Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Joulumatka Playa de las Americas, Teneriffa – Joulumatka Huoneistohotelli Las Piramides Resortiin Teneriffalle

Joulumatka Playa de las Americas

“Olimme jouluna Teneriffan Las Americaksessa, ja täytyy sanoa, että tuli vietettyä tähän astisen elämän paras joulu! Matka oli kaikkea mitä kuvitella saattoi ja paljon enemmän!”

“Olen käynyt 19 kertaa Playa de las Americasissa ja viettänyt 15 joulua siellä. Täydellisiä jouluja joka ikinen!”

Joulumatka Huoneistohotelli Las Piramides Resort.

kuva vie suoraan hotellisivulle

Huoneistohotelli Las Piramides Resort sijaitsee hyvällä paikalla, keskellä Playa de las Americasia. Las Piramides Resort koostuu kahdesta Piramides-rakennuksesta ja kahdesta Rebecca-rakennuksesta sekä tilavasta allasalueesta. Lähiympäristössä on paljon palveluja, ostospaikkoja ja ravintoloita ja rantaankin on lyhyt matka. Alueella on vilkasta paikallisliikennettä. Hotelli sopii perheille, nuorille ja kaikille hyvää perusmajoitusta haluaville.

kuva vie suoraan hotellisivulle

Huoneistohotelli Las Piramides Resortin päärakennuksessa vastaanottotilat. Ravintola, baari ja internetpiste (maksullinen yhteys). Supermarket, pankkiautomaatti, biljardi ja pyykinpesukoneita (noin 10 € /pesu ja kuivaus). Tilavalla allasalueella on neljä uima-allasta, joista yksi aikuisten allas ja yksi lastenallas ovat keskitalvella lämmitettyjä; snackbaari sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Hissi Piramides-rakennuksissa. Hotellin yhteydessä myös ulkopuolisen yrittäjän ylläpitämä parturi-kampaamo.

Lapsialennus Huoneistohotelli Las Piramides Resortissa myönnetään 2–14-vuotiaalle, joka majoittuu samaan huoneistoon kahden täyden hinnan maksavan henkilön kanssa. Lapsialennettu hinta lasketaan matkan perushinnasta.

Ota jouluna kaikki hyöty irti tämän vuoden pitkistä pyhistä ja varaa itsellesi lämmin joulu. Lähdöt Helsingistä.

Katso kaikki joulunajan matkatarjoukset TÄÄLTÄ

Lomamatkat