Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Kesän 2012 matkakohteet ovat nyt varattavissa – Apollo matkatoimiston uutuuskohteita mm. Itä-Kreetan rantalomakohteet, Bulgaria ja Mallorca

Apollo lomamatkat kesällä 2012

Kesän 2012 matkakohteet ovat nyt varattavissa!

Joko ensi kesän suunnitelmasi alkavat hahmottua? Tutustu siinä tapauksessa Apollomatkojen kesän lomavalikoimaan ja varaa pian oma suosikkikohteesi ja -hotellisi. Näin varmistat, että pääset matkaan juuri silloin kun mieli tekee ja saat viettää lomasi juuri siinä hotellissa, jossa haluat. Jos suunnitelmat eivät vielä ole selvillä – ei hätää. Ota rennosti ja hae vinkkejä ensi kesän lomakohteista ja upeista hotelleista alla olevasta linkistä!

Apollon uutuuskohteita ovat mm:

Kroatian saaristoristeily


Kroatian saaristo on kuvankaunis. 7 päivän aikana purjehdimme lyhyitä matkoja rauhalliseen tahtiin ja poikkeamme useissa eri satamissa. Laiva on yöt satamassa, joten sinulla on mukavasti aikaa tutustua satamakylän elämään niin päiväsaikaan kuin illallakin.

» Lue lisää ja varaa


Itä-Kreetan Hersonissos


Uutuuskohde Hersonissos on täynnä tekemistä – kaikkea rennosta rantaelämästä hyviin ostosmahdollisuuksiin, ravintoloihin ja baareihin. Täällä viihdyt rannasta, auringosta ja kreikkalaisesta elämänmenosta nauttien. Useita erityisen hyvin lapsiperheille sopivia hotelleja!

» Hersonissos alk. 470 €/hlö/vko


Monipuolinen lomasaari Mallorca


Mallorca yllättää monipuolisuudellaan! Täällä kohtaat kilometrien pituiset hiekkarannat ja smaragdin hohtoiset uimapoukamat. Lapsiperheiden varma valinta on Alcudia, kun taas enemmän vilskettä ympärilleen haluavat viihtyvät Palman ympäristössä.

» Mallorca alk. 515 €/hlö/vko

Apollomatkat