lentää lomailemaan suoraan Joensuusta, ilman välilaskuja!

Alanyan-hiekkarantaa

Alanyan rannat ja nähtävyydet

Niille lomailijoille, jotka haluavat nauttia auringosta ja viettää lomansa paljolti rannan tuntumassa, Cleopatra Beach on erittäin suositeltava. Valkoisen hiekkarantansa lisäksi Cleopatra Beach tarjoaa mahdollisuuksia monenlaisiin ranta- ja vesiurheilumuotoihin ja harrastuksiin. Rannalla on tarjolla muun muassa jet-hiihtoa, snorklausta, sukellusta ja purjelautailua.

Cleopatra Beach on myös kokoontumis- ja lähtöpaikka useille retkille, mönkijä-ajeluille ja Jeeppisafareille. Cleopatra Beach tarjoaa lomailijoille täydelliset puitteet fantastiseen lomaan.

Alanyassa on myös monia nähtävyyksiä, joista koko perhe voi nauttia, kuten Water Planet Aquapark. Tässä valtavassa vesipuistossa on 24 eri vesiliukumäkiä, jotka palvelevat kaikenikäisä. Sieltä löytyy myös uskalias ja nopea kamikaze vapaapudotus-liukumäki ja erilaisia ​​lasten liukumäkiä. Aalto-allas, aito turkkilainen sauna ja benjihyppy mahdollisuuksia on myös tarjolla.

Jos pidät vierailusta historiallisilla monumentteilla, Alanya on siihenkin tarkoitukseen ihanteellinen lomakohde. Alanyan linnoitus istuu rinteessä korkealla Cleopatra Beachin yläpuolella kuusikilometrisine muureineen. Se on myös koti Alanyan linnalle, joka juontaa juurensa kolmanneltatoista vuosisadalta ja toimii nyt ulkoilmamuseona täynnä Bysantin, Seljukien ja Ottomaanien monumentteja.

Tuota kaikkea ja vielä paljon muuta löydät valitessasi lomakohteeksesi Alanyan ja kuten sanottu, Joensuusta sinne lomalle pääsee suoraan omalta kotikentältä.

Katso kaikki suorat lomalennot Joensuusta »

Lomamatkat