Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Kesän suosikkikohteet Apollomatkoilta. Varaa pakettimatka ja täydellinen loma kesäkohteisiin

Apollomatkojen kesän suosikkikohteet

Kesäkauden suosituimmat valmismatkat – Valmismatkalla kaikesta on huolehdittu, lennot sujuvat ja Apollomatkojen kuljetukset vievät turvallisesti lentokentältä omalle hotellille. Valitessasi pakettimatkan, sinun ei tarvitse keskittyä mihinkään muuhun kuin olennaiseen: rentoutumiseen ja lomanviettoon.

Kesän suosituimmat matkakohteet

Kos

Kos

Kos on yksi Kreikan suosituimmista lomasaarista, kiitos kauniiden rantojen. Kosin etelärannikolla sijaitsee yksi saaren parhaimmista ja pisimmistä rannoista, Paradise Beach. Ranta on hienohiekkainen, vesi matalaa ja tarjoaa useita eri mahdollisuuksia vesiurheiluun.

17 hotellia – alkaen 340 EUR


Hvar

Hvar

Koska aurinko paistaa rannikon saarista varmimmin juuri Hvarilla, auringonotto ja uinti ovat luonnollinen osa lomailua. Uimaan pääsee kivirannoilta, kallioilta tai suurilta uimarappusilta. Voit myös mennä veneellä saaristoon ja löytää hienoja pieniä uimapoukamia, joissa viettää päivää. Aktiiviseen lomailuun antavat mahdollisuuden useat sukelluskeskukset.

2 hotellia – alkaen 1 020 EUR


Hersonissos/Stalis

Hersonissos/Stalis

Hersonissos ja Stalis sijaitsevat Kreetan pohjoisrannikolla Malian poukaman kupeessa. Täällä matkailijat ovat tuttu näky ja paikalliset tietävätkin kuinka pitää huolta vieraistaan. Hersonissos onkin ollut pohjoismaalaisten matkailijoiden suosiossa jo pitkään ja kauniilla Malian poukamalla ympäristöineen on edelleen vierailleen paljon annettavaa.

11 hotellia – alkaen 390 EUR


Almyrida & Kalives

Almyrida & Kalives

Kalives valloittaa sydämen heti ensi silmäyksellä. Se sijaitsee kauniilla paikalla Souda-lahden suulla, josta on uskomattoman kaunis näkymä Akrotirin niemimaalle. Luonteen pikkukaupungille antaa vehreä ympäristö ja kolme mereen laskevaa jokea.

3 hotellia – alkaen 570 EUR


Kalithea & Faliraki

Kalithea & Faliraki

6 hotellia – alkaen 360 EUR