Matkailublogi. Matkatoimistot ja lomalennot. Reittilennot ja hotellit. Halvimmat äkkilähdöt

Kevätmatkojen alennusmyynti – Kevätalessa kaikki lento+hotellimatkat

Matka kevätale!

Travellink on alentanut kaikkien lento+hotellimatkojen hintoja. Mikäli teitä on kaksi aikuista ja kaksi lasta, saatte 80 € alennuksen (*20 € alennus / henkilö). Varaa 25.3.2012 mennessä, matkustaa voit haluamanasi ajankohtana.

Suosituimmat pakettimatkat:

Alicante, lennot + hotelli 7 vrk – alk. 553 €
Alicante, Espanjan suosikkikohde kesällä – Alicante sijaitsee Välimeren rannikolla ja yllättää kävijät elävällä sekoituksella espanjalaista kulttuuria, arkkitehtuuria, historiaa ja paikallisen väestön elämäntapoja.

Barcelona, lennot + hotelli 7 vrk – alk. 525 €
Barcelona, aurinko- ja kaupunkiloma samalla kertaa – Ilmasto, rannat, arkkitehtuuri, ravintolat – Barcelona on vain muutamassa vuosikymmenessä muuttunut nuhruisesta satamakaupungista yhdeksi Euroopan, ellei jopa maailman, suosituimmaksi matkakohteeksi.

Nizza, lennot + hotelli 7 vrk – alk. 512 €
Nizza, nauti Ranskan Rivierasta – Tärkeilevä Välimeren metropoli, mistä löytyy sykkivä yöelämä, uusia uskaliaita hotelleja ja rohkeita taidegallerioita. Pääkatu, La Promenade des Anglais, on Rivieran Champs-Elysées.

Split, lennot + hotelli 7 vrk – alk. 545 €
Split, Kroatian kauniilla rannikolla – Tervetuloa Kroatian toiseksi suurimpaan kaupunkiin, yhteen Euroopan kauneimmista kaupungeista. Lauttayhteydet rannikon saarille ovat hyvät ja useita päivittäisiä vuoroja on tarjolla.

Marmaris, lennot + hotelli 7 vrk – alk. 480 €
Marmaris, Turkin sinisen veden rannalla – Matka Marmariksen kaupunkiin on mutkaisa ja mäkinen, mutta myös henkeäsalpaavan kaunis. Mutkaisten vuoristoteiden jälkeen eteen avautuu mahtava rantakaupunki kimmeltävän veden äärellä.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *